Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

amugy nem z1ed volt a fox elõtt?
vmi baja volt, vagy mért cserélted le?

nem tetszett, és alapból rossz érzés volt az h nem egy minõségi terméket vettem. Pl h a gyárban miért nem tudnak megfelelõ mennyiségû és nem öreg olajat beleönteni a telóba. Nem gond mert kicseréltem, csak hát nem ezt vártam volna el. A fox-tól az ember azt kapja amit remél, egy közel tökéletes terméket. ennyi.

/kicsit érdekes ez a világ, akárki meg akarta venni a telót azzal kezdte h mi baja? Mindenki csak azért árul dolgokat mert sz*r és át akarja verni a másikat? szép kis világ:S és a vilát tökéletes állapotban adtam el:)/

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
"Miért érnéd be mással, ha tiéd lehet a legjobb?"
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
amugy nem z1ed volt a fox elõtt?
vmi baja volt, vagy mért cserélted le?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nem tudom, írtam-e, hogy nagyon szép!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

aztán mikor rászakad a bank akkor be lehet újítani egy pöpec kis am vázat és akkor mindeni térdelhet :D

És ez így is lesz;)

daci: én így építem a gépem: alkatrészek aztán váz, és mindenbõl megveszem azt amit tetszik és lesz*rom h mennyit kell spórolnom meg h mennyire drága. A polarx az most van, van mit tekerni, majd ha meglesz a keret akkor passzolni fognak az alkatrészek is a vázhoz;)

mégegyszer köszönöm a dícsérõ szavakat!;)

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás

madve: szép de tuti jó a vázméret? bár így nincs gond az átlépési magassággal :)

lehet egy picit kicsi, de szeretem a pici vázakat, a nyeregcsõ meg jó hosszú!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
madve: szép de tuti jó a vázméret? bár így nincs gond az átlépési magassággal :)

mennyit fikáztatok mikor a px-emben fox volt meg saint meg ilyesmi. ééés? ez a fajta px speciel egy remek kis váz. aztán mikor rászakad a bank akkor be lehet újítani egy pöpec kis am vázat és akkor mindeni térdelhet :D

drop off meg gáz, nekem volt 1 az mondjuk használható de azért nem az überallesz villa.

triple: köszi

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Zé nagyon szép a bicód!

ez meg a enyém új kerekekkel:)!
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
pájkot a népnek! a legjobb alkatrész amivel valaha találkoztam..és nem vagyok elfogult :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

jó hát tudom van más jó villa66, z1, 888, fox36 stb azokat elfogadnám bármikor dropoff helyett, csak hát az anyagiak miatt ugye nekem az összes bicómba dropoff került :D
de most nem ezen volt a hangsúly, lehet más olcsó, de elfogadhatóan mûködõ villa is
csak kicsit furán néz ki hogy néhol csúcs alkatrészek néhol meg közepes meg alap cuccok.
ehelyett sztem logikusabb ha mindenbõl egy közepes cucc nem?

nem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
jó hát tudom van más jó villa66, z1, 888, fox36 stb azokat elfogadnám bármikor dropoff helyett, csak hát az anyagiak miatt ugye nekem az összes bicómba dropoff került :D
de most nem ezen volt a hangsúly, lehet más olcsó, de elfogadhatóan mûködõ villa is
csak kicsit furán néz ki hogy néhol csúcs alkatrészek néhol meg közepes meg alap cuccok.
ehelyett sztem logikusabb ha mindenbõl egy közepes cucc nem?
az se nézne ki a legjobban ha mondjuk egy demo kategóriás váz meg full worldcup cuccokkal lenne mondjuk egy drop off telóval

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
ha minden jo megy 2 héten belül,nekem is bekerül ide valamit!
ja,és nem drop off lessz benn!:prosze:

Daci
nézz a vakuba ,tudod,mint a filmben (man in black),és minden elmúlik:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Daci: onnantól hogy a nyeregbilincs 3szor annyit ér, mint a nyeregcsõ, inkább csak nem illik a bringába:)

Nem mindenki tudás alapján épít biciklit...:) Ha meg dropoff, és össztelós váz, utána meg vehetne ÚJRA villát.. .értelme van? nincs!

Ennyi :) Remélem lesz módom bedobni hamarosan ide egy vasat, bár semmi értelme, hisz gyári. De azért igen :)

Dropoffmánia múúúúlj el! egy, kettõ háááááá-rom!
Számtalan más jó villa is létezik :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
A polar x hátul sokat nem mozog.....

Szép a felhozatal,fõleg Endroo vasa lenyûgözõ :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

nem akarok kötekedni, csak sztem egy fox villa nem egy olcsó cucc, akkor már nem lett volan egyszerûbb mondjuk egy drop off teló pl meg egy rendes váz?
nem mintha a polar x szar lenne sõt nagyon is jó (4 polar x-em volt 2,5 év alatt:D) csak kicsit fura hogy a teló kb 5x annyit ér mint maga a váz, és eddigi taasztalataim alapján hiába van elöl ilyen kategóriás teló úgyse leeht kihasználni rendesen ha hátul nem mozog
tehát szerintem jó cuccokkal van meg minden de így félkésznek tûnik nekem.
nyeregcsövet meg mi értelme cserélni? nem rohadtul mind1 milyen a nyeregcsõ?

nem mindenki drop off mániás!:lol1:
nekem is fox volt a polarxbe anno,mikor még megvolt,és bajom nem volt vele

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
nem akarok kötekedni, csak sztem egy fox villa nem egy olcsó cucc, akkor már nem lett volan egyszerûbb mondjuk egy drop off teló pl meg egy rendes váz?
nem mintha a polar x szar lenne sõt nagyon is jó (4 polar x-em volt 2,5 év alatt:D) csak kicsit fura hogy a teló kb 5x annyit ér mint maga a váz, és eddigi taasztalataim alapján hiába van elöl ilyen kategóriás teló úgyse leeht kihasználni rendesen ha hátul nem mozog
tehát szerintem jó cuccokkal van meg minden de így félkésznek tûnik nekem.
nyeregcsövet meg mi értelme cserélni? nem rohadtul mind1 milyen a nyeregcsõ?

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
Szép meg minden csak az az elsõ váltó szerintem nem illik oda
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

Semmi gond ezzel a vázzal! Én egy évvel korábbiból csináltam hasonló kaliberü gépet, teljesen jó volt :)

De ami: nyeregszárat cseréld már légyszi ki benne...;) Ez hihetetlenül nem illik így a gépbe! :)

Konás: nem Hozé lánya? ;)

Nekem sincs semmi bajom a vázzal, csak szeretném ha a hátulja is mozogna 14-16 centit:)

tervbe van véve, csak még a középrészt kell kicserélnem mert eléggé recseg ( amint megjön azt ösztöndíj) aztán majd reményekedek, töltöttem lottó is:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Semmi gond ezzel a vázzal! Én egy évvel korábbiból csináltam hasonló kaliberü gépet, teljesen jó volt :)

De ami: remélem a nyeregszár cseréje már folyamatban van;) Ez hihetetlenül nem illik így a gépbe! :)

Konás: nem Hozé lánya? ;)

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
köszönöm az dícsérõ szavakat.
Alakul még, igazából mindig elveszek részletekben és a vázam nem lesz meg soha, de ha minden jól megy akkor még idén meglesz...:)