off
Köszi hogy hírdeted a cuccaim, de ez már elkelt :DD
on
Rémhörcsög, grat hozzá, szép lett.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Mivel nem mondtad, gondolom azért mindezt leszámítva tetszik, nem? Az eleje tényleg magas egy kicsit de engem nem zavar, ha ráülök, akkor alapból besüllyed 2 centit. Terepen IRC Mibro külsõket használok, de városba ez a Conti Tarffic tökéletes. Egyébként jólesik hogy aggódsz értem. :bananadan
Ha shimano akkor a váz megérdemelne egy középkanalas XT-t. Nekem kicsit magasnak tûnik az eleje, sok az alátét és a szarv is eléggé felfele áll. Ja, meg a gumik, remélem terepre azért mást teszel fel.
Hajtókart majd elég akkor cserélni ha rommákoptak a tányérok.
Hát igen ritka szar egy választás volt tõlem, de sajnos nagyon lapos volt a tárcám, szal átmenetileg erre tellett. Milyet javasolsz? Gondolom egy Deore már jobb lenne.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Offajjj BBB olyan szomorú a sztorid...
nem azért hogy nagyon sajnáljalak de elég szar lehet "nembicajozni" :S
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F