Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
csönd legyen!
csend rend fegyelem! :D

Hulp készülj a jövõ szombatra!
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

már elvállaltam a bébiszitterkedést :-/

Te jó ég. Szegény gyerekek. :D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczó a holnap nem jó, már elvállaltam a bébiszitterkedést :-/
jövõ szombaton például?
Maul, Matt, Hulp?
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Szerintem Gyõrben van a legközelebbi ilyen bolt, ahol talán még választék is volt. Asszem a Müllerben van ilyen eléggé gagyi. Ha jól tudom az ilyen mûanyag hab. Gondolom olyan kell, ami repül, tehát nem vitrinbe való mûanyag makett. Esetleg játékboltban meg tudod nézni, de sok reményt nem fûzök hozzá. Rolival beszéljél, õ most nagyon benne van ebben a témában, és ha Pesten van akkor esetleg tud is neked hozni, vagy mondd neked honlapot.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Mcclane, nem megyünk ki holnap csúszkálni a hóra???
Hulp nem tudod véletlen-hol lehet ma is kapni még repcsi modellt?régen volt a Liliput és nem tudom hogy létezik-e még...
papírból, fából összerakható repcsi modell kell..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ha jól tudom, akkor itt nem legális hírdetni

"házon belül" legális ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
vedd meg az én triálbringám!
65ér odaadom!!:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
kilõve :(
Come on! It's on

Korn

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Oké, megértelek, én is tartok a second handtõl. Mondjuk amennyit ez tõlem kapott, kb új is lehetne.
http://piacter.bikem...t=181557&cat=12

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás

Én nem olvastam..mirõ vanszó- ,mert nem járatom..valaki nem tenné fel scannolva?????Érdemes elolvasni-vagy csak szidom utánna az eget..
Qva biciklisták! Megint kivágták a fákat a terepgumikkal, meg lehordták tüzifának a csomagtartón,meg letarólták az erdõt, meg ERodálták a talajt az erdõvágás után...meg menekültek a védett virágok miatt a terepjáró elöl..meg káros CO2-ot bocsátottak ki az erdõre-tudományosan bizonyított hogy egy bicajos felfelé menet sokkal több co2-õt bocsát ki magából!meg Metánt...
Na ezé mondom hogy Qva biciklisták!
van NWD9 !
Mcclane 22-it egyeztetem!

Biczó drága barátom itt írtad elõször a huszonkettedikét, azóta nem tudom, mirõl van szó :)
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
milyen bringád is van Trueman?
de egyébként tutira nem lesz rá pénzem :(
meg használtat soha nem veszek :-/
de mutass róla azé' képeket plíz :)
Come on! It's on

Korn

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Ha jól tudom, akkor itt nem legális hírdetni, de: nem akarja valaki megvenni a bringámat? Pl McClane. Te régebben kerestél ilyen kaliberû masinát. Vagy nem tudotok valakit akit érdekelne az ügy?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nekem tetszett. Nagyon jók voltak az extrém lassítások. Jó volt a kerettörténet, hogy elindulnak lefelé a hegyrõl egy verseny keretében, viszont sajna nagyon elsikkadt a végére a történet. Mintha megfeledkeztek volna róla útközben. Nekem mondjuk jobban bejönnek a DH-s kis erdei ösvényeken ezerrel csapatós részek, mert túl sok a dirt jump. A zene is egész jóra sikeredett. Cedricet elég gyorsan lerendezték. Fura mód nem volt benne Richie Schley. A spanyol kisember viszont szerintem nem normális. Sokra viheti még ebben a mûfajban, ha életben marad. Meglepõen hosszú is volt. A világkupát meg kéne hagyni az Earthed sorozatnak. Mert jó, hogy volt benne, de így kevés volt, és nem is igazán illett ide.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Igaz Cseresznye ;)
ezt jól beszoptuk.....ez a pálya dolog is csak egy lehetõség volt hogy ránkhúzzák a szaros lepedõt.....mindig a leggyengébbet kel ütni elven....
Nembaj leszarom...ahogy eddig is ezután is bringázom a hegyen..nem érdekelnek....
Miattuk nemfogok sík úton gurulgatni....bezzeg a szomszédoknál mért tudják ezt normálisan megoldani??
Elvileg akkor most már seholse vagyunk "biztonságba"? :D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Mi?..-én nem látok itt semmit..........vagy ti esetleg láttatok valamit?!Mert ha jól megnézitek itt nincs semmi..

Mcclane a 22-ével azabajom hogy dolgozom!mert munkanap!21 jó!
?
16.-ára januárban beneveztelek.!

Milyen volt az NWD9999?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
fincsi mi? :D
Come on! It's on

Korn

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Apa kezdõdik ! ! !

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

továbbá nem tudom ki kiabálta néhány oldallal ez elõtt, hogy ne basszuk szét a pályáját, de köszi neki hogy most már minden "terepkerékpárost" utállnak a hegyen!!
köcsögök!

Üdv! látom megy a vita..
Andris_savaria ! mielõtt elkezdesz köcsögözni, hogy anno még gege beírta ,hogy szétbasztátok a pályát stb érdemes lenne kicsit visszaolvasgatnod a témában, ha ennyire rövidtávú a memóriád! Itt arról volt szó, hogy megkért mindenkit ,aki olvassa ezt a forumot,hogy ami van kint pálya azon lehetöleg ne szemeteljenek és ne rongáljanak , ha már használják akkor annyit megkérdezhetnének, hogy nem -e kell segítség az épitésben, vagy ha ez sem (mert nem is kell) , akkor legalább KÖSZÖNJÖN ha elmegy melletünk pár méterre , amin mi "szenvedtünk" nyomvonalon!
Szóba sem jött, hogy esetleg Andris_savaria , Hulp , McClane vagy akárki más szétrugott volna valamit , elõször csak egy kérés hangzott el gegétöl. De hogy is jöhetett volna ez szóba amikor még csak most találták meg az erdészek/természetvédõk (nemtudom) a pályát és temették vissza. Ami egyébként nem is az az ominózus amirõl most szó van! Attól ,hogy ez most ujságcikkbe került, még eddig is ugyan úgy illegális volt akár mikor, hogy te az erdõben (akármeikben)felfelé "szenvedsz", vagy mi lefelé "gurulunk" , függetlenül a pályánktól!!!
Szóval Andris_savaria jobblene, ha visszaolvasnál ha nem egyértelmû a téma, vagy szeddjél cavintont! és ne köcsögöljj!
Bocs , ha kicsit sokat írtam, de muszály volt itt tisztázni a dolgokat.
további jó forumozást....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
fúúúúú, de durva :D
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Huszonkettedike idén már csak egyszer lesz. De mákod van, mert jövõre újabb 12 alkalommal meg fogják tartani.