madve: szép de tuti jó a vázméret? bár így nincs gond az átlépési magassággal
lehet egy picit kicsi, de szeretem a pici vázakat, a nyeregcsõ meg jó hosszú!
madve: szép de tuti jó a vázméret? bár így nincs gond az átlépési magassággal
nemjó hát tudom van más jó villa66, z1, 888, fox36 stb azokat elfogadnám bármikor dropoff helyett, csak hát az anyagiak miatt ugye nekem az összes bicómba dropoff került
de most nem ezen volt a hangsúly, lehet más olcsó, de elfogadhatóan mûködõ villa is
csak kicsit furán néz ki hogy néhol csúcs alkatrészek néhol meg közepes meg alap cuccok.
ehelyett sztem logikusabb ha mindenbõl egy közepes cucc nem?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
nem akarok kötekedni, csak sztem egy fox villa nem egy olcsó cucc, akkor már nem lett volan egyszerûbb mondjuk egy drop off teló pl meg egy rendes váz?
nem mintha a polar x szar lenne sõt nagyon is jó (4 polar x-em volt 2,5 év alatt:D) csak kicsit fura hogy a teló kb 5x annyit ér mint maga a váz, és eddigi taasztalataim alapján hiába van elöl ilyen kategóriás teló úgyse leeht kihasználni rendesen ha hátul nem mozog
tehát szerintem jó cuccokkal van meg minden de így félkésznek tûnik nekem.
nyeregcsövet meg mi értelme cserélni? nem rohadtul mind1 milyen a nyeregcsõ?
Semmi gond ezzel a vázzal! Én egy évvel korábbiból csináltam hasonló kaliberü gépet, teljesen jó volt
De ami: nyeregszárat cseréld már légyszi ki benne...Ez hihetetlenül nem illik így a gépbe!
Konás: nem Hozé lánya?
mutass képet!Nagyon csinosak:clap:
Ugyanilyen polarx vázzal épitettem pár hete futkosos bringát a lányomnak, de ez teljesen más dimenzioban van,Grat!:cool2:
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
:clap: a maga nemében mindenképp szép és jó!
mik azok az agyak? :chin: