yovann Matt
Biczó mi van a huszonkettedikével??
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2008. december 09. - 11:06
Írta 2008. december 08. - 22:18
<BÁDI>
<dyn src="akkor már bizonyítani se kell:).. " alt=13
<hr>
Kõszegen a TermészetGuardok CSAK az eredeti állapotot szeretnék visszaállítani!!!
Az eredeti állapotot, mely a tájat jellemezte 65millió évvel ezelõtt-a füves szavannát..
<hr>
<br>
A régész meg azért ás hogy megtalálja amit már amúgyis tud.A fõdben van.
</HTML></TITLE;/HEAD>
<dyn src="akkor már bizonyítani se kell:).. " alt=13
<hr>
Kõszegen a TermészetGuardok CSAK az eredeti állapotot szeretnék visszaállítani!!!
Az eredeti állapotot, mely a tájat jellemezte 65millió évvel ezelõtt-a füves szavannát..
<hr>
<br>
A régész meg azért ás hogy megtalálja amit már amúgyis tud.A fõdben van.
</HTML></TITLE;/HEAD>
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2008. december 08. - 20:28
tudományosan bizonyított hogy egy bicajos felfelé menet sokkal több co2-õt bocsát ki magából!meg Metánt...
mondjuk ha McClane volt a tesztalany akkor ezt még el is hiszem
nyú vörd nem lett valami hûde... de azér elmegyek rá holnap moziban is. .)
Írta 2008. december 08. - 20:19
Én nem olvastam..mirõ vanszó- ,mert nem járatom..valaki nem tenné fel scannolva?????Érdemes elolvasni-vagy csak szidom utánna az eget..
Qva biciklisták! Megint kivágták a fákat a terepgumikkal, meg lehordták tüzifának a csomagtartón,meg letarólták az erdõt, meg ERodálták a talajt az erdõvágás után...meg menekültek a védett virágok miatt a terepjáró elöl..meg káros CO2-ot bocsátottak ki az erdõre-tudományosan bizonyított hogy egy bicajos felfelé menet sokkal több co2-õt bocsát ki magából!meg Metánt...
Na ezé mondom hogy Qva biciklisták!
van NWD9 !
Mcclane 22-it egyeztetem!
Qva biciklisták! Megint kivágták a fákat a terepgumikkal, meg lehordták tüzifának a csomagtartón,meg letarólták az erdõt, meg ERodálták a talajt az erdõvágás után...meg menekültek a védett virágok miatt a terepjáró elöl..meg káros CO2-ot bocsátottak ki az erdõre-tudományosan bizonyított hogy egy bicajos felfelé menet sokkal több co2-õt bocsát ki magából!meg Metánt...
Na ezé mondom hogy Qva biciklisták!
van NWD9 !
Mcclane 22-it egyeztetem!
Írta 2008. december 08. - 19:36
Elolvastam a cikket. Nem kellett volna. Ezt valami régész-könyvmoly írhatta, aki egész nap egy kancsót simogat az ecsetével. Már elég régóta megközelíthetõ a terület, nem számít határsávnak, de én eddig nem igazán láttam azt az egetrengetõ régészeti aktivitást. Ha annyira felbecsülhetetlen, meg világhírû az egész, akkor mért néz úgy ki, mintha mindenki leszarná. Szerintem egyébként ennek a cikknek nem sok köze van a természetvédelemhez, csak azt is belekeverték, mert populáris téma, és így sokkal több emberrel meg lehet etetni. Meg így könnyen lehet utálni egy csoportot, és egybõl rá lehet húzni a motorosokra meg a bicajosokra, hogy õk a megtestesült gonosz, és csak és kizárólag õk a rosszak. A gazdasági világválságot is õk okozták. Rohadt köcsög biciklisták. Mondjuk a motorosokat én is kitiltanám a természetbõl. De a bicajt, meg a motort nem is tudom hogyan lehet egy kalap alá venni.
Aki meg itt ugatott, hogy szétromboltuk a pályáját, remélem olvasta a cikket, és magába száll. Aztán nem vádaskodik alaptalanul, ha nem tud semmit, csak halvány sejtései vannak. A cikkbõl egyértelmûen kiderül, hogy ki a hunyó a rombolásban.
Persze az, hogy normális bicajos útvonalakat alakítsanak ki az már luxus, meg tenni is kéne érte valamit. Esetleg pénzbe is kerül, és innentõl már nem tesz senki semmit. Mi a helyzet a híres bicajos egyesületekkel és kerékpáros központtal? Meg mi a turistautakat használjuk, illetve az erdészeti utakat. Nem igazán megyünk be az erdõbe csak úgy találomra az avarba, mert abban nem igazán lehet normálisan bicajozni. Vagyis, a turistautat nem kellett volna ott elvezetni, ahol "felbecsülhetetlen" régészeti kincsek vannak. Három cserépdarabért ilyen cikket írni, meg eléggé mókás dolog. Egyébként megnézném, hogy az iskolás csoportok nélkül kb. hány látogatója lenne a Savaria Múzeumnak, ahol ezek a leletek megtekinthetõk. És a múzeum szõröstül-bõröstül (talán még a felügyelõ nénik is) kb. annyi idõs mint a velemi leletek.
Aki meg itt ugatott, hogy szétromboltuk a pályáját, remélem olvasta a cikket, és magába száll. Aztán nem vádaskodik alaptalanul, ha nem tud semmit, csak halvány sejtései vannak. A cikkbõl egyértelmûen kiderül, hogy ki a hunyó a rombolásban.
Persze az, hogy normális bicajos útvonalakat alakítsanak ki az már luxus, meg tenni is kéne érte valamit. Esetleg pénzbe is kerül, és innentõl már nem tesz senki semmit. Mi a helyzet a híres bicajos egyesületekkel és kerékpáros központtal? Meg mi a turistautakat használjuk, illetve az erdészeti utakat. Nem igazán megyünk be az erdõbe csak úgy találomra az avarba, mert abban nem igazán lehet normálisan bicajozni. Vagyis, a turistautat nem kellett volna ott elvezetni, ahol "felbecsülhetetlen" régészeti kincsek vannak. Három cserépdarabért ilyen cikket írni, meg eléggé mókás dolog. Egyébként megnézném, hogy az iskolás csoportok nélkül kb. hány látogatója lenne a Savaria Múzeumnak, ahol ezek a leletek megtekinthetõk. És a múzeum szõröstül-bõröstül (talán még a felügyelõ nénik is) kb. annyi idõs mint a velemi leletek.
Írta 2008. december 08. - 19:09
na mondjuk megnézem, amint egy természetvédelmis megpróbálelkapni egy bringást vagy egy motorost
az utóbbit fõleg
bár 1x minket is megpróbált elkapni egy erdész/vadász, vagy mi....
de meglógtunk...
igaz csak másodikra, mert közben megtalált minket....szal nem volt hülye....
de bekaphatják, tarra vágnak mindent, oszt jónapot, mi meg tönkretesszük az erdõt...
bár már nem bringázom ott
de a lánctalpas munkagépek azok neeem, ááááá, hova gondolsz, azok még jót is tesznek a természetvédelmi területnek!
és ezeknek a puhapöcsöknek van diplomájuk...jah
gyalog alig lehet felmenni Írott-kõre vadetetõ felõl
ja persze, betegek a fák...naná
azért kell a tarvágás
Andris csekk your email!
plíz
az utóbbit fõleg
bár 1x minket is megpróbált elkapni egy erdész/vadász, vagy mi....
de meglógtunk...
igaz csak másodikra, mert közben megtalált minket....szal nem volt hülye....
de bekaphatják, tarra vágnak mindent, oszt jónapot, mi meg tönkretesszük az erdõt...
bár már nem bringázom ott
de a lánctalpas munkagépek azok neeem, ááááá, hova gondolsz, azok még jót is tesznek a természetvédelmi területnek!
és ezeknek a puhapöcsöknek van diplomájuk...jah
gyalog alig lehet felmenni Írott-kõre vadetetõ felõl
ja persze, betegek a fák...naná
azért kell a tarvágás
Andris csekk your email!
plíz
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. december 08. - 17:50
Szóval ha legközelebb "cc-zni" megyek Kõszegre, kés az lesz nálam, ha esetleg rám támadnának a természetvédelmi faszok, hogy mielõbb lezárjam a vitát..:/
továbbá nem tudom ki kiabálta néhány oldallal ez elõtt, hogy ne basszuk szét a pályáját, de köszi neki hogy most már minden "terepkerékpárost" utállnak a hegyen!!
köcsögök!
továbbá nem tudom ki kiabálta néhány oldallal ez elõtt, hogy ne basszuk szét a pályáját, de köszi neki hogy most már minden "terepkerékpárost" utállnak a hegyen!!
köcsögök!
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2008. december 08. - 14:06
az két hét múlva szombat....
egyelõre úgy néz ki, hogy nekem jó....sirály Matt!
többiek?
mondjuk addig is mehetnénk egyet
egyelõre úgy néz ki, hogy nekem jó....sirály Matt!
többiek?
mondjuk addig is mehetnénk egyet
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. december 08. - 12:57
huszonhetedikét nézegettük mi bnõmmel... egy napra tán elengednének szülõk is vizsgaidõszakban. .) jó lenne.
Írta 2008. december 08. - 11:08
bocs, hogy ezt egy másik hozzászólásba írom, de muszály szétoffolni a topicot....
beszéltem Pubyval, õ is jönne velünk csúszkálni, szal "már csak" helyet és idõpontot kell keresnünk
Hulp gyere Te is, egy napról van szó, reggel megyünk és este jövünk!
Matt Te is gyere, kipróbálod a snowboardot!
piciMaul és Biczó remélem természetes, hogy jöttök
+ jöjjön még aki csak akar!
beszéltem Pubyval, õ is jönne velünk csúszkálni, szal "már csak" helyet és idõpontot kell keresnünk
Hulp gyere Te is, egy napról van szó, reggel megyünk és este jövünk!
Matt Te is gyere, kipróbálod a snowboardot!
piciMaul és Biczó remélem természetes, hogy jöttök
+ jöjjön még aki csak akar!
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. december 08. - 11:06
Kedves Barátaim
Szeretném szíves figyelmetekbe ajánlani Tudományos Napilapunk, ismertebb nevén Vas Népe szombati számában megjelent egy oldalas cikket. A cikkben foglalkoznak természeti és erkölcsi értékekkel, felfedik a szörnyû valóságot és végre tisztán lehet látni az okokat és az összefüggéseket. Kérlek benneteket, olvassátok el!
Köszönöm
McClane
ui.: hogy b@szná szájba a yo qrva ........ésatöbbi
Szeretném szíves figyelmetekbe ajánlani Tudományos Napilapunk, ismertebb nevén Vas Népe szombati számában megjelent egy oldalas cikket. A cikkben foglalkoznak természeti és erkölcsi értékekkel, felfedik a szörnyû valóságot és végre tisztán lehet látni az okokat és az összefüggéseket. Kérlek benneteket, olvassátok el!
Köszönöm
McClane
ui.: hogy b@szná szájba a yo qrva ........ésatöbbi
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. december 08. - 08:19
Te csak ne szeresd a McClane. Te már nõs vagy, ez a kapcsolat tönkretenné a házasságodat.
Írta 2008. december 07. - 18:42
Írta 2008. december 05. - 14:07
pályánál semmiképpen se bérelj Matt
itt szhelyen két helyen is lehet bérelni, nem tudom, mennyiért :-/
itt szhelyen két helyen is lehet bérelni, nem tudom, mennyiért :-/
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. december 05. - 10:37
Matt a pályánál nem jutna eszébe az embernek bérelni.. itthon kell! 2 ezer Ft kb ha mindent viszel...nem túl drága..
Lapot és kötést félárba vettem a gyár szülinapja miatt.. ja és szerintem is próbáld ki elõbb.. mert tudni fogod mi jön be jobban..
Lapot és kötést félárba vettem a gyár szülinapja miatt.. ja és szerintem is próbáld ki elõbb.. mert tudni fogod mi jön be jobban..
Írta 2008. december 05. - 10:36
Hi.. írok én is mert eddigmegvoltamFázzva-és nem akartam hogy elkapják a vírust a forumozók...
Mikó megyünk Mcclane?
Jan 16 Wenigzell-re akkó készülj elküldtem a nevezést..
Mikó megyünk Mcclane?
Jan 16 Wenigzell-re akkó készülj elküldtem a nevezést..
Írta 2008. december 05. - 10:34
jaja, elõször úgyis .)
ott voltam biczóval a leárazáskor. nem tûnt leárazásnak
bérlés amúgy mennyi köbö a pályánál? vagy lehet szombathelyen is? itt pöstön egész baráti kölcsönzõ árakat találtam.
ott voltam biczóval a leárazáskor. nem tûnt leárazásnak
bérlés amúgy mennyi köbö a pályánál? vagy lehet szombathelyen is? itt pöstön egész baráti kölcsönzõ árakat találtam.
Írta 2008. december 05. - 09:47
Matt szerintem elõször bérelj egy lapot, és próbáld ki, mielõtt komoylabb költségekbe vered magad...
lehet, hogy pl. a sí jobban fog tetszeni....
én az elsõ pár alkalomra béreltem, és utána hoztam meg a döntést
az én head lapom baromian drága volt, Biczó pedig egy szuper kis deszkát fogott ki egész jó árért...valami leárazás volt, vagy mi....
gyere el velünk, szuper lesz!!!!
bérelsz egy felszerelést, kipróbálod és utána döntesz, szvsz ez a jó sorrend
lehet, hogy pl. a sí jobban fog tetszeni....
én az elsõ pár alkalomra béreltem, és utána hoztam meg a döntést
az én head lapom baromian drága volt, Biczó pedig egy szuper kis deszkát fogott ki egész jó árért...valami leárazás volt, vagy mi....
gyere el velünk, szuper lesz!!!!
bérelsz egy felszerelést, kipróbálod és utána döntesz, szvsz ez a jó sorrend
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. december 05. - 08:51
Bár nem értek hozzá, de ha az árát nézed, akkor ez megfelel egy Hauser/Neuzer márkájú bicajnak.
Írta 2008. december 05. - 02:02
hervisben van limited4you márkájú board+kötés+cipõ 40ér.
http://surfysnow.com...2009-p-291.html
full elgondolkoztam h kéne venni bár még sose volt a lábamon semmilyen léc,lap
http://surfysnow.com...2009-p-291.html
full elgondolkoztam h kéne venni bár még sose volt a lábamon semmilyen léc,lap