üdv laclaclac!
csatlakozhatsz bármikor, mi általában kõszegen tekergünk. csak írj mikor érsz rá aztán összehozunk valamit.
semmeringet tényleg be kéne iktatni már valamikor programba, de egyelõre nincs pénzem semmi :/
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2008. június 24. - 19:27
Írta 2008. június 24. - 13:05
Írta 2008. június 24. - 07:25
Szerintem bármikor csatlakozhatsz. A hétvégi kõszegi túrákat zömében megbeszéljük itt a fórumon, szóval azokról értesülni fogsz. Semmeringre mi is tervezzük, hogy többször kimegyünk, de idén még nem került rá sor. Sajnos.
Írta 2008. június 24. - 03:00
sziasztok! most költöztem haza szhelyre. társaságot keresek bringázásra és semmeringi bike parkos örömködésekre. láttam pár dolgot a környékbõl,de szívesen csatlakoznék,h megismerjem a lehetõségeket szhely és kõszeg környékén. tekerek országutival és montival minden stílusban. kérlek ha lehet csatlakozni szóljatok! laclac@vipmail.hu
szerdán megyek semmeringre--van hely a kocsiban,ha valakit érdekel...
köszi! halihó
szerdán megyek semmeringre--van hely a kocsiban,ha valakit érdekel...
köszi! halihó
Írta 2008. június 22. - 20:57
Asszem tudom melyikre gondolsz. Nekem azon elsõre sikerült megtalálni az ugratót. Lehet, hogy csak nem mentem elég gyorsan. Mondjuk azt átbánizni akármilyen tempónál is szép mutatvány. Legalább is úgy emléxem a közepén meglehetõsen magas.
Írta 2008. június 22. - 18:09
átadom.) hja, biztosan mer' hányingere is volt..reméljük hamar elmúlik neki a fejfájás is
amúgy sztem félreértettétek egymást Gygyvel mer a zegi srác az alsó keresztbedõlt fán akadt fenn izomból, ami a velembe vezetõ betonút felett van egy 50-100méterrel. nem vette észre, hogy az út szélén van egy "ugrató", így utolsó lehetõségként megpróbálta átbanizni, ami annál a tempónál persze nem sikerülhetett..
amúgy sztem félreértettétek egymást Gygyvel mer a zegi srác az alsó keresztbedõlt fán akadt fenn izomból, ami a velembe vezetõ betonút felett van egy 50-100méterrel. nem vette észre, hogy az út szélén van egy "ugrató", így utolsó lehetõségként megpróbálta átbanizni, ami annál a tempónál persze nem sikerülhetett..
Írta 2008. június 22. - 17:52
Nos akkor ezúton is kívánok neki jobbulást. Egy gyenge agyrázkódás azért szerintem befigyelt neki.
Írta 2008. június 22. - 16:15
jaja jó volt .)
bár a hajnali kelés tényleg kicsit zavart
meg mondjuk Borcsi esése is kimaradhatott volna :/ kiesett neki az esés, meg az utána következõ félóra és még mindig fáj a feje, bár azt hajtogatja nincs semmi baja..
az eséseket leszámítva amúgy jó volt
bár a hajnali kelés tényleg kicsit zavart
meg mondjuk Borcsi esése is kimaradhatott volna :/ kiesett neki az esés, meg az utána következõ félóra és még mindig fáj a feje, bár azt hajtogatja nincs semmi baja..
az eséseket leszámítva amúgy jó volt
Írta 2008. június 21. - 23:16
Csekk DH topic az útvonalat illetõen. Na azt mi is megszívtuk, mert mindkét esetben elmentünk be a bozótba, de azért el nem estünk.
Írta 2008. június 21. - 21:31
ja mi is jót bringáztunk!
találkoztunk egerszegi rájderekkel( õk ismernek titeket( Mault, Kornélt emlegették) gondolom ti is õket, õk azok a bazita eszetlenek.
Duncan-os srác esett egy nem kicsit a zöldön lévõ keresztbe fán:/
a pálya meg remélem nem lesz mostmár tulvariálva, mennyen zöldön!
találkoztunk egerszegi rájderekkel( õk ismernek titeket( Mault, Kornélt emlegették) gondolom ti is õket, õk azok a bazita eszetlenek.
Duncan-os srác esett egy nem kicsit a zöldön lévõ keresztbe fán:/
a pálya meg remélem nem lesz mostmár tulvariálva, mennyen zöldön!
Írta 2008. június 21. - 18:52
Gygy, Matt, bocs, hogy kicsõdítettünk benneteket hajnali ötkor, aztán meg leléptünk. Csak nagyon csúnyán nézett ki az idõ, és délután már megáztunk, nem akartunk még egyszer. Remélem azért jót bicajoztok. Kétszer lemetünk az Óháztól a zöld jelzésen. Sõt elõször a vörös kereszttõl. Király ez a tornapályás szakasz. Az egyetlen hibája, hogy bemegy a házak közé, és onnan már nem nagyon lehet semerre menni, csak aszfalton. Remélem ti is találtatok jó kis ösvényeket, esetleg már azt is tudjátok majd, hogy merre megy a verseny.
Írta 2008. június 21. - 12:58
Kõszegi különítmény is megszólalhatna, hogy hol lesznek, hol találkozzunk. Matt, Gygy?
nemrég értem én haza, du. tanulnom kell meg kerti munka szal este 6körül játszik nekem ./
Írta 2008. június 21. - 11:55
Hát beszéltünk már mátéval bringázásról, de nem hajnalba:/ ( kissé meleg lesz) de még este 7 kor is tikkadunk....
Írta 2008. június 21. - 10:46
Kõszegi különítmény is megszólalhatna, hogy hol lesznek, hol találkozzunk. Matt, Gygy?
Írta 2008. június 21. - 09:37
Na mint már hulp mondta, az egy óra körüli vonattal megyünk Kõszegre!
Aki akar csatlakozzon! GYERTEK MINÉL TÖBBEN!
Aki akar csatlakozzon! GYERTEK MINÉL TÖBBEN!
Írta 2008. június 21. - 07:27
Jé az most lesz? Én is képben vagyok azért:D
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2008. június 20. - 23:35
Persze, gyere csak. Maullal megyünk az egy órás vonattal az állomásról. Attól tartok nagy lesz a tömeg. Fõleg, hogy közeledik a verseny is.
Írta 2008. június 20. - 23:26
Hulp! Ha holnap mész Kõszegre csatlakoznék ha nem zavarok.
Üdv: para
Üdv: para
The quick brown fox jumps over the lazy dog.