Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

így van, õk meg az utira szarnak..:)

igazából én a versenyekre is szarok..
nincs bennem versenyláz, hogy megmérettessem magam, hogy kinél vagyok jobb vagy rosszabb..
az aug. 8-ai versenyen gondolkodok még, hogy elinduljak-e a 100ason, de addig még sok idõ van..meg az nem is tetszik annyira, mert kevés a szint, viszont 150en meg nem tudom hogy van-e frissítõállomás...mivel ennyi innivalót nem tudok magammal vinni...
nehéz ügy..

Biztos van frissítõ állomás, osztrák "májerkedek az 1milliós outimmal egyet" versenyzõket nem gyõznék beültetni a segítõ kocsiba/buszba:D Nevezési díj mennyi amúgy? (nem találtam:confused:) Valami mezõnyversenyen én is gondolkodok nyár végére, de 110km azért sok lenne:(

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
én spec szeretek outizni, "gyünni le a hegyrõ " is, a cc-ról nem is beszélve ... Nem szarok le senkit:p
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
így van, õk meg az utira szarnak..:)

igazából én a versenyekre is szarok..
nincs bennem versenyláz, hogy megmérettessem magam, hogy kinél vagyok jobb vagy rosszabb..
az aug. 8-ai versenyen gondolkodok még, hogy elinduljak-e a 100ason, de addig még sok idõ van..meg az nem is tetszik annyira, mert kevés a szint, viszont 150en meg nem tudom hogy van-e frissítõállomás...mivel ennyi innivalót nem tudok magammal vinni...
nehéz ügy..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

bocs mindenkitõl, aki ezt magára veszi, de szarok én a DHra...

Én is hasonlóan érzek a dh-ról, de gondolj bele: õk is ugyanezt mondják az outiról;)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
bocs mindenkitõl, aki ezt magára veszi, de szarok én a DHra...

Flickr

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Én mondjuk speciel nem értem annyira a hozzászólások egy részét.

Már többször írtam/jeleztem, hogy mikor megyünk (megyek), de senki nem jött.

Voltam múlt héten meg elõtte is 4-4 szer tekerni (azerdõbe)

Ha valaki eljönne én örülnék neki, egyedül nem szeretek. Ilyen 20-30 km-es tekeréseket szoktunk/szoktam nyomatni....

b
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
igen! Semmeringi dh pályának is csak 350 vagy 400 m a szint esése aztán meg mégis tök jó pálya szerintem.Az engedélyek beszerzése a necces téma sajnos.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na ez nagyon jól hangzik, csak ezt megszervezni, meg beszerezni az engedélyeket... hát nem lesz egyszerû. Gyakorlatilag egy nyomvonalra nem akarják megadni az engedélyt, nemhogy 4-5-re. De sok sikert. Én nagyon örülnék neki.

Egyébként a leogangi pálya is csak 5-600m szintkülönbség, szóval ilyen nyomvonalat itt is biztosan ki lehetne jelölni. Talán annyi különbséggel, hogy az meredekebb.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
több pályás déhá
felszállítás, majd lezúzás az elsõ pályán
felszállítás
lezúzás a második pályán
és a végén összesített gyõztes
Come on! It's on

Korn

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

olyan igazi hegy itt sincs..Írottkõ is csak 860m magas

és ? :D
a most 7végén lévõ maribori dh világkupafutam rajtja is csak 800 vhány méteren van. közben meg az egyik legkeményebb pálya a világon.
A gond itt nem azzal van, hogy 860 m magas a hegy. Hanem , hogy senki sem épít, illetve h engedélyek beszerzése kb lehetetlen, dh magyarkupa szervezése is félmilliós tétel körül mozog. alaphangon.stbstb. ebben a sportban sajnos ez a legkisebb probléma hogy csak 860 méter magas a hegy:D
Valaki jön még innen nézni a világkupát hétvégén?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
photomatix
v.
dynamic-photo HDR

olyan igazi hegy itt sincs..Írottkõ is csak 860m magas

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

HDR-t ne PS-ben csinálj!!!

Tour of Iron County egybekötve a Tour de Burgenland-al..csak hogy hegy is legyen benne..:)

Akkor mivel?

Szívrohamban meghalnék azthiszem...:D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

off:
Ma egész délután unokatesóm Canon Eos 550d-jét próbálgattuk, nagyot alakítottunk:D Át jött közös haver is és csináltunk egy rögtönzött stúdiót unokatesómék pincéjében:D Mindez állt egy reflektorból(kurva erõs volt, alig láttunk tõle), egy homályosító függönybõl(a reflektorhoz) és egy modellbõl, aki általában én voltam:D Érdekes képek lettek, címek nagyvonalakban: A flexes gyilkos, Az EMO. Kint próbáltunk HDR-t csinálni, valahogy nem jött össze:( PS-után olyan egysíkú maradt, de majd csak belejövünk:) Lett pár szép makró is, de a legdurvább a full HD videó: az nagyot üt, 20mp videó 200mb:D

De jó lenne egy saját DSLR gép, csak momentán nincs "kedvem"($) venni...:)

on:

Többszakaszos outi:) Zsír lenne egy Tour of Iron County:D

HDR-t ne PS-ben csinálj!!!

Tour of Iron County egybekötve a Tour de Burgenland-al..csak hogy hegy is legyen benne..:)

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mit értesz több szakaszos DH alatt? Felvisznek az Írottkõre, aztán ki ér le elõbb Kõszegre, vagy felvisznek az Írottkõre, és mondjuk mérnek 4 olyan szakaszt, ami lejt, de a közöttük lévõ emelkedõket mondjuk mindenki olyan lassan teszi meg, ahogy akarja? Mert ez utóbbi nagyon jól hangzik, kérdés, hogy erre a Kõszegi-hegy alkamas-e. Mert ugye az Alpokban, ahol ezer felvonó van egy hegyen, ott ez könnyen kivitelezhetõ, mert mindig leér az ember valami felvonó alá, azzal felmegy, aztán jöhet a DH.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
off:
Ma egész délután unokatesóm Canon Eos 550d-jét próbálgattuk, nagyot alakítottunk:D Át jött közös haver is és csináltunk egy rögtönzött stúdiót unokatesómék pincéjében:D Mindez állt egy reflektorból(kurva erõs volt, alig láttunk tõle), egy homályosító függönybõl(a reflektorhoz) és egy modellbõl, aki általában én voltam:D Érdekes képek lettek, címek nagyvonalakban: A flexes gyilkos, Az EMO. Kint próbáltunk HDR-t csinálni, valahogy nem jött össze:( PS-után olyan egysíkú maradt, de majd csak belejövünk:) Lett pár szép makró is, de a legdurvább a full HD videó: az nagyot üt, 20mp videó 200mb:D

De jó lenne egy saját DSLR gép, csak momentán nincs "kedvem"($) venni...:)

on:

milyen típusú versenyekre gondoltatok?
csak a déhá,
vagy pl több-szakaszos déhá?

Többszakaszos outi:) Zsír lenne egy Tour of Iron County:D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
kösz Biczó az építõ jellegû hozzászólást

milyen típusú versenyekre gondoltatok?
csak a déhá,
vagy pl több-szakaszos déhá?

felszállítás of course :)
persze nem helikopterrel
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Fúú Biczó.....

Kõszeg DH engem érdekelne, de azért meg lehetne nézni mondjuk Bozsok, Velem felé is a dolgot, hogy ott lehetne-e ilyet rendezni. Szerintem itt Szombathelyen csak ilyen buli jelleggel menne a dolog, de ha azt vesszük, hogy van már kijárt nyomvonal, akkor a Parkosban is jó móka lenne. Asszem a canyonosok szerveztek korábban ilyen, és az is jól sikerült. De ha igazán DH lenne, akkor inkább Kõszeg. Ott minimum legyen felszállítás, profi idõmérés, meg szervezés (legyenek pontosak). Legutóbbi pályában nekem pl az nem tetszett, hogy az eleje meg a vége a semmi közepén volt, és egyedül az útátugrásnál voltak nézõk. Korábban a régi pályán emléxem, hogy gyakorlatilag a betonostól lefelé álltak a nézõk, és szurkoltak, a gyökeres alsó részen meg kifejezetten sokan voltak.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
...gulyás, vagy legalább zsíroskenyér az jó lenne..meg bor se ártana...
...meg felszállítás a parkosba, Kõszegre min. helikopter vigyen fel...
...és persze ne feledkezz meg a boardosokról-úgyhóógy hó is legyen...
...még valami?
...pénz az kell-nem...én jobban támogatnám a gyepsít..

Komolyan:ha szervezõdik ilyen én elmegyek...de akkor Te nem-és nem lesz elõbbre a létszám..
Kõszegen legyen-jobb a fagyi, meg a pizza és kevesebb a fa mint a parkosban....Dh-nál nem jön szembe-és nem kell kikerülni semmit.
A legnagyobb igény a már említett gulyásra lenne a verseny után..

...meg borítékokra -meg nokiás dobozokra... a szervezhetõség miatt-régi nokiás dobozra abba több fér
Nekem még kéne egy lélegeztetõ gép a cc-hez..

Jó lenne ilyen verseny..ha van legalább egy zsíros deszka utánna-energiaszelet...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
nem én rendezek déhát
más versenyek szervezése is folyamatban van

talán emlékeztek még anno a parkosban arra a mounti fesztiválra, aztán déhá, hc, több-szakaszból álló déhá, ...

szerintetek lenne igény ilyenre?
mekkora érdeklõdés lenne?

mire lenne a legnagyobb igény?
szhelyen vagy Kõszegen?

mit várnátok el, ésatöbbi...
ne fogjátok vissza magatokat :D
Come on! It's on

Korn

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
A Pelso négy hét múlva lesz.
Vannak dombok az északi parton de nem annyira életveszélyesek kivéve ha az ember az élmezõnnyel megy. Az élmezõny akkor gyorsít ha emelkedik:) a férgese kihúllik.
Edzeni edzek folyamatosan. Tegnap is volt egy 70-es.