Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Pl itt is:
UCI World Cup 2012 Schedule Announced

4. dh mont sant anne
5. dh tbc america

Ez egy 2011 juniusi bejedzés, akkor még nyilván nem volt elfogadva Windhamre 2012 re a VK hivatalosan. most már viszont igen
tudod csekkolni a uci oldalán is pl .

Union Cycliste Internationale
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás

jó lenne ez a francia pálya, kár hogy nincs benne fa : ( bár talán a pálya felsõ része erdõs lesz, vagy az is lehet hogy az egész VK új nyomon megy majd.
tbc? hol olvastad ? az elvileg annak a rövidítése hogy a verseny helyszíne még nincs bejelentve. ilyet a DH 1 es futamok versenynaptárában olvastam, de az elvileg már amúgy is teljesen el fog maradni uhho lényegtelen.

uci VK ra meg nem írhatták, arra már rég megvan az összes dátum meg helyszín, ott az 5.ik futam az Windham, New York lesz idén.

Pl itt is:
UCI World Cup 2012 Schedule Announced

4. dh mont sant anne
5. dh tbc america
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
kiv leszek hol lesz az ob

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Arra leszek kiváncsi hogy idén itthon milyen versenyek lesznek...Elvileg lesz ob meg 3om MK.
Ideje lenne itthon is alkotni már valamit :)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
jó lenne ez a francia pálya, kár hogy nincs benne fa : ( bár talán a pálya felsõ része erdõs lesz, vagy az is lehet hogy az egész VK új nyomon megy majd.
tbc? hol olvastad ? az elvileg annak a rövidítése hogy a verseny helyszíne még nincs bejelentve. ilyet a DH 1 es futamok versenynaptárában olvastam, de az elvileg már amúgy is teljesen el fog maradni uhho lényegtelen.

uci VK ra meg nem írhatták, arra már rég megvan az összes dátum meg helyszín, ott az 5.ik futam az Windham, New York lesz idén.

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
ya mi az a tbc ?
British Columbia vagy California?
5. futam ottan lesz.

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás

nem rossz, meg végre valami új helyszín , viszont kell tüdõ erre a pályára van benne pár szép tekerõs szakasz is.plusz itt idén mire VK lesz szeptember közepe asszem, addig kb méteres hó lesz ennyire északon már:D kíváncsian fogom várni.

Amúgy a másik idei új francia VK helyszínrõl néznék már egy fejkamost, ami Val d'Isere -ben lesz . sztem az biztos nagyon kemény track .

tessék:
Val d'Isére DH 2011 By Tit - YouTube
gondolom a végébe belebaxnak majd egy nagy jumpot a nézõknek.
elég kietlen a pálya sehol egy erdõs rész ,ha esõ van akkor drift party!

végén õlükbe hull a kerós :-)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

KLIKK

Elég jó kis pálya lesz..nem csalódtam! Kicsit semmering feeling nekem :)

nem rossz, meg végre valami új helyszín , viszont kell tüdõ erre a pályára van benne pár szép tekerõs szakasz is.plusz itt idén mire VK lesz szeptember közepe asszem, addig kb méteres hó lesz ennyire északon már:D kíváncsian fogom várni.

Amúgy a másik idei új francia VK helyszínrõl néznék már egy fejkamost, ami Val d'Isere -ben lesz . sztem az biztos nagyon kemény track .

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
KLIKK

Elég jó kis pálya lesz..nem csalódtam! Kicsit semmering feeling nekem :)

torpe29

torpe29

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Cilubt@gmail.com ra lüld el a linket ! köszi

torpe29

torpe29

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
jeeeee ! bejött nagyon ! most már nagyjából képben vagyok miért mondták hogy jó pálya ! de aki itt gyorsan megy az tökös gyerek ! nem utoljára voltam az biztos ! van még mit megugrani ! nem szeretem sziklást de ezt még én is kibirom . elõfordulhat hogy hétvégén megint ott kötünk ki !

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Köszi szépen :) Remélem kis srác lesz, akkor ki lesz képezve! :)

Komolyan? Az anyátok úristenit :)
Tetszett Törpe? Nagyon jó az a pálya! Nekem már túl kemény is lenne, de aki tud, annak azért az már nem rossz.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Én már nagyon mennék. Idén nyáron jön a trónörökös, úgyhogy addig is mindent beleadok ( na azért nem annyira, hogy táppénzen feküdjek megint itthon egész nyáron :) )
Március már egész bringázhatónak ígérkezik, az Angol idõjóslatokat nézve, illetve az egész nyár száraz lesz :)

Nafene, grat Tomi. : )

Az idõ az nem számít, ha valamivel nulla fok felett van már lehet bringázni.vasárnap pl voltunk többen Sopronban, igencsak jó volt.
elnyerte a tetszését pár embernek, igaz Törpe?:D

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Megvan a "from the inside out" movie, ha valakit érdekel, az dobjon egy privát mail-t nekem, aztán megy a link, ahonnan lehet tölteni.
Az a baj sztem, hogy fõképpen az ugratásokra van kihegyezve ( nekem emiatt nem annyira bejövõs ), de aholklasszik DH megy, az 5-ös+nagy tudás +nagy nevek.... :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Én már nagyon mennék. Idén nyáron jön a trónörökös, úgyhogy addig is mindent beleadok ( na azért nem annyira, hogy táppénzen feküdjek megint itthon egész nyáron :) )
Március már egész bringázhatónak ígérkezik, az Angol idõjóslatokat nézve, illetve az egész nyár száraz lesz :)

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Akkor szerencsétek van. Itt már nincs jó idõ....
Hulp! Mi a helyzet veled ? Régen firkantottál már ide?

torpe29

torpe29

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Hááj! Itt hónak nyoma sincs ! sõt tegnap atom napsütés . Én a hegyen nem jártam most de hétfõ óta minden nap sé. Valami gyökér fasz minden nap délelõtt szétszedi az összes ugrót , mi délután összerakjuk azt hajcs . Az új amit csináltunk 50 km/h elérhetõ . amig ilyen idõ van addig nyomjuk 1000-el.Na Buék !

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Hali!

Tegnap sétáltunk egyet a barátnõmmel pesten a János-hegyen. Megtaláltam a No Comment nevû híres pesti pályát.
Hát elég kemény....videók nem adják vissza..kicsit szétvan fékezve..sziklás-gyökeres és k...a meredek...csorgott a nyálam rendesen...várom már a tavaszt hogy mehessek ki nyomatni egyet. Fent a hegyen tiszta hó minden,erõs köd van,de pár elszánt arc tolta neki most is. Nálatok mi a helyzet a hegyekben?

Üdv: Dani

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Hulp kellene a segítséged, fényképezõgépet szeretnék venni
Come on! It's on

Korn

KToMi

KToMi

törzsvendég