ma voltam kint, de zárva volt, jövõ héten felhívom..Sikerült megcsináltatni?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2011. december 10. - 17:47
Írta 2011. december 10. - 13:14
Puby: bemész jöv héten vmikor a 4sportba? aztán megdumáljuk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Írta 2011. december 09. - 22:44
az utátugro feletti raklapokat mind mi raktuk vissza a középsõ pályán az utátugro lenullázva alatta az árok elötti kicsit döntött duplaraklapos mezõn volt meg a végén ami kijött az erdõbõl mezõn. a tûdõnél utátugro nulla utána lefelé ugró nulla.... szóval van mit helyrehozni . nem a fát vitték el mert az szét van szórva a környékén .
Hámostmitmongyak prílyma !
Gondolom valamilyen állatfajta lehetett,pl vadbarom.
Márió,Bálint azt akartam mondani,hogy 250-re akartak baszni újfennt mind a 8 embert -a fehérlõ vánkos moha veszélyeztetés miatt - ebbõl 1 db szervezõre háruló 125-öt sikerült lealkudni.Emiatt akartam besz veletek,kasszához kell járulni Fater,nem jó hír de rossz.
Zöldek ha olvassátok akkor köszönöm nektek.
P.
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Írta 2011. december 09. - 20:57
az utátugro feletti raklapokat mind mi raktuk vissza a középsõ pályán az utátugro lenullázva alatta az árok elötti kicsit döntött duplaraklapos mezõn volt meg a végén ami kijött az erdõbõl mezõn. a tûdõnél utátugro nulla utána lefelé ugró nulla.... szóval van mit helyrehozni . nem a fát vitték el mert az szét van szórva a környékén .
Írta 2011. december 09. - 20:34
Írta 2011. december 09. - 19:48
Írta 2011. december 09. - 19:41
Itt örömködök neki
Igazad van, mert tényleg olyan, de nem csak mondom, hanem tényleg A vázamat eddig is imádtam, az eleje is isteni jól mûködött, csak a Rocco nem volt OK. Már csak egy jó fék kell fentre, aztán minden OK, meg sokat kell használni
A 350-es rugóm éppen jó hozzá, 120PSI-vel
Írta 2011. december 09. - 18:59
ejj örülök neki:)
tagból tényleg fox.
egy szar r. tag után ha beleraksz a vázadba egy normális, mondjuk dhx -et tényleg mintha kicsit más vázad lenne. én is tapasztaltam már:D
jövõre majd sokat kell használni. : D
tagból tényleg fox.
egy szar r. tag után ha beleraksz a vázadba egy normális, mondjuk dhx -et tényleg mintha kicsit más vázad lenne. én is tapasztaltam már:D
jövõre majd sokat kell használni. : D
Írta 2011. december 09. - 18:31
Írta 2011. december 09. - 18:30
Márijó, képzeld, megvolt a tag szervize... Olajcsere, tisztítás. Valami álom ez a tag!!!!
Olyan, mintha nem is az a bicaj lenne, eddig nem is mozgott..... Isteniiiii
Olyan, mintha nem is az a bicaj lenne, eddig nem is mozgott..... Isteniiiii
Írta 2011. december 09. - 14:16
mondjuk én nem tom mit vittek el, mert tegnap az összes raklapos meg fábólépített elem meg volt. a vízmosás felett közvetlen két föld kanyar van oda, plusz a raklapos pályán az útátugró. amugy minden faelem meg van.
Írta 2011. december 09. - 13:41
Egyébként ilyen nagyon épített dolgokat ( raklap ), én nem tennék sehová, mert majdnem mindenkinek az fáj, nagyon feltûnõ. Inkább ágakból, meg földbõl kéne csinálni mindent ( tudom, hogy dupla meló ), talán az tartósabb.
Írta 2011. december 09. - 13:39
Nekiálltak széthordani SÉ-t is? Biztos az öreg botos emberke volt. Kinek fáj ez is, nem értem?!
Írta 2011. december 08. - 23:03
Szólok ! De ahol voltunk busszal is alakul rendesen már megvan az alsó része is ! joooo nagyon
Írta 2011. december 08. - 22:58
Sé le van nullázva ! Ami a tura ut mellett volt ( minden utátugró és kanyar ) szó szerint el van gerebléééézve ! A raklapok nagyrészét kihordták a mezõre a nagy fa mellé .Ha már én vittem ki õket akkor fogtam azt beraktam a buszba inkább eltüzelem én . Majd tavasszal épitünk ujjakat ! Bekaphatják ....
Írta 2011. december 08. - 21:47
Mindenképpen:) tavasszal kimegyünk meglátogatunk,és nyomatunk egyet vmelyik pályán. csak addigra ismerd ki rendesen mi merre hány méter:D
Írta 2011. december 08. - 21:39
Törpe ha majd jösz jövõre errefele jelezd idõben ,azt megyünk!!! Márió majd gyere te is azt hozd a fiatalokat
Írta 2011. december 08. - 21:38
Ma voltam sében az útátugrás megint szét van b*szva, plusz két kanyar is.
Nah akkor már beindultak a dzsippók és keresik a fát télire...........
Írta 2011. december 08. - 20:06
Ma voltam sében az útátugrás megint szét van b*szva, plusz két kanyar is.