Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Írta 2010. április 23. - 16:52
elmegyek bringázni végre...
inkább, minthogy 15-el gurulgassak körbe a városban..
úgy sem fog semmi változni..
amelyik parasztnak nem tetszik hogy bringázok a városban, az úgyis le fog szorítani,
amelyik normális, az meg ezután is kikerül...
Flickr
Írta 2010. április 23. - 14:49
megvan a megoldás. köszi
még világos van. kisebb is a forgalom. megyek, próbálkozok.
Na milyen?
Írta 2010. április 23. - 14:38
Írta 2010. április 23. - 11:22
A héten kétszer voltunk, tegnap hideg volt igaz, de azért nem volt rossz a városban tekeregtünk.
Nah hát holnap akkor eddig úgy néz ki:
Maul
Biczó
Bocika
b
Írta 2010. április 23. - 09:41
Írta 2010. április 23. - 09:20
eddig:
Maul
Bocika
b
Írta 2010. április 23. - 08:51
HULP, BICZÓ!
A Maullal még egyeztetnem kell a részletekrõl, de elõreláthatólag holnap, azaz Szombaton egy kis tekerés?
Délután 15 óra körül, akár CM-es összekötéssel is felõlem.
üdv
t
Írta 2010. április 22. - 18:01
megvan a megoldás. köszi
Hajrá
szerk.: Ülést is állítsd alacsonyabbra, akkor még le is fogsz érni és nem lesz gáz megállásnál:)
Írta 2010. április 22. - 18:00
Keresztbeváltás az amikor pl elöl kistányéron vagy és hátul is legkisebbre váltod le. Vagy fordítva ha elöl nagytányéron és hátul is a nagy fogaskerékre akarod váltani. Ilyenkor kiadhat hangot, ha rosszul van beállítva az elsõ váltó akkor 1/4ben is adhat ki hangot. Bal oldali az elsõ váltó karja, jobb oldali a hátsó váltóé és ha a bal oldalit nem mozgattad akkor valószínûleg az volt a baj:)
Kösz:)
megvan a megoldás. köszi
Írta 2010. április 22. - 17:27
. . .
Keresztbeváltás az amikor pl elöl kistányéron vagy és hátul is legkisebbre váltod le. Vagy fordítva ha elöl nagytányéron és hátul is a nagy fogaskerékre akarod váltani. Ilyenkor kiadhat hangot, ha rosszul van beállítva az elsõ váltó akkor 1/4ben is adhat ki hangot. Bal oldali az elsõ váltó karja, jobb oldali a hátsó váltóé és ha a bal oldalit nem mozgattad akkor valószínûleg az volt a baj:)
Kösz:)
Írta 2010. április 22. - 17:20
CM: Critical mass: azaz bringás felvonulás, forgalomleállítás a végén meg bringaemelés.
- köszi az infót.
Ha az outit rendesen beállítanád, le sem szálnál róla;) Hangot szerintem keresztbeváltás okozta. Hány sebességes rendszer amúgy?
-nem volt rá idõ. nagyon tekerhetnékem volt. keresztbeváltás? az mi? 6 sebességes, de mintha két váltókar lett volna. nem igazán foglalkoztam vele. lehet, h ez a baj?
A keresztezõdésekkel meg a lámpákkal nem kell foglalkozni, egyenesen át rajtuk lassítás nélkül és reménykedni hogy nem jön semmi:D
-hát õõõõ. izé.
maradjunk annyiban, hogy féltem a biciklit....
Off: szülinapra való tekintettel lecseréltem az avatarom:) Sokat mondjuk nem változott:D
-boldogot
. . .
Írta 2010. április 22. - 16:57
CM? az meg mi a frász?
ma voltam egyet tekerni. apám outiját vittem el. kicsit nagyon furcsa volt. rájöttem, hogy hát a kerék... totál lapos. fasza. apa.teló.micsináljak,gázvan'. nincs Szhelyen, melóhelyére menjek be, ott segítenek. eltologattam szépen, 10-15 perces kísérletezés lezárásaként végre sikerült megoldani... majd 1 órát mentem. hideg volt. fújt a szél. az autósok hibbantak. a gyalogosok is. a lámpák direkt ellenem játszanak. csomó keresztezõdés került az utamba. persze, h. nem ért le rendesen a lábam... felbosszantottam magam minden hülyeségen.
és... ha négyesbe, vagy feljebb váltok, olyan hangot hallok, mintha vmi a küllõk közé került volna :S ez mi lehet? ez is megnehezítette a dolgomat... max 3ig tudtam váltani úgy, hogy elviselhetõ legyen. vmi beállítás? igazából (rájöttem, hülye voltam, kimaradt...) meg se néztem. vmi okosat tudnátok mondani?
CM: Critical mass: azaz bringás felvonulás, forgalomleállítás a végén meg bringaemelés.
Ha az outit rendesen beállítanád, le sem szálnál róla;) Hangot szerintem keresztbeváltás okozta. Hány sebességes rendszer amúgy?
A keresztezõdésekkel meg a lámpákkal nem kell foglalkozni, egyenesen át rajtuk lassítás nélkül és reménykedni hogy nem jön semmi:D
Off: szülinapra való tekintettel lecseréltem az avatarom:) Sokat mondjuk nem változott:D
Írta 2010. április 22. - 16:43
ma voltam egyet tekerni. apám outiját vittem el. kicsit nagyon furcsa volt. rájöttem, hogy hát a kerék... totál lapos. fasza. apa.teló.micsináljak,gázvan'. nincs Szhelyen, melóhelyére menjek be, ott segítenek. eltologattam szépen, 10-15 perces kísérletezés lezárásaként végre sikerült megoldani... majd 1 órát mentem. hideg volt. fújt a szél. az autósok hibbantak. a gyalogosok is. a lámpák direkt ellenem játszanak. csomó keresztezõdés került az utamba. persze, h. nem ért le rendesen a lábam... felbosszantottam magam minden hülyeségen.
és... ha négyesbe, vagy feljebb váltok, olyan hangot hallok, mintha vmi a küllõk közé került volna :S ez mi lehet? ez is megnehezítette a dolgomat... max 3ig tudtam váltani úgy, hogy elviselhetõ legyen. vmi beállítás? igazából (rájöttem, hülye voltam, kimaradt...) meg se néztem. vmi okosat tudnátok mondani?
Írta 2010. április 21. - 20:43
Írta 2010. április 21. - 20:35
Írta 2010. április 21. - 14:21
Korn
Írta 2010. április 20. - 20:45
Írta 2010. április 19. - 10:57
Valaki volt a hétvégén terepen? Van sár?
üdv
b