Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2010. május 09. - 16:27
Nekem Cratoni sisakom van.
Még nem volt töréstesztelve. 1 éves még nem nyúlt ki a csatja.
Ha tényleg inmold technológiás és hátul jó erõs csatja van akkor megér annyi pénzt.
Még nem volt töréstesztelve. 1 éves még nem nyúlt ki a csatja.
Ha tényleg inmold technológiás és hátul jó erõs csatja van akkor megér annyi pénzt.
Írta 2010. május 08. - 21:24
Srácok! Valakinek vélemény a Cratoni C-Daily sisakról? Holnaptól 3500ért lesz akcióban az Aldiban csak más matricával.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2010. május 08. - 20:43
ez ilyen tavaszi alapozó edzésterv?
Valami olyasmi, de nekem ha úgyvesszük csak most jön a "tavaszi alapozás":( Viszont így októberre leszek csúcsformába, így komolyan vehetem majd az idõfutamot:)
Írta 2010. május 08. - 19:31
Megcsináltam az edzéstervemet, alapját a Lance Armstrong/Chris Carmichae féle edzésterv adja. Elolvastam az õ könyvüket, egy másik könyvet meg a neten is kutakodtam, ez lett az eredménye.
Edzésterv
Mielõtt Andris írnád hogy kevés az edzésidõ, akkor megnyugtatlak, hogy nem fogom teljesen követi, így belefér 3-4 órás tekerés is néha;)
Amúgy múltkor kérdeztem, hogy nem jössz e el Güssinig ezen a hétvégén és nem válaszoltál, ezért felteszem újra, csak most a jövõ hétre vonatkozóan, szóval?
Edzésterv
Mielõtt Andris írnád hogy kevés az edzésidõ, akkor megnyugtatlak, hogy nem fogom teljesen követi, így belefér 3-4 órás tekerés is néha;)
Amúgy múltkor kérdeztem, hogy nem jössz e el Güssinig ezen a hétvégén és nem válaszoltál, ezért felteszem újra, csak most a jövõ hétre vonatkozóan, szóval?
Írta 2010. május 07. - 20:00
én simán beírtam volna hogy
U R Viner
vagy csak simán Viner..
Elõször azt akartam hogy: Ne lopd el:D
Amúgy azért írtam bele a nevem, mert tudom milyen vagyok és képes lennék elhagyni:) Így megvan az esélye ha elveszteném hogy visszakapjam;) (már hagytam el órát szóval... bár volt vagy 8 éve:))
Még nem:/ Unterlammban volt egy MET ami tetszett, de nem volt kint az ára, a tulaj/eladó közben meg kint próbálgatott egy elektromos Trekket:D Haver mondta hogy rakjam be helyére a Girot, a MET-et hozzam aztán lépjünk le:D
Írta 2010. május 07. - 19:41
Írta 2010. május 07. - 14:59
Írta 2010. május 07. - 13:53
Pubynak az volt a célja, hogy szétszakítsa a mezõnyt
rendszeres így szokott "játszani" a versenyeken
elhúz, aztán megvárja, amíg felzárkóznak hozzá..ismét elhúz, és aki még tud, felzárkózik...majd megint elhúz, és már csak kevesebben zárkóznak fel....taktika
sokkal nehezebb állandóan felzárkózni, mert az gyorsítás, aztán beállsz egy sebességre..majd megint gyorsítani kell, megint beállsz..megint gyorsítasz, .....sokkal nehezebb, mint a foylamatos sebesség megtartása
anno a kõszegi hc versenyen is így szórakozott a hocsával
valami 4x jött fel rá a hocsa, aztán a Hörmannál Puby iszonyatosan megindult, és onnan nem volt visszaút
Puby azonban mostanában már nem edz annyit, mint régen...nincs ideje
jó lenne ha idén is meg lenne rendezve a hc...
rendszeres így szokott "játszani" a versenyeken
elhúz, aztán megvárja, amíg felzárkóznak hozzá..ismét elhúz, és aki még tud, felzárkózik...majd megint elhúz, és már csak kevesebben zárkóznak fel....taktika
sokkal nehezebb állandóan felzárkózni, mert az gyorsítás, aztán beállsz egy sebességre..majd megint gyorsítani kell, megint beállsz..megint gyorsítasz, .....sokkal nehezebb, mint a foylamatos sebesség megtartása
anno a kõszegi hc versenyen is így szórakozott a hocsával
valami 4x jött fel rá a hocsa, aztán a Hörmannál Puby iszonyatosan megindult, és onnan nem volt visszaút
Puby azonban mostanában már nem edz annyit, mint régen...nincs ideje
jó lenne ha idén is meg lenne rendezve a hc...
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2010. május 07. - 11:11
Tudtam, hogy van valami rejtett képessége-erre nem gondoltam bár vízre se nagyon van szüksége...
Na,,akkor marad a BTS kormánycsapika...
Na,,akkor marad a BTS kormánycsapika...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2010. május 07. - 10:57
Ja én is selytetem hogy valami ilyesmi van a dologban.
De én úgy gondoltam a vízbõ veszi ki az osszigént.
De én úgy gondoltam a vízbõ veszi ki az osszigént.
Írta 2010. május 07. - 10:51
Pubi-bácsinak két szíve van, és lélegeztetõgépe...Õ valami született terminátor..
Írta 2010. május 07. - 10:37
ha edzésnap van akkor edzés nap van..
mostanában valahogy mindig kifogom a viharos szeleket..dehát ez van..
Bizony,
Csütörtök fél hat plázánál:)
Jöhettél volna te is.
Gyakoroltuk a lánctalpazást. tízen indultunk de szép lassan kihullottak az emberek.
De jó volt, traktort elõzünk, Meg ilyesmi.
Volt egy szituációs játék is:
A Zsiskó Balázs kapott kb 10másodperc elõnyt és õt kellett megfognunk közös erõvel lánctalpban.
Megfogtuk csak közzben kihullotak az emberek (én is).
Nehéz tartani azt a tempót ami még épp tartható folyamatosan és nem hullik szét a csoport.
Írta 2010. május 07. - 09:48
BTS-alkatrészek-valami vélemény? Andris megnézed hátha meglesz, mert sehol sem kapható állapotban van a 28,6 osra szûkítõ vacak..
Írta 2010. május 06. - 22:09
bocs az offért, de szvsz érdemes megnézni a 4sport webáruházban:
4sport web
Hai Race 105 SL
6061-es alu váz karbon villával, Shimano 105 váltórendszer, Mavic Ksyrium Elit kerékszett. 7.9 kg
egy darab van belõle a boltban, szvsz nagyon jó áron
mínusz az ezres regisztrációs kedvezmény
ON
4sport web
Hai Race 105 SL
6061-es alu váz karbon villával, Shimano 105 váltórendszer, Mavic Ksyrium Elit kerékszett. 7.9 kg
egy darab van belõle a boltban, szvsz nagyon jó áron
mínusz az ezres regisztrációs kedvezmény
ON
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2010. május 06. - 19:48
ha edzésnap van akkor edzés nap van..
mostanában valahogy mindig kifogom a viharos szeleket..dehát ez van..
Kicsit azért én is elmentem, kipróbáltam az órát. 18km lett 28as átlag. 173-as átlagpulzus 206 a maximum és 471 kalóriát égettem el.
Valamikor így óra segítségével nekiállok az 7hetes Lance Armstrong edzéstervnek:)
A szél meg monnyon' le!
Írta 2010. május 06. - 19:09
mi is voltunk asszonnyal a szokásos körön, de a jellemzõen 1,30-1,45-ös idõ helyett 2 óra felett futottunk.
szél is bejátszott, de szerintem valahogy az idõjárás/páratartalom (front?) is.
amúgy nem volt vizes az erdõ, elég jól kifútta a szél, lehetett mindenhol menni.
b
szél is bejátszott, de szerintem valahogy az idõjárás/páratartalom (front?) is.
amúgy nem volt vizes az erdõ, elég jól kifútta a szél, lehetett mindenhol menni.
b
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"