Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ha holnap jó idõ lesz, akkor nem megyek CM-re.
elmegyek bringázni végre...
inkább, minthogy 15-el gurulgassak körbe a városban..
úgy sem fog semmi változni..
amelyik parasztnak nem tetszik hogy bringázok a városban, az úgyis le fog szorítani,
amelyik normális, az meg ezután is kikerül...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

megvan a megoldás. köszi :D
még világos van. kisebb is a forgalom. megyek, próbálkozok.:D

Na milyen?:)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
megyek én is
Come on! It's on

Korn

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
:) zsír
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Nah az nem jó! Gyógyulj meg!

A héten kétszer voltunk, tegnap hideg volt igaz, de azért nem volt rossz a városban tekeregtünk.

Nah hát holnap akkor eddig úgy néz ki:

Maul
Biczó
Bocika

b

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi, én is részt veszek..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Sajnos alig látok a náthától és a torkom is nagyon fáj, úgyhogy részemrõl ez sajnos valószínûleg felejtõs. Nagyon mérges vagyok, hogy végre jön a jó idõ, erre lebetegszem.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Nah akkor a Szombati téma 3 óra körüli (még pontosítunk) tekerés:

eddig:

Maul
Bocika

b

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hali!

HULP, BICZÓ!

A Maullal még egyeztetnem kell a részletekrõl, de elõreláthatólag holnap, azaz Szombaton egy kis tekerés?
Délután 15 óra körül, akár CM-es összekötéssel is felõlem.

üdv
t

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Hajrá;)

szerk.: Ülést is állítsd alacsonyabbra, akkor még le is fogsz érni és nem lesz gáz megállásnál:)

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Keresztbeváltás az amikor pl elöl kistányéron vagy és hátul is legkisebbre váltod le. Vagy fordítva ha elöl nagytányéron és hátul is a nagy fogaskerékre akarod váltani. Ilyenkor kiadhat hangot, ha rosszul van beállítva az elsõ váltó akkor 1/4ben is adhat ki hangot. Bal oldali az elsõ váltó karja, jobb oldali a hátsó váltóé és ha a bal oldalit nem mozgattad akkor valószínûleg az volt a baj:)

Kösz:)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

. . .

Keresztbeváltás az amikor pl elöl kistányéron vagy és hátul is legkisebbre váltod le. Vagy fordítva ha elöl nagytányéron és hátul is a nagy fogaskerékre akarod váltani. Ilyenkor kiadhat hangot, ha rosszul van beállítva az elsõ váltó akkor 1/4ben is adhat ki hangot. Bal oldali az elsõ váltó karja, jobb oldali a hátsó váltóé és ha a bal oldalit nem mozgattad akkor valószínûleg az volt a baj:)

Kösz:)

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

CM: Critical mass: azaz bringás felvonulás, forgalomleállítás a végén meg bringaemelés.
- köszi az infót.

Ha az outit rendesen beállítanád, le sem szálnál róla;) Hangot szerintem keresztbeváltás okozta. Hány sebességes rendszer amúgy?
-nem volt rá idõ. nagyon tekerhetnékem volt. keresztbeváltás? az mi?:D 6 sebességes, de mintha két váltókar lett volna. nem igazán foglalkoztam vele. lehet, h ez a baj? :D

A keresztezõdésekkel meg a lámpákkal nem kell foglalkozni, egyenesen át rajtuk lassítás nélkül és reménykedni hogy nem jön semmi:D
-hát õõõõ. izé.
maradjunk annyiban, hogy féltem a biciklit.... :D

Off: szülinapra való tekintettel lecseréltem az avatarom:) Sokat mondjuk nem változott:D
-boldogot

. . .

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

CM? az meg mi a frász? :)

ma voltam egyet tekerni. apám outiját vittem el. kicsit nagyon furcsa volt. rájöttem, hogy hát a kerék... totál lapos. fasza. apa.teló.micsináljak,gázvan'. nincs Szhelyen, melóhelyére menjek be, ott segítenek. eltologattam szépen, 10-15 perces kísérletezés lezárásaként végre sikerült megoldani... majd 1 órát mentem. hideg volt. fújt a szél. az autósok hibbantak. a gyalogosok is. a lámpák direkt ellenem játszanak. csomó keresztezõdés került az utamba. persze, h. nem ért le rendesen a lábam... felbosszantottam magam minden hülyeségen.
és... ha négyesbe, vagy feljebb váltok, olyan hangot hallok, mintha vmi a küllõk közé került volna :S ez mi lehet? ez is megnehezítette a dolgomat... max 3ig tudtam váltani úgy, hogy elviselhetõ legyen. vmi beállítás? igazából (rájöttem, hülye voltam, kimaradt...) meg se néztem. vmi okosat tudnátok mondani?

CM: Critical mass: azaz bringás felvonulás, forgalomleállítás a végén meg bringaemelés.

Ha az outit rendesen beállítanád, le sem szálnál róla;) Hangot szerintem keresztbeváltás okozta. Hány sebességes rendszer amúgy?

A keresztezõdésekkel meg a lámpákkal nem kell foglalkozni, egyenesen át rajtuk lassítás nélkül és reménykedni hogy nem jön semmi:D

Off: szülinapra való tekintettel lecseréltem az avatarom:) Sokat mondjuk nem változott:D

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
CM? az meg mi a frász? :)

ma voltam egyet tekerni. apám outiját vittem el. kicsit nagyon furcsa volt. rájöttem, hogy hát a kerék... totál lapos. fasza. apa.teló.micsináljak,gázvan'. nincs Szhelyen, melóhelyére menjek be, ott segítenek. eltologattam szépen, 10-15 perces kísérletezés lezárásaként végre sikerült megoldani... majd 1 órát mentem. hideg volt. fújt a szél. az autósok hibbantak. a gyalogosok is. a lámpák direkt ellenem játszanak. csomó keresztezõdés került az utamba. persze, h. nem ért le rendesen a lábam... felbosszantottam magam minden hülyeségen.
és... ha négyesbe, vagy feljebb váltok, olyan hangot hallok, mintha vmi a küllõk közé került volna :S ez mi lehet? ez is megnehezítette a dolgomat... max 3ig tudtam váltani úgy, hogy elviselhetõ legyen. vmi beállítás? igazából (rájöttem, hülye voltam, kimaradt...) meg se néztem. vmi okosat tudnátok mondani?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
én.
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Szombaton ki jön CM-re?
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
képek, nagyon szépek, érdemes megnézni!
More from Eyjafjallajokull - The Big Picture - Boston.com
Come on! It's on

Korn

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Hihi már tudok rendesen bringázni:D Eddig minden este 10km-t görgõztem(szombat óta), de ma kimerészkedtem az aszfaltra. 30km lett, ez sem sok, de ahoz képest, hogy 2 hete járni is alig tudtam nem rossz:) Járni is elég jól tudok, úgy látszik ez lesz a születésnapi "ajándékom", hogy megjavulok(valamilyen szinten):D

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hali!

Valaki volt a hétvégén terepen? Van sár?

üdv
b