Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Írta 2010. május 05. - 08:56
Én azt csodálom, hogy az amcsi gyerekeket még nem kínában csinálják...
Írta 2010. május 04. - 20:19
valami kínai csoda óccsóér. elvileg lesz benn hõmérõ is
kiváncsi leszek .)
Írta 2010. május 04. - 20:10
Dani akkor gondolom állandóan a szádat törölgetted..
különben térded?
Én is voltam ma tekerni..
szombahely-rohonc-léka-rohonc-szombathely
mire felértem írottkõhöz. elkezdett esni, gondoltam kis nyári zápor..aha
lékára lefelé 20-al gurultam, annyira zuhogott, és nem akartam elesni..visszafelé is meg volt a 19-es átlag..
aztán írottkõrõl rohoncra megin a tötymörgés a vizes uton...:/
már rohadtul fájt a kezem a folyamatos fékezéstõl...
73Kmen mentem 2:50-et.
és ez a lassú lefelék miatt van...
itthon meg moshattam le az egész bringát..
Ott tartottam a kezem, úgy nem volt baj:D
Térdem jó, már tudom(és szabad) is teljesen erõltetni, most kb olyan szinten vagyok mint a téli kihagyás után(na jó kicsit még gyengébb) de azért tempózni már tudok, dombokon nem megy még:(
Hétvégén amúgy ráérsz? Güssingig akkor eljöhetnél...
Esõ az meg szar dolog, ülésem varrásából még mindig nem jött ki a sár, pedig többször próbáltam kiszedni:)(1 hete áztam el kb)
ebikeról meg nem nagyon akar megjönni a csomagom:( Pedig jó lenne már a pulzusmérõ
Írta 2010. május 04. - 19:43
különben térded?
Én is voltam ma tekerni..
szombahely-rohonc-léka-rohonc-szombathely
mire felértem írottkõhöz. elkezdett esni, gondoltam kis nyári zápor..aha
lékára lefelé 20-al gurultam, annyira zuhogott, és nem akartam elesni..visszafelé is meg volt a 19-es átlag..
aztán írottkõrõl rohoncra megin a tötymörgés a vizes uton...:/
már rohadtul fájt a kezem a folyamatos fékezéstõl...
73Kmen mentem 2:50-et.
és ez a lassú lefelék miatt van...
itthon meg moshattam le az egész bringát..
Flickr
Írta 2010. május 04. - 17:05
Írta 2010. május 04. - 15:32
Peti melyik etapra gyúrsz?-a csúzda melletire vagy a rekreációs parkban ami lesz?
Írta 2010. május 04. - 14:52
Írta 2010. május 03. - 20:45
De ahol lehet majd:
Bciklon.hu
4sport.hu
Én még mintha videóst is láttam volna. Motorosok is fotóztak vagy videóztak.
Írta 2010. május 03. - 17:18
De megyek áhm... jól felszívtam most magam, kár hogy ettõl még kondim nem lesz...
Hulp -mit szólól erre: Büfürdõ Rally? már ízlelgetted?
CC-verseny? Az meg mi?
Jaja, megyek a rallyra, de nem tudom melyik okosnak jutott eszébe, hogy Szombathely helyett Bükön legyen a cucc. Mondjuk mindegy, mert a szakaszok úgysem Szombathelyen vannak, oda úgyis kocsival kell menni.
Írta 2010. május 03. - 16:45
csak viccbõl írta! (gondolom)
jól gondolod:)
Írta 2010. május 03. - 16:02
Hulp -mit szólól erre: Büfürdõ Rally? már ízlelgetted?
Írta 2010. május 03. - 15:05
valami baj van a látásommal... az ára miatt láthattam fehérnek.. egyébként a fekete -fehér biczajba jó lesz, de ténleg fehér lett volna az ideális.. na mind1..
A lényeg hogy sikerült.. jók vagytok áhm..
Még egy bajom van, hogy a bicaj 10kg ra jött ki(blast kerekeivel), meg a 2,5 kg os nyereg.. ami igaz hogy középen van, de egy kicsit érdekes +kényelem, nadehát ez van.. ha ez kényelmes-akkor ez..majd rakok fel képet, ha minden készen van.. mert a végleges kerekek a néhai coiler gyári kerekei voltak... atomkönnyû cc kerekek...!
mennyünk CC versenyre!!!!
Írta 2010. május 03. - 14:07
A lényeg hogy sikerült.. jók vagytok áhm..
Még egy bajom van, hogy a bicaj 10kg ra jött ki(blast kerekeivel), meg a 2,5 kg os nyereg.. ami igaz hogy középen van, de egy kicsit érdekes +kényelem, nadehát ez van.. ha ez kényelmes-akkor ez..majd rakok fel képet, ha minden készen van.. mert a végleges kerekek a néhai coiler gyári kerekei voltak... atomkönnyû cc kerekek...!
Írta 2010. május 03. - 13:23
Szép fehér
Nekem is ez ugrott be elõször! )
De lényegében fekete vagy fehér egykutya!
Írta 2010. május 03. - 13:22
Nem tudom mennyire gondoltad komolyan, de általában az ilyen hozzáállás miatt szokták a gyártók is leszarni az ilyet, és nem cserélnek semmit. (Halkan megjegyzem, hogy tipikus magyar hozzáállás.)
csak viccbõl írta! (gondolom)
Írta 2010. május 03. - 13:14
Kérnek fényképet a tönkrement gumiról vagy hogy tudják meg hogy tényleg tönkre ment e? Mert akkor kölcsönkérném a te tönkrement gumidat és nekem is jönne egy zsír új szett Ultremo:D
Nem tudom mennyire gondoltad komolyan, de általában az ilyen hozzáállás miatt szokták a gyártók is leszarni az ilyet, és nem cserélnek semmit. (Halkan megjegyzem, hogy tipikus magyar hozzáállás.)
Írta 2010. május 03. - 11:11
De a reklamációt nem velük intéztem hanem közvetlenül a Swalbe honlapon megadott e-mail címre küldtem a reklamációt.