Én dógozom,,hétfõn.
De oda mnenjünk-akhól van hav.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2008. December 16. - 15:14
Posted 2008. December 16. - 08:30
Biczó
na srácok, talán piciMaulnak is jó lesz a jövõ szombat egy csúszkálásra...Matt írtad, hogy jönnél...okés még a dolog részedrõl?
Biczó hova menjünk csúszni?
nekem jó a hétfõ is, meg azután is, szabin leszek
na srácok, talán piciMaulnak is jó lesz a jövõ szombat egy csúszkálásra...Matt írtad, hogy jönnél...okés még a dolog részedrõl?
Biczó hova menjünk csúszni?
nekem jó a hétfõ is, meg azután is, szabin leszek
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2008. December 15. - 17:54
Posted 2008. December 15. - 17:32
Posted 2008. December 15. - 16:58
Tisztelt People!Részletek a betegségelhárító részleg-Kõszegi tájvédelemi körzet feljegyzéseibõl:
Tisztelt Igazgatóság!
A fák, olyan betegek Kõszegen, hogy a fertõzés szabályos négyszöget öltött-és úttól-útig tart. A fertõzés jellege nem tette lehetõvé az úton átterjedõ fertõzõdést, szabályos parcella alakot öltött.
Nem kímélte az egészséges fákat, csak a betegeket-melyek emiatt állva maradtak.
A betegség elleni küzdelem végeredményeképpen a fák sorbarendezett állapotba kerültek, várva a végsõ elszállítást.
Csodával határos módon mindegyik ugyanakkora darabra esett szét a betegség közben, (igazodva a gatter szerszámaihoz).Micsoda véletlen.
Jelentem a területen élõ fa nem maradt, csak a beteg, de fertõzés megszünt.
Javaslom a terület esõ általi erodálását, a famentes állapot hosszú évekig való megtartását a betegség újboli kialakulásának preventív intézkedéseként.
Ugyanezen céllal megtiltani minden kerékpáros tevékenységet a területen mely a védett virágok nyugalmát kifejezetten zavarja, valamint fontos -még felnemtárt régészeti helyek felett haladna el.
Pénz hiányában minden bizodalmunk a megmaradt fákba fektettük, ami hûen szolgálja jelszavunk:
a Fákért Vagyunk!
2008.12.01
Jelentem befejeztem.
Tisztelt Igazgatóság!
A fák, olyan betegek Kõszegen, hogy a fertõzés szabályos négyszöget öltött-és úttól-útig tart. A fertõzés jellege nem tette lehetõvé az úton átterjedõ fertõzõdést, szabályos parcella alakot öltött.
Nem kímélte az egészséges fákat, csak a betegeket-melyek emiatt állva maradtak.
A betegség elleni küzdelem végeredményeképpen a fák sorbarendezett állapotba kerültek, várva a végsõ elszállítást.
Csodával határos módon mindegyik ugyanakkora darabra esett szét a betegség közben, (igazodva a gatter szerszámaihoz).Micsoda véletlen.
Jelentem a területen élõ fa nem maradt, csak a beteg, de fertõzés megszünt.
Javaslom a terület esõ általi erodálását, a famentes állapot hosszú évekig való megtartását a betegség újboli kialakulásának preventív intézkedéseként.
Ugyanezen céllal megtiltani minden kerékpáros tevékenységet a területen mely a védett virágok nyugalmát kifejezetten zavarja, valamint fontos -még felnemtárt régészeti helyek felett haladna el.
Pénz hiányában minden bizodalmunk a megmaradt fákba fektettük, ami hûen szolgálja jelszavunk:
a Fákért Vagyunk!
2008.12.01
Jelentem befejeztem.
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2008. December 15. - 16:00
Valószínû hogy igen,,én ugyan nem olvastam..ezt most olvastam a Vas Népe-ben??
Mcclane igen ez volt az az eset..
Posted 2008. December 15. - 11:18
Posted 2008. December 15. - 10:05
Ezt látnotok kell:most esett meg kis megyénkben:http://videa.hu/vide...KIV9zNhqQvCQ4ri
Sajnos ez nem vicces, veszélyes volt.
ezt most olvastam a Vas Népe-ben??
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Posted 2008. December 15. - 09:54
izé
nem miattam hagyta abba a bicajozást :-/
ugyanúgy van, mint én, jó ideje nem bringázik már....de hogy mégse "tunyuljon el" az ember, itt egy kis futás
Biczó tesómék itt voltak csúszkálni, pár napra:
http://www.bergfex.at/obertauern/
húzós, meg messze is van
nem miattam hagyta abba a bicajozást :-/
ugyanúgy van, mint én, jó ideje nem bringázik már....de hogy mégse "tunyuljon el" az ember, itt egy kis futás
Biczó tesómék itt voltak csúszkálni, pár napra:
http://www.bergfex.at/obertauern/
húzós, meg messze is van
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2008. December 15. - 08:23
Na, akkor a Biczó is futóbolond lesz. Minusz egy bicajos. Mindegy, már úgysem nagyon járt az elmúlt két évben.
Posted 2008. December 15. - 07:58
Biczó az a nagy helyzet, hogy a közeli pályákon nem nagyon találok havat....
30 cm van, azt meg a tavalyi emlékekbõl meg tudod, hogy mire jó
a kogelen sincs asszem túl sok, ahol a Pubyval voltunk tavaly...nézz körül Te is!
piciMaul ötlet?
Biczó belekóstolt a hegyifutásba szombaton
újabb területet vágtak tarra a természetvédelmi-natúrparkos részen, éljen!
a máv pedig rohadjon meg...illetve a vdszsz
30 cm van, azt meg a tavalyi emlékekbõl meg tudod, hogy mire jó
a kogelen sincs asszem túl sok, ahol a Pubyval voltunk tavaly...nézz körül Te is!
piciMaul ötlet?
Biczó belekóstolt a hegyifutásba szombaton
újabb területet vágtak tarra a természetvédelmi-natúrparkos részen, éljen!
a máv pedig rohadjon meg...illetve a vdszsz
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2008. December 15. - 07:37
Posted 2008. December 14. - 22:55
Azért én még abban is bízom, hogy kicsit bezárják négy fal közé rácsokkal az ajtón és az ablakon, hogy kicsit gondolkodjon el arról, mit tett, és annak milyen következményei is lehettek volna.
Posted 2008. December 14. - 20:32
Posted 2008. December 14. - 18:54
Hogy miért nem gyalulta le valami román kamionos. Az ilyen simán megérdemelné. Amerikában nem biztos, hogy ilyen elnézõek lettek volna a rendõrök. Szerintem az elsõ adandó alkalommal belökték volna az árokba. Még a rendõrautó sem sérült volna meg túlzottan. Egyébként részek volt, vagy csak életunt?
Posted 2008. December 14. - 15:01
Ezt látnotok kell:most esett meg kis megyénkben:http://videa.hu/vide...KIV9zNhqQvCQ4ri
Posted 2008. December 12. - 21:36
A szombat már vasárnap, de menni kellene, tehát vasárnap 21.-én csúszni..menni kellene