Biczó ne nyomjá' ki vazz...
ezek?
Koralpe - 100/90 cm - 28 euro
St. Jakob - 40/15 cm - 15,5 euro
Mönichwald - 55/35 cm - 28 euro
Mönichkirchen - 50/30 cm - 26 euro
válassz!
vagy adj hozzá, ami még Neked tetszik
a koralpe egész jónak tûnik, de a többinél még lehet, hogy nem frissítettek adatot...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2008. december 19. - 10:26
Írta 2008. december 19. - 09:12
Biczó a vasárnapot még megbeszéljük...
keress pályát!
azt meg ne mondd, hogy neked mind1
keress pályát!
azt meg ne mondd, hogy neked mind1
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. december 19. - 08:20
Írta 2008. december 19. - 08:16
Mi van jövõ hét szombaton?
Én most vasárnap megyek... Ti egykor a kocsinál?
Én most vasárnap megyek... Ti egykor a kocsinál?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2008. december 19. - 08:10
Matt egy napról van szó, ennyi belefér a vizsagidõszakba is
akkor jövõ hét szombat!!
váááá
Biczó készüjjé'
piciMaul készüjjé'
Matt készüjjé'
....
akkor jövõ hét szombat!!
váááá
Biczó készüjjé'
piciMaul készüjjé'
Matt készüjjé'
....
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. december 18. - 21:29
Hi, Matt ezen a 7végén tuti sok friss hó lesz-ill már van is, tehát minden feltétel adott lesz amire már rég vártunk-érdemes lesz lesz kimenni mindenképpen-ez persze nem rábeszélés volt...
Mcclane lesz itt hó -lehet hogy annyi ,hogy ki se tudunk majd menni..
Mcclane lesz itt hó -lehet hogy annyi ,hogy ki se tudunk majd menni..
Írta 2008. december 18. - 15:51
Mcclane jól kezdted a gondolatmenetet,csak nem fejezted be, de majd én:
Azé nem láttunk ott egyetlen régészt se mert ahogy mondtad az útnál az út ásásakor mennek ki, építkezésnél a pince ásáskor mennek ki, A
Kõszegi Hegy esetében annak létrejöttekor voltak kint, mielött még összehordták volna azt a sok földet.. Vagy amikor kiemelkedett a hegy..vagy vetõdött.
Jól néznénk ki akkor jönnének a ház alatt ásni, mikor fent van már a tetõ..!??
Furfangos kis-vakondok ezek..
Vasárnap csúszka!?
én se láttam még ott régészt
ezek úgy vannak/lehetnek, hogy ha valahol ásnak (pl. utat) akkor egybõl odamennek kapirgálni, de alapból nem
szal nem értem, hogy akkó' mé'
Azé nem láttunk ott egyetlen régészt se mert ahogy mondtad az útnál az út ásásakor mennek ki, építkezésnél a pince ásáskor mennek ki, A
Kõszegi Hegy esetében annak létrejöttekor voltak kint, mielött még összehordták volna azt a sok földet.. Vagy amikor kiemelkedett a hegy..vagy vetõdött.
Jól néznénk ki akkor jönnének a ház alatt ásni, mikor fent van már a tetõ..!??
Furfangos kis-vakondok ezek..
Vasárnap csúszka!?
Írta 2008. december 18. - 15:00
Írta 2008. december 18. - 13:06
én se láttam még ott régészt
ezek úgy vannak/lehetnek, hogy ha valahol ásnak (pl. utat) akkor egybõl odamennek kapirgálni, de alapból nem
szal nem értem, hogy akkó' mé' nem mennek ki a szántóföldre leleteket keresni csak úgy
mer' most az új útná' is micsoda szenzációs leletek kerültek elõ!
Biczó:
http://www.bergfex.at/moenichwald/
még ide írtak 55 cm havat talán ez a legjobb? nem tudom
nézd te is!
Matt jövõ szombat akkor ok?
szal nem értem, hogy akkó' mé' nem mennek ki a szántóföldre leleteket keresni csak úgy
mer' most az új útná' is micsoda szenzációs leletek kerültek elõ!
Biczó:
http://www.bergfex.at/moenichwald/
még ide írtak 55 cm havat talán ez a legjobb? nem tudom
nézd te is!
Matt jövõ szombat akkor ok?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. december 18. - 11:19
Hát még enm tudták végigolvasni, túl hosszú lett. de lehet hogy írok még majd..
Mert lehetne feszegetni azt is hogy egy régész maga után miért nem állítja vissza az eredeti állapotot?! vagy hogyha ilyen fontos leletek vannak a földben-miért nem ásogatnak-mert régésszel még nem találkoztam.
Mert lehetne feszegetni azt is hogy egy régész maga után miért nem állítja vissza az eredeti állapotot?! vagy hogyha ilyen fontos leletek vannak a földben-miért nem ásogatnak-mert régésszel még nem találkoztam.
Írta 2008. december 18. - 11:03
Írta 2008. december 18. - 09:59
Ez tetszik, vicces lenne, ha megjelenne. Mert ugye független hozzáállás, tehát a másik fél véleményét is illik megjelentetni.
Írta 2008. december 18. - 08:54
Áhh-kifejezetten kúltúráltra sikeredett, a lényege az lett hogy:
Sikerült megtalálniuk az erdõben a levelet, mert 100% százalék hogy a cserépdarabok a legnagyobb gond kõszegen. Tehát ha már feszegeti a kérdést jobban is szétnézhetett volna természetvédelem, meg rombolás témakörben. Ezért fotókkal illusztrált levelem biztos megnyeri tetszésük. -ja és azt kifogásoltam miért titulálnak bûnösnek mindenkit, pár ember bûne miatt.Mert hogy én a sziklás irottkõi úton még cserépdarabot nem fékeztem ki az biztos.
Egyébként megkérdeztem hogy tudatos -e az esõ általi erózió keltés az erdõk kivágása után-mert így akkor nem kell ásniuk..
Na ilyeneket írtam,, meg hogy 18 éve bicajozok Kõszegen de faültetéshez még nem volt szerencsém.. Volt már ilyen akció-mondjuk hogy spóroljanak, felkérenek segítõ emberi kezeket.?
Kíváncsian várom levelüket..JA meg próbáltam felírni az egyenletet így:
200 gyalogos felmegy és ebbõl 20gyalogos megcsúszik az irottra felfelé menet= 50 fékezés bicajjal lefelé jövet=1 gázadás a krosszmocinak.
Sikerült megtalálniuk az erdõben a levelet, mert 100% százalék hogy a cserépdarabok a legnagyobb gond kõszegen. Tehát ha már feszegeti a kérdést jobban is szétnézhetett volna természetvédelem, meg rombolás témakörben. Ezért fotókkal illusztrált levelem biztos megnyeri tetszésük. -ja és azt kifogásoltam miért titulálnak bûnösnek mindenkit, pár ember bûne miatt.Mert hogy én a sziklás irottkõi úton még cserépdarabot nem fékeztem ki az biztos.
Egyébként megkérdeztem hogy tudatos -e az esõ általi erózió keltés az erdõk kivágása után-mert így akkor nem kell ásniuk..
Na ilyeneket írtam,, meg hogy 18 éve bicajozok Kõszegen de faültetéshez még nem volt szerencsém.. Volt már ilyen akció-mondjuk hogy spóroljanak, felkérenek segítõ emberi kezeket.?
Kíváncsian várom levelüket..JA meg próbáltam felírni az egyenletet így:
200 gyalogos felmegy és ebbõl 20gyalogos megcsúszik az irottra felfelé menet= 50 fékezés bicajjal lefelé jövet=1 gázadás a krosszmocinak.
Írta 2008. december 17. - 21:45
Na, majd akkor te is megjelensz a vasnépében. Vagy tele van csúnya szavakkal?
Írta 2008. december 17. - 18:02
Ja , ez engem is megikletett, és írtam a vasnépének 10 oldalt..:)kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá?!
Írta 2008. december 17. - 17:45
kár, hogy nem lehet kommentet írni a cikkhez...
komolyan, Ti láttatok már valaha régészt a hegyen? Ha olyan nagyon aggódnak és fontosnak érzik, akkor miért nem mennek ki, és dolgoznak? Irodában tanulmányokat írni biztos kényelmesebb. Álszent buzik. Ahhoz milyen pénz kell, hogy felmenjenek, körbeszalagozzanak egy területet és elkezdjenek kapirgálni? Drága a lapát, meg az ecset?
komolyan, Ti láttatok már valaha régészt a hegyen? Ha olyan nagyon aggódnak és fontosnak érzik, akkor miért nem mennek ki, és dolgoznak? Irodában tanulmányokat írni biztos kényelmesebb. Álszent buzik. Ahhoz milyen pénz kell, hogy felmenjenek, körbeszalagozzanak egy területet és elkezdjenek kapirgálni? Drága a lapát, meg az ecset?
Írta 2008. december 17. - 08:21
Egyhez már volt szerencsém. Majdnem leszorított az útról kocsival egy olyan részen, ahol nem is lehetett volna autózni. Persze neki szabad, csak mi rongáltuk bicajjal az aszfalt utat.
Írta 2008. december 17. - 07:33
Biczó íme az ominózus cikk:
http://www.vasnepe.h...hely_vedelmeben
benne a kedvencem, ez olyan jóóóó
[...]
A területen folyamatosan járõröznek a természetvédelmi õrök. A motorosok, kerékpárosok rongálásai ellen azonnal fellépnek.
[...]
jajjjj
vissza kellene szoknom a bringázásra
http://www.vasnepe.h...hely_vedelmeben
benne a kedvencem, ez olyan jóóóó
[...]
A területen folyamatosan járõröznek a természetvédelmi õrök. A motorosok, kerékpárosok rongálásai ellen azonnal fellépnek.
[...]
jajjjj
vissza kellene szoknom a bringázásra
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. december 16. - 19:16
32cm-es igényeim támadtak, mert 30cm ebbõl az osztrákok fantáziája, és 2 cm-er marad a valós hóra, tehát 32...se kevesebb
Oda megyünk lakni ahól havvan...
Oda megyünk lakni ahól havvan...