Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Írta 2010. április 29. - 17:27
Írta 2010. április 29. - 16:44
Írta 2010. április 29. - 16:04
Dani a szombati mezõny versenyen indulsz?
Nem, sajnos erõlétileg még sehol sem tartok. Azért látszik az az 1 hónap kihagyás fõ felkészülési szakaszban:(
Amúgy u17 vagyok.
Amúgy Andris te miért nem indulsz? Beszámolóid eredménye alapján elég jõ erõben vagy:)
Írta 2010. április 29. - 13:39
Háj!
Ezek alapján szerintem nem igazán van fogalmad róla, hogy mennyi pályánk van, mi mindent építünk, tartunk karban már több éve.és nem a parkerdõben.Hidd el mi legalább annyit dolgozunk, mint ti anno a darkwoodal, sõt többet ! nyugodtan kijelenthetem.Attól még, hogy te nem tudsz róla, mert nincs idõd és nem jársz ki, igen is vannak akik bicikliznek és építenek minden hétvégén, idõjárástól függetlenül .És ezt nem egy ember tudja igazolni.
Cseresznye Én ennek csak örülni tudok, és bíztató is, de még jobb lenne ha az építések többsége nem olyan helyen lenne ahol nem lehetne.. ha nem így az akkor mégjobb..
Azt mondjuk még mindig nem értem ha ez így van akkor, miért vetted magadra-,,kinek nem inge ne vegye magára,, mondjuk mikor írtam mit írtam pont nem rátok gondoltam..
Miért kell nektek egyébként ez a rivalizálós hangnem-? ez valami verseny ki mennyit épített?Ki mennyit teker?
Én örülök neki hogy vannak dolgos emberek..
Írta 2010. április 29. - 13:35
b
Írta 2010. április 29. - 13:04
Punk miért van az hogy Darkwoodot mindenki csak sajnálgatja, és ha már olyan amilyen rombolja, és szidja hogy elhanyagoljuk-tuk, de Õ maga nem tesz semmit.... Egyszer szeretném látni-hogy fiatalok összefognak és megcsinálnak valamit ami használható is..és nem a Parkerdõben..
Háj!
Ezek alapján szerintem nem igazán van fogalmad róla, hogy mennyi pályánk van, mi mindent építünk, tartunk karban már több éve.és nem a parkerdõben.Hidd el mi legalább annyit dolgozunk, mint ti anno a darkwoodal, sõt többet ! nyugodtan kijelenthetem.Attól még, hogy te nem tudsz róla, mert nincs idõd és nem jársz ki, igen is vannak akik bicikliznek és építenek minden hétvégén, idõjárástól függetlenül .És ezt nem egy ember tudja igazolni.
Írta 2010. április 29. - 12:54
Írta 2010. április 29. - 11:23
aham, itthon vagyok! végre a giant is használható állapotban van .) felõlem mehetünk
harminc hatnullanyolc hatvankilenc huszonhét
Ok, az zsír lenne, azért is kérdezem, mert ma délután megyek a tetõcsomagtartóért meg a kerékpártartókért, és így végre egyszerûen tudom vinni bárhová a gépet(eket).
Akkor ha már tudok biztosat elõtte jelentkezek, és egyeztetünk!
pá
b
Írta 2010. április 29. - 11:14
harminc hatnullanyolc hatvankilenc huszonhét
Írta 2010. április 29. - 10:48
Nézd meg a mtbr.com oldalon, ott mindenrõl találsz tesztet!
MATT!
Kõszegen vagy ugye azt írtad? Ha lemegyek Kõszegre valamikor ha megbeszéljük elmegyünk együtt valamerre? Te ismered jól a hegyet, én csak 1-2 útvonalat.
üdv
b
Írta 2010. április 29. - 10:17
Írta 2010. április 29. - 09:09
Hi..Hulp-szegény gyerek! 3 kerekû dh-gép? Mennyi idõs most?
E-mailben küldjek képek?
Manitou R7Ezek a telókról mit lehet tudni-aki követi a technikai dolgokat attól kérdezném..?éppen milyen telókat gyárt az manitú ?vagy ilyenbe ne is gondolkodjak? RS reba?
Küldheted mailben is, ahogy gondolod. Bálint most 20 hónapos, és mondanom sem kell, hogy nagyon édes. Éppen most kezd beszélni.
Sajna ehhez a teló kérdéshez nem nagyon tudok hozzászólni, mert ezt a kategóriát korábban sem nagyon kísértem figyelemmel.
Írta 2010. április 29. - 08:13
Írta 2010. április 29. - 07:44
Dani a szombati mezõny versenyen indulsz?
Szombaton is lesz verseny:)
Én a vasárnapira megyek:)
Írta 2010. április 29. - 07:41
E-mailben küldjek képek?
Punk miért van az hogy Darkwoodot mindenki csak sajnálgatja, és ha már olyan amilyen rombolja, és szidja hogy elhanyagoljuk-tuk, de Õ maga nem tesz semmit.... Egyszer szeretném látni-hogy fiatalok összefognak és megcsinálnak valamit ami használható is..és nem a Parkerdõben..
Manitou R7Ezek a telókról mit lehet tudni-aki követi a technikai dolgokat attól kérdezném..?éppen milyen telókat gyárt az manitú ?vagy ilyenbe ne is gondolkodjak? RS reba?
Írta 2010. április 28. - 20:05
A k.rv@ irodalom-vizsgájukat b@sznák meg!
Bocs, ez jól esett
Írta 2010. április 28. - 19:40
Miért nem írsz nekik mailt, vagy hívod fel õket?
lol ez eszembe se jutott:D (komoly:D) Teljesen össze-vissza vagyok:S