Yo lett! Te festetted? Milyen festékkel?
nem, dehogy, homokfúvás+szinterezés.
itt megcsinálják (kb 10 nap) 4000Ft körül az egész cuccot
és iszonyat jól dolgoznak!!!
http://hercehurca.hu/node/90
Yo lett! Te festetted? Milyen festékkel?
Igen, a rozsda mondjuk valóban elég kritikus... Nem baj, rommá kell zsírozni:DÉn nem mondtam h hülyeséget mondtál, de mindenki "ipari" csapágynak mondja a sima, szét nem szedhetõ csapágyakat, legalábbis itt a "bicajos szlengben".
Amúgy a kónuszos sztem egy rakás .... .
Nekem eddig egy kónuszos agy sem bírta normálisan.
Az a cro-mo altrix hajtómû pedig erõsebb lehet mint a hussefelt már csak az anyagából kifolyólag is sztem és a 800g-ja.... hát egy a baj h rozsdásodik.
A mostani bikemagba egy vega fr-ba építették be..biztos nem véletlen.
Sejtettem. Akkor nem mondtam hüleséget.Akkor máshogy. Az "ipari" szó, a "szabvány" csapágy szó kerékpáros szlengje. A "szabvány" szó amúgy sem lenne ide megfelelõ, hisz a kerékpáralkatrészekbe épített gördülõcsapágyak sok esetben nem szerezhetõk be a nagy csapágycégek (SKF, FAG, stb) amúgy mindent kielégítõ katalógusaiból, kizárólag a gyártó cégtõl, onnan is csak jobb esetben.
Néhány nyelvész kollega nemtudom már melyik témában kis vitát indított errõl. A gépiparban a csapágy szó a zárt gördülõ, illetve a siklócsapágyakat jelenti. Bicajokban elõbbieket alkalmazzák többségben, és, hogy az amúgy szerintem tök jól mûködõ kónuszos rendszerû agyakat és az ezektõl eltérõ zárt (official) gördülõcsapágyasokat könnyen meg tudjuk különböztetni, nevezzük ipari csapágynak. Ezzel semmi gáz. Ezek nem bontható, ellenben cserélhetõ rendszerek. A csere legtöbbször körülményes. A kormánycsapágyakban alkalmazott "cartridge"nek becézett csapágyegységek szintén a "szabvány" kategóriába tartoznak, hiszen döntött zárt gördülõcsapágyról van szó.
Remélem segíthettem.
Hát, tököm tudja... Thez-t kérdezd, de asszem a neuzer árlistájában a kar+a középcsapi 25000. Nem tom milyen lánckerék kell hozzá.Impozáns....mennyibe van pontosan?
Az "iparis"-nak nem az a másik neve, hogy "szabvány"?
helló!
altrix iparis monoblockom van, négyszöges, 2500 ftért adták..
vélemények, megérte???
Ha olcsó és jó hajtókart akarsz, akkor valaki ajánlotta az altrix acél hajtókar-középcsapi kombóját. asszem Thez. Valszeg olcsóbb a saintnál, és szerintem nem lehet rossz.
Jobb kar
Bal kar
Középcsapi
Kicsit BMX-es fiiiiling, de valszeg erõs.
a 2005 ös az ami nekem van(egyenes csövû) a 2004 es a hajlitott.Tényleg azt mondják egy az egyenes csövû a legjobb én is csak azért vettem mert ilyet még nagykerbõl hozták nekem,amúgy ha hajlitott lett volna nem vettem volna(sry Facs)Tényleg neketek mennyibe került?mert nekem nagykerbe volt 27000Hát kölez-s-távol eddig a 2006-os szerintem a legjobban sikerült airborn... A 2005-ös volt a hajlított üléscsöves? Az se volt rossz, csak nagyon ki kellett fogni, mert egyes szériák fejcsöve olyan oválissá vált az ugrálástól, hogy nagykalapáccsal sem tudtam beleverni a kormánycsapit...:lol1:
A 2002-2004-es sokban hasonlított, de az meg egy kicsit nehézre sikerült, nembaj, legalább nem tört
Ennek szerintem most pont jó az anyaga, a falvastagsága, a geoja, elég igénytelen ahhoz, hogy lehessen adni neki az ívet dirtön.
Ha olcsó és jó hajtókart akarsz, akkor valaki ajánlotta az altrix acél hajtókar-középcsapi kombóját. asszem Thez. Valszeg olcsóbb a saintnál, és szerintem nem lehet rossz.
Jobb kar
Bal kar
Középcsapi
Kicsit BMX-es fiiiiling, de valszeg erõs.