had tippelyek! Tibike már megint árubbaocsátotta 0 km-es cuccait

mert nem hiszem hogy ND teloya lenne....
vagy uy?? akárhogyis szuép
mayd privibe ird meg mi a véleményed az uy bicayboltról zegen....
Tokod majd csak õsszel lesz
tavasszal is nem?Tokod majd csak õsszel lesz
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
gondolom amugy azért van az alsóban, mert ott nagyobb az áttétel, és többet mozog.
gyárilag van kettõ!
nekem van ilyen is-olyan is ,és csak ebben térnek el egymástól
azt nem értem, h ha túl magasan van a gép alja, akkor LCSék miért nem a felsõbe teszik a tagot??
mondjuk az meg DH-sabb fejcsövet eredményez
ja, nem nagyitottam ki a képet, ezért elnéztem kicsit.
gondolom amugy azért van az alsóban, mert ott nagyobb az áttétel, és többet mozog.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nyereg szekszi, de nagy bele a boxxi szvsz.. (randán áll)mindjárt tolok fotót, meg szög / magasság adatokat.
fejcsõ szög: 67,5 fok, a laposabb állásban!
mono magasság: 355mm
Boxxi 151 beép magasság: 520mm
A mono kicsit magas így sztem, arra ügyelj majd villa választásnál.
Sztem olyan max 500-as villa kéne bele, hagyományos csapival ~490-es.
A kép be van vízszintezve
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!