Július 13 - 15 .
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2012. február 10. - 19:47
Írta 2012. február 10. - 18:50
Írta 2012. február 10. - 18:49
Írta 2012. február 07. - 20:09
ejj, remélem jobban lesz a térded.
ez a pálya németországban van, Todtnauban, már jó rég óta IXS futamok egyik helyszíne.
Schladming sokkal jobb mint Leogang, igen voltunk , schladming Photo Album - Page 1 - Pinkbike.com
az elsõ oldalon pl a tavalyi schladmingi képekbõl van pár abban a mappában, a többi régebbi. 09 óta minden évben lemegyünk pár napra.
Idén meg pont ott lesz az osztrák kupafutam OB ja , azon meg indulni kéne mindenképp, ha nemjön közbe semmi.
ez a pálya németországban van, Todtnauban, már jó rég óta IXS futamok egyik helyszíne.
Schladming sokkal jobb mint Leogang, igen voltunk , schladming Photo Album - Page 1 - Pinkbike.com
az elsõ oldalon pl a tavalyi schladmingi képekbõl van pár abban a mappában, a többi régebbi. 09 óta minden évben lemegyünk pár napra.
Idén meg pont ott lesz az osztrák kupafutam OB ja , azon meg indulni kéne mindenképp, ha nemjön közbe semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Írta 2012. február 07. - 19:33
Írta 2012. február 07. - 19:25
Az jó lenne. Schaldming jobb hely nem? Ti voltatok már.
Maribor is úgy volt, hogy csak egy év kihagyás, aztán tessék.
Nekem meg nagyon kell edzeni a combom, mert a térdem mocsok mód odavan. Ágyban fordulástól, sima lépéstõl is kificamodik Híztam is jó 4 kilót, úgyhogy már edzek Talán õszig kihúzom mûtét nélkül
Maribor is úgy volt, hogy csak egy év kihagyás, aztán tessék.
Nekem meg nagyon kell edzeni a combom, mert a térdem mocsok mód odavan. Ágyban fordulástól, sima lépéstõl is kificamodik Híztam is jó 4 kilót, úgyhogy már edzek Talán õszig kihúzom mûtét nélkül
Írta 2012. február 07. - 18:26
Írta 2012. február 05. - 11:26
Majd Leogang;) . Remélem ahogy 2013 elején lezajlik a sí vb Schladmingban, 2013 as szezonra újra visszaviszik a VK helyszínét Schladmingba:)
az király lenne. Leogang a schladmingi sí vb miatt 3 évre szerzõdött dh vk -t tartani ami idén lejár.Szal bizakodok hogy jövõre Schladming is visszatér már a VK kalendárba, meg talán Maribor is.
az király lenne. Leogang a schladmingi sí vb miatt 3 évre szerzõdött dh vk -t tartani ami idén lejár.Szal bizakodok hogy jövõre Schladming is visszatér már a VK kalendárba, meg talán Maribor is.
Írta 2012. február 04. - 21:50
Neeee. Tavaly elmaradt, úgy volt, hogy helyette idén lesz
Jó lett volna 3 futamra menni.
Jó lett volna 3 futamra menni.
Írta 2012. február 04. - 20:38
Maribor nem lesz idén, elmarad sajnos. max a legközelebbi az Leogang , ott lesz a világbajnokság , arra jó lenne most is lejutni.
Írta 2012. február 04. - 19:12
Így képen, már megint ronda szegény
Itthon nem is láttam még ilyen gépet amúgy.
Árat nem találtam, de gondolom horror.
Itthon nem is láttam még ilyen gépet amúgy.
Árat nem találtam, de gondolom horror.
Írta 2012. február 04. - 19:08
Nekem sem tetszettek a GT-k, mert randák. Lehet, hogy csak a szín miatt elõnyös, vagy a beállítás, de most ez tetszett.
Ennyien mennek át máshová? Meg is kukkantom az oldalakat.
Idén lesz Maribor is... De jó, végre élõben is láthatom
Ennyien mennek át máshová? Meg is kukkantom az oldalakat.
Idén lesz Maribor is... De jó, végre élõben is láthatom
Írta 2012. február 04. - 14:49
Ki nem állom a GT bicajokat ( minõségiek, de nekem nem tetszenek ), de ennek most vége. Igen ütõs sztem! Gee átpártolt?
Gee Atherton's first ride on the GT Fury Video - Pinkbike.com
igen, az egész Atherton család GT vel megy idéntõl. sztem baszott rondák azok a vázak, bár ez szubjektív. egyébként rengetek váltás/ átigazolás stb történt , történik mostanában. vitalmtb -n meg dirtmag -on kb naponta van 3 cikk ki hova megy/változtat stb.
Írta 2012. február 04. - 11:13
Ki nem állom a GT bicajokat ( minõségiek, de nekem nem tetszenek ), de ennek most vége. Igen ütõs sztem! Gee átpártolt?
Írta 2012. január 24. - 19:24
Írta 2012. január 23. - 23:16
Hulp el kell ismernem, ez a film a legjobb mountis film, amit valaha láttam
szilya kiccsillag!
szkolka véda krozseciny kupec du králenyily?
má itt is,g?
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Írta 2012. január 23. - 23:14
Race Run.MP4 - YouTube
uhh Rick Boyer csapja neki:D nézni is rossz olyat megy kb.
Jobbra balra fejelgettem miközben néztem,asszony aszonta milyen balfasz vagyok,de szerintem ez a gyerek meg nem normális.
olyan szûknek látszódott a pálya de ez is csalóka,fasz tuggya mit szednek ezek,olyan agyrothasztó féleséget.
így épeszû ember nem megy.
Szerintem.
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Írta 2012. január 23. - 23:13
Hulp el kell ismernem, ez a film a legjobb mountis film, amit valaha láttam
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2012. január 23. - 20:15
Írta 2012. január 23. - 19:25
ajjooo ! lassan menjenek az öregek . hétvégén melozok megint de amint tudok jelentkezek !