Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
végre:
Imageshack - pict4713.jpg
majd még kormány, stucni, markolat

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
már nem tudok szerkeszteni, szóval az elõzõ hsz utolsó mondatából lejön az "eredménye"

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Dani a szombati mezõny versenyen indulsz?

Nem, sajnos erõlétileg még sehol sem tartok. Azért látszik az az 1 hónap kihagyás fõ felkészülési szakaszban:(

Amúgy u17 vagyok.

Amúgy Andris te miért nem indulsz? Beszámolóid eredménye alapján elég jõ erõben vagy:)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás

Háj!
Ezek alapján szerintem nem igazán van fogalmad róla, hogy mennyi pályánk van, mi mindent építünk, tartunk karban már több éve.és nem a parkerdõben.Hidd el mi legalább annyit dolgozunk, mint ti anno a darkwoodal, sõt többet ! nyugodtan kijelenthetem.Attól még, hogy te nem tudsz róla, mert nincs idõd és nem jársz ki, igen is vannak akik bicikliznek és építenek minden hétvégén, idõjárástól függetlenül .És ezt nem egy ember tudja igazolni. ;)

Cseresznye Én ennek csak örülni tudok, és bíztató is, de még jobb lenne ha az építések többsége nem olyan helyen lenne ahol nem lehetne.. ha nem így az akkor mégjobb..

Azt mondjuk még mindig nem értem ha ez így van akkor, miért vetted magadra-,,kinek nem inge ne vegye magára,, mondjuk mikor írtam mit írtam pont nem rátok gondoltam..

Miért kell nektek egyébként ez a rivalizálós hangnem-? ez valami verseny ki mennyit épített?Ki mennyit teker?

Én örülök neki hogy vannak dolgos emberek..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hol vannak azok a pályák? Szívesen elmennék megnézni õket! Talán még gurulnék is rajtuk!

b
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Punk miért van az hogy Darkwoodot mindenki csak sajnálgatja, és ha már olyan amilyen rombolja, és szidja hogy elhanyagoljuk-tuk, de Õ maga nem tesz semmit.... Egyszer szeretném látni-hogy fiatalok összefognak és megcsinálnak valamit ami használható is..és nem a Parkerdõben..

Háj!
Ezek alapján szerintem nem igazán van fogalmad róla, hogy mennyi pályánk van, mi mindent építünk, tartunk karban már több éve.és nem a parkerdõben.Hidd el mi legalább annyit dolgozunk, mint ti anno a darkwoodal, sõt többet ! nyugodtan kijelenthetem.Attól még, hogy te nem tudsz róla, mert nincs idõd és nem jársz ki, igen is vannak akik bicikliznek és építenek minden hétvégén, idõjárástól függetlenül .És ezt nem egy ember tudja igazolni. ;)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
okéj, szombaton mi amúgy valószínû megyünk Borcsival, alligatorral meg kedves feleségével, szal ha ráértek tarthatnánk ilyen 'családi' tekerést Kõszegen :)

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

aham, itthon vagyok! végre a giant is használható állapotban van .) felõlem mehetünk
harminc hatnullanyolc hatvankilenc huszonhét ;)

Ok, az zsír lenne, azért is kérdezem, mert ma délután megyek a tetõcsomagtartóért meg a kerékpártartókért, és így végre egyszerûen tudom vinni bárhová a gépet(eket).
Akkor ha már tudok biztosat elõtte jelentkezek, és egyeztetünk!

b

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
aham, itthon vagyok! végre a giant is használható állapotban van .) felõlem mehetünk
harminc hatnullanyolc hatvankilenc huszonhét ;)

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Biczó!

Nézd meg a mtbr.com oldalon, ott mindenrõl találsz tesztet!

MATT!

Kõszegen vagy ugye azt írtad? Ha lemegyek Kõszegre valamikor ha megbeszéljük elmegyünk együtt valamerre? Te ismered jól a hegyet, én csak 1-2 útvonalat.

üdv
b

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
oppsz,eszembejutott hogy a teszt-bike on lehet hogy írtak róla...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

Hi..Hulp-szegény gyerek! 3 kerekû dh-gép?:) Mennyi idõs most?
E-mailben küldjek képek?
Manitou R7Ezek a telókról mit lehet tudni-aki követi a technikai dolgokat attól kérdezném..?éppen milyen telókat gyárt az manitú ?vagy ilyenbe ne is gondolkodjak? RS reba?

Küldheted mailben is, ahogy gondolod. Bálint most 20 hónapos, és mondanom sem kell, hogy nagyon édes. Éppen most kezd beszélni.

Sajna ehhez a teló kérdéshez nem nagyon tudok hozzászólni, mert ezt a kategóriát korábban sem nagyon kísértem figyelemmel.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Szombaton is lesz verseny:)
Én a vasárnapira megyek:)

és szombaton hol lesz?u.az csak lányoknak? vagy hogy?
már nem mintha mennék..:)
esetleg vasárnap reggel kinézek a rajtra..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Peti te tudsz valamit a 04'-es manitou szériáról találtam jó áron egy skarebet nagyoon szép állapotban!

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

Szombaton is lesz verseny:)
Én a vasárnapira megyek:)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi..Hulp-szegény gyerek! 3 kerekû dh-gép?:) Mennyi idõs most?
E-mailben küldjek képek?

Punk miért van az hogy Darkwoodot mindenki csak sajnálgatja, és ha már olyan amilyen rombolja, és szidja hogy elhanyagoljuk-tuk, de Õ maga nem tesz semmit.... Egyszer szeretném látni-hogy fiatalok összefognak és megcsinálnak valamit ami használható is..és nem a Parkerdõben..

Manitou R7Ezek a telókról mit lehet tudni-aki követi a technikai dolgokat attól kérdezném..?éppen milyen telókat gyárt az manitú ?vagy ilyenbe ne is gondolkodjak? RS reba?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
(nem tom szerkeszteni)

Dani Te még utánpótlás vagy?

www.velo.hu

Flickr

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
off:

A k.rv@ irodalom-vizsgájukat b@sznák meg!

Bocs, ez jól esett

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Miért nem írsz nekik mailt, vagy hívod fel õket?

lol ez eszembe se jutott:D (komoly:D) Teljesen össze-vissza vagyok:S