Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi,,. Boci jó volt a tekerés-éppenhogy hazabírtam tekerni..izomzat hiányában fárasztó volt..
Amirõl meg beszéltünk benne vagyok...
Cornéllal is találkoztunk-teker Õ is..
Még Maul is el tudott jönni..apropó ma lesz a tv2-passzívban a klipp bemutatója amit rendezett a Dávid-megasztárnak..

Fehér elsõ teleszkópot keresek, könnyût 1300g nál többet nem nyomhat, persze levegõs legyen-valami tippetek?!
Nem nagyon követtem mostanában a technikát-ezért keményen meglepett Boci bicaja-mert egy kissé elfejlõdött mellettem az ipar..komolyacangája.
A blastom már már múzeumszökevény az avarkorból.. persze jó így , meg eszem ágában fejleszteni-csak meglepõdtem..

Mire nekem Demo-m lesz azt már majd Zanat melletti lelõhelyekne kell elõásnom majd.

A CM:szerintem ultra-kis létszámú volt..Szombathelyhez képest is...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
Dani ha tényleg eladod 2ért a pár gumit akkor engemet érdekelne. A többit majd privibe.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

kõszegen 1900ft-ért vettem vittoria zaffirot .)
igaz ez nem versenygumma...

elõl meg zaffiro pro van. az könnyû, eddig no defekt, kopkopkop, igaz 6ropi ,/

Vittoria jó féle, de ebikeról kéne rendelni, de ott meg nincs:S

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
kõszegen 1900ft-ért vettem vittoria zaffirot .)
igaz ez nem versenygumma...

elõl meg zaffiro pro van. az könnyû, eddig no defekt, kopkopkop, igaz 6ropi ,/

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Ha már a gumi téma elõjött: ma jól megszoptam: elindulok tekerni, rövid pörgetés(bemelegítés gyanánt) után elkezdtem tempót menni, beértem városba, fõtérhez, nagy körforgalom közepén nézek ki oldalra erre egyszer csak nagy durranás elsõ kerék felõl, ütött egyet valami a kormányom mire elõre nézek már alig tudom irányítani a bringát, mert teljesen leengedett a gumi. Megállok, káromkodok egy hangosat és elindulok hazafelé tolva a bringát az alig 2 hete mûtött lábammal:D Ilyenkor örülök, hogy nem outis cipõm van, hanem "csak" sportmontis...
Amúgy a defekt egy vasdarab miatt volt, ami úgy állt bele a külsõbe, hogy alig tudtam kitépni is. El lehet képzelni hogy vágta ki, ha 3-4mp alatt leeresztett.

Amúgy eladó két Continental Ultra Race 23mm-s gumi, az elsõ kb 70%-os, hátsó 50%. 2e a kettõ, újonnan darabja 6500. Eladás oka: utálom õket!!! 1600km alatt 3 defektet kaptam velük, pedig van bent defektvédelem. Oké, hogy ezt a vasat semmi nem fogja meg, de múltkor egy kis szar kõ szúrta ki. Egyszer vettem drága gumit, többször nemfogok! Helyette a no namenek számító CST-t veszek, nekem már bizonyítottak a régi Kellysemen...Remélem rendelhetõ lesz a pulzusmérõ amit kinéztem(Sigma Pc9 III) és akkor jöhet is mindkettõ!

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Ultremo Aqua HS 380A | Schwalbe North America
Ultremo aqua a neve.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Nem ez száraz aszfaltra való. De esõben is jól tapad. Ha jól tudom a stelivio rain az esõgumi.

A másik Swalbe gumimhoz képest kb 1km/h val gyorsabban lehet vele haladni.

Bocs, akkor rosszul emlékeztem:)

szerk.: Ultremo Aqua az esõgumi.

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Nem ez száraz aszfaltra való. De esõben is jól tapad. Ha jól tudom a stelivio rain az esõgumi.

A másik Swalbe gumimhoz képest kb 1km/h val gyorsabban lehet vele haladni.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Sziasztok,

Gyári visszahívás van a Swalbe Ultermó gumára:
ULTREMO
Aki nem ért a lényeg hogy gumirétegek nem megfelelõ vastagsága miatt alig használt gumin is kidudorodás keletkezhet. Ekkor le kell csökennteni a nyomást és hazabattyogni valahogy. Elküldöm nekik a képet a "betegrõl" + a gyártási dátumot.
Még az is lehet kicserélik egy jóra:)

Valahol mintha azt olvastam volna, hogy az Ultremo R az esõgumi vagy tévedek?(az biztos, hogy van esõbe szánt ultremo, csak nem tudom hogy pontosan milyen jelzése van...)

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Sziasztok,

Gyári visszahívás van a Swalbe Ultermó gumára:
ULTREMO
Aki nem ért a lényeg hogy gumirétegek nem megfelelõ vastagsága miatt alig használt gumin is kidudorodás keletkezhet. Ekkor le kell csökennteni a nyomást és hazabattyogni valahogy. Elküldöm nekik a képet a "betegrõl" + a gyártási dátumot.
Még az is lehet kicserélik egy jóra:)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Grat mindkettõtöknek! Szép teljesítmény!:)

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Igen pályabejárás.
Vannak húzódások, de nincs 4-5% nál meredekebb emelkedõ. De a kétszáz kilóméteren van 1100 méter szint.
Kocsival Balatonberényig. Reggel ötkor indultunk:(
Jó volt mert így be tudjuk lõni mennyi kaját érdemes vinni. 1 kulacstöltéssel megoldható a dolog. Meg ha tudsz enni útközben akkor nem kell megálnod. Nekem annyira még nem megy a bolyozás hogy közben egyek is.
Jövõ heti versenyig jó lenne szerezni még valami faszább gumit. Nem örülök neki hogy a 25 Eurós gumát dobhatom kukába 1000 km után.:)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
az igen..az szép
terepfelmérés volt tour de pelso elõtt? :)
de kocsival mentetek-jöttetek ugye?
én egy 100-ast mentem egyedül, nem kevés szinttel..és még CM-re is kimentem..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Hy everydodi,

Én ma kihagyom a CM-et.
Helyette inkább nyomtunk egy balatonkört:)
200km kb 6:40 perc tiszta tekerés és egy óra állásidõ volt. 2 kajaszünet kulacstoltés 3 technikai probléma , (láncleesés, + nekem sikerült falcosra koptatni a gumimat kidudorással. Szerencsére kibírta keréken a hazautat:)
Én büszke vagyok magamra három emberes bojtól nem rosz a 30 körüli átlag. Sokat is vezettem, Visszafele néha szóltak is hogy vegyek vissza mert baj lesz:)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
Réka egyszerûen orvosolható a probléma:
teljes bovdenezés-csere..

lehet mégis megyek CM-re, most értem haza tekerésbõl...

Flickr

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Hali!

Srácok, akkor holnap azaz szombaton 15 órakor az emlékmû alatti placcon találkozó!

Aki a fórumról még akar csatlakozni, jöjjön bátran! Komoly tekerésre ne számítson senki, inkább ilyen ökörködõs laza 2 órára, persze terepen! :)

üdv
b
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Épp most értem haza. Nem. Nem tegnap óta folyamatosan tekerek :) így máris más az egész...:D viszont "enyhe" fáziskéséses a váltó, ugyanis kartekerés után 20 mpel jön rá, h. mit is kellene csinálni... és ez mi lehet? :D

egyébként kipróbáltam a keresztezõdéses dolgot.
rájöttem, hogy nem fog rendesen a fék. aztán hirtelen agyamba villant, hogy kevésbé veszélyes, ha még inkább beletekerek, mert akkor kevesebb idõt töltök a problémás helyen. nem volt nagy forgalom. de tetszett a szitu.:D

A fáziskésés a rossz váltóbeállítás miatt lehet, ha csak néha kitolod a bringát és elmész az elsõ sarokig akkor ok így is, de ha most rákapsz az outizásra(remélem:D) akkor ha a családban nem ért hozzá senki vidd be egy boltba, lehet ingyen is megcsinálják(ha szépen mosolyogsz:)) vagy megkérsz itt valakit a fórumon hogy segítsen beállítani.

A féket meg állítsd be, néha azért jól jön:)

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

Na milyen?:)

Épp most értem haza. Nem. Nem tegnap óta folyamatosan tekerek :) így máris más az egész...:D viszont "enyhe" fáziskéséses a váltó, ugyanis kartekerés után 20 mpel jön rá, h. mit is kellene csinálni... és ez mi lehet? :D

egyébként kipróbáltam a keresztezõdéses dolgot.
rájöttem, hogy nem fog rendesen a fék. aztán hirtelen agyamba villant, hogy kevésbé veszélyes, ha még inkább beletekerek, mert akkor kevesebb idõt töltök a problémás helyen. nem volt nagy forgalom. de tetszett a szitu.:D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
a sisak frankó!
nem szorít, nem lötyög, nincs benn hatalmas fejem, és szerintem marha jól szellõzik(bár olyan nagy kánikula még nem volt..:) )

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

úgy sem fog semmi változni..
amelyik parasztnak nem tetszik hogy bringázok a városban, az úgyis le fog szorítani,
amelyik normális, az meg ezután is kikerül...

Ott a pont!

Sisak milyen? jövõ héttõl talán már elkezdhetek kicsit komolyabban bringázni, meg most zseton is van, úgyhogy hétvégén körülnézek hogy milyen a kínálat szhelyen.