még mindig szép:)
Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2008. február 25. - 19:40

Írta 2008. február 25. - 19:35

de van, csak nem full kökemény.....
tehát nem lock out, hanem a kompressziót állítod vele...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. február 25. - 19:26

Szomorodj meg jól
azt hiszem nem fogok:)
lálálálálálálálálálálálálálálálááááááááááááááááááááá
a demo elbújhat
Írta 2008. február 25. - 19:14

semmi gond, arra van kitalálva....gondolom azok terjesztik akik fényképen már láttak olyantotköszönöm
a talas-on az útállítás mennyire ajánlott menet közben(mert ugye így lenne csak értelme)? hallani rémtörténeteket bár azok ki tudja mennyire igazak
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. február 25. - 19:08

itt is qrva nagy gratula
ez az egyetlen bringa amit nem vázként vennék meg, mert sokkal jobban megéri bringaként......kb az ár/érték arány világbajnoka.
köszönöm
a talas-on az útállítás mennyire ajánlott menet közben(mert ugye így lenne csak értelme)? hallani rémtörténeteket bár azok ki tudja mennyire igazak
Írta 2008. február 25. - 19:00

itt is qrva nagy gratula
ez az egyetlen bringa amit nem vázként vennék meg, mert sokkal jobban megéri bringaként......kb az ár/érték arány világbajnoka.
Írta 2008. február 25. - 18:54

Írta 2008. február 25. - 18:46

Írta 2008. február 25. - 18:45

de van, csak nem full kökemény.....mint mostmár egyik RS-on sem az meg a foxok nagytöbbségén sem....Továbbra sincs a Pike-ban lock.
Írta 2008. február 25. - 18:40

Nem is teljes árról beszéltem,de kicsit idegesítõ h az eladókat is általába h kihasználják,korrektség fogalmát kevesen ismerik sajnos...95-be volt nekem(megjegyzem most is e körül van boltból) a karral együtt a pike probikeból,azt ilyen 50k-val jönnek,mikor annyira vigyázok rá h karc sincs rajta,gari papír meg kézikönyv ugyanúgy van mint boltba...ezért ne cserélgessetek túl sûrûn semmit me fél havi magyar átlag fizu megy rá ilyen játékokra.
Írta 2008. február 25. - 18:22

a lock mondjuk mászáskor tényleg baromi jó de én a pike-ban azt is megutáltam, mert nem mûködött rendesen, mindig meg kellett pászor nyomkodjam erõsen mikor kioldottam.
Továbbra sincs a Pike-ban lock.
Írta 2008. február 25. - 17:02

Azért használt dolgokat én sem szeretek teljes áron megvenni, mert akkor lesétálok a boltba és garanciapapírral, csomagoltan veszem meg. Használt cuccot venni nem csak azért kockázat mert tudatosan átvernek, hanem mert nem lehet tudni, hogy mondjuk éppen 2 hét múlva fárad-e el benne valami. Vettem 30 éves kerót majdnem hibátlanul és láttam már kevesebb mint egy évesen lehajszolt roncsot is.
Írta 2008. február 25. - 13:07

Nekem is volt 1 drop offom,pike pár 10-essel többért lealázza,legjobb egy mindenre használható teló.E fölött jönnek a fox-ok ahol a minõségi anyagok mellett a súlyra is ügyelnek.Én is gondolkoztam/ok h lecseréljem-e egy float r-re,vagy vanillára,télleg mostmár viszonylag jóáron is vannak,csak a poplock kar nekem eddíg mindíg jól jött RS-nél,meg elégedett is vagyok vele.
Ez nem csak telónál hanem mindennél így van,kocsi,lakás,hardver,amit akarsz,ha karbantartod és vigyázol rá azon csodálkoznak h mér adod el,meg h mitõl nem féláron van.
nekem pont fordítva volt, pike-t cseréltem le dropoffra, és bevált. nekem valahogy sem az enyém, sem azok a pike-ok nem tetszettek igazán amiket próbáltam. lehet mert a dropoffot jobban be tudom lõni magamnak, köszönhetõen az egyszerû szerkezetnek. a lock mondjuk mászáskor tényleg baromi jó de én a pike-ban azt is megutáltam, mert nem mûködött rendesen, mindig meg kellett pászor nyomkodjam erõsen mikor kioldottam. foxokat még nem nagyon próbáltam, azok súlyban jobbak mint a marzók az biztos, de nekem nincs 200 ezrem egy fox 36-ra:S
Írta 2008. február 24. - 23:59

nem tetszett, és alapból rossz érzés volt az h nem egy minõségi terméket vettem. Pl h a gyárban miért nem tudnak megfelelõ mennyiségû és nem öreg olajat beleönteni a telóba. Nem gond mert kicseréltem, csak hát nem ezt vártam volna el. A fox-tól az ember azt kapja amit remél, egy közel tökéletes terméket. ennyi.
/kicsit érdekes ez a világ, akárki meg akarta venni a telót azzal kezdte h mi baja? Mindenki csak azért árul dolgokat mert sz*r és át akarja verni a másikat? szép kis világ:S és a vilát tökéletes állapotban adtam el:)/
Nekem is volt 1 drop offom,pike pár 10-essel többért lealázza,legjobb egy mindenre használható teló.E fölött jönnek a fox-ok ahol a minõségi anyagok mellett a súlyra is ügyelnek.Én is gondolkoztam/ok h lecseréljem-e egy float r-re,vagy vanillára,télleg mostmár viszonylag jóáron is vannak,csak a poplock kar nekem eddíg mindíg jól jött RS-nél,meg elégedett is vagyok vele.

Ez nem csak telónál hanem mindennél így van,kocsi,lakás,hardver,amit akarsz,ha karbantartod és vigyázol rá azon csodálkoznak h mér adod el,meg h mitõl nem féláron van.
Írta 2008. február 24. - 21:24

ha minden jo megy 2 héten belül,nekem is bekerül ide valamit!
ja,és nem drop off lessz benn!:prosze:
Szomorodj meg jól

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. február 24. - 21:21

amugy nem z1ed volt a fox elõtt?
vmi baja volt, vagy mért cserélted le?
nem tetszett, és alapból rossz érzés volt az h nem egy minõségi terméket vettem. Pl h a gyárban miért nem tudnak megfelelõ mennyiségû és nem öreg olajat beleönteni a telóba. Nem gond mert kicseréltem, csak hát nem ezt vártam volna el. A fox-tól az ember azt kapja amit remél, egy közel tökéletes terméket. ennyi.
/kicsit érdekes ez a világ, akárki meg akarta venni a telót azzal kezdte h mi baja? Mindenki csak azért árul dolgokat mert sz*r és át akarja verni a másikat? szép kis világ:S és a vilát tökéletes állapotban adtam el:)/
Írta 2008. február 24. - 19:47

Írta 2008. február 24. - 19:44

Írta 2008. február 24. - 16:38

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. február 24. - 13:09

aztán mikor rászakad a bank akkor be lehet újítani egy pöpec kis am vázat és akkor mindeni térdelhet
És ez így is lesz;)
daci: én így építem a gépem: alkatrészek aztán váz, és mindenbõl megveszem azt amit tetszik és lesz*rom h mennyit kell spórolnom meg h mennyire drága. A polarx az most van, van mit tekerni, majd ha meglesz a keret akkor passzolni fognak az alkatrészek is a vázhoz;)
mégegyszer köszönöm a dícsérõ szavakat!