Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19084 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van egy 160-as Duroluxom elado ha erdekel... :) atutos, zsir uj. 2.7kilo asszem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
csak az idei marzokat temetem. a régiek csak nehezek, meg nem akarok fekete becsúszós villát, mert elég nagy mintából kb az összesnek kopik a becsúszója, ami elég igénytelen. 36 vagy lyrik lesz majd, de most vannak fontosabb dolgok, a pike meg nem rossz, hogy azonnal szabadulni kelljen tõle.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
ismerõsnek is ilyen enduo-ja van fox 36-al. Elég jó kombó.
Marzórol meg annyit h egy régebbi('07) es allmountaine simán jólenne.
És még "olcsó" is

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

marzo az meg... inkább ne is beszéljünk róla. 55 ugyanaz mint egy durolux. ja nem, kicsit szarabb.

azért ennyire nem kell temetni!
nem az alap verziót kell megvenni,kb ennyi!

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
nem az a baj, hogy nincs itthon szerviz, hanem az, hogy nincs itthon szerviz, ellenben elég gyakran beszarik a villa.

egyenlõre biztos marad a pike, 200-ért villát venni kicsit sok. Nagyon akciósan annyiért tudnék szerezni 36 talas rc2-t. Lyrik annyiból szimpatikusabb, hogy fekete, és van rajta ~lock. illetve foodgate, de be lehet úgy tekerni, hogy kb 2mm-t mozog a villa. marzo az meg... inkább ne is beszéljünk róla. 55 ugyanaz mint egy durolux. ja nem, kicsit szarabb.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

a wotan-nak az is a baja, hogy magura :)

az miért baj?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a wotan-nak az is a baja, hogy magura :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Reménykedem, hogy lesz itthon normális Magura forgalmazó és szerviz. Az a Wotan nagyon tetszik...

A legnagyobb baja, hogy "súlyos." Ahogy a Lyrik se egy gramm bajnok.
Ebben se tudnak versenyezni a Fox-al.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Foxot bele :) Jobb, ha figyelsz mert azon kapod magad, hogy Te mész a kulával a Kisasszony meg a nagybicóval :)
Amúgy, ha pofás teleszkóp, akkor Maverick.

Kisasszony "szerencsére" magassági korlátokba ütközik a Speci használatát illetõen:)
A Kula Lisa meg nem nekem való. 50psi-re van fújva a villa, 14-es, szóval elég érdekes. Olyan, mintha nem lenne alattam bringa:) nosztalgia volt a javából, tiszta bmx, csak nagy kerék van rajta.:)
Reménykedem, hogy lesz itthon normális Magura forgalmazó és szerviz. Az a Wotan nagyon tetszik...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Foxot bele :) Jobb, ha figyelsz mert azon kapod magad, hogy Te mész a kulával a Kisasszony meg a nagybicóval :)
Amúgy, ha pofás teleszkóp, akkor Maverick.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
köszönöm a dícséreteket, kritikákat!:)
pike egyenlõre anyagi okokból marad, van más is amire költsek. én is lyriket/36-ot terveztem bele, de most elégnek tûnik, aztán meglátjuk mit hoz a sors. lyrikbõl nincs itthon 2step, ami a mászáshoz eléggé fontos lenne, mert elsõsorban túrázni szeretnék vele és nem freerideolni. ezért is 3 tányéros a hajtómû. meg várom, hogy rockshox-ék kihozzák a pike utódját 2steppel, 150es úttal. az lenne a tuti.

ami még nagyon tetszik, az a magura wotan fcr, de az majdnem annyi mint a fox 36talas rc2, meg itthon nincs szervize, ezért beszéltek le róla

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
OFF

Nem tudom, hogy mi lesz a sorsa a Pike-nak, hiszen az RS saját maga teremtett neki konkurenciát a hosszú utas Revelation villákkal. 2010-re valamelyik modell megkapja az új fejlesztésû lábakat, és az fog tovább élni. Legalább is szerintem. De a jövõ akár mást is hozhat.:)

OFF vége.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Pike-nál nagyon tudni kell, hogy mire akarja használni az ember. Megvannak a határai, és ezek nagyon karakteresek. Ha az ember ezt átlépi, rögtön megérzi - feltéve, hogy ismeri és uralja a tulajdonosa a saját gépét.

fura, de igaz. a 140-es pike egy rugóúthoz képest alacsony villa. ez sok gépben meghatározza a sorsát.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Szépek a bicók.
Gratula mindenkinek!:)

Hamarosan (hónapokon belül) én is jelentkezem...:)

Izomtéridõninja-geológus!

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Pike-nál nagyon tudni kell, hogy mire akarja használni az ember. Megvannak a határai, és ezek nagyon karakteresek. Ha az ember ezt átlépi, rögtön megérzi - feltéve, hogy ismeri és uralja a tulajdonosa a saját gépét.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Ez már valami! Grats;)

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Jóféle azaz enduro!
pike meg tényleg kevés bele!
havernak is az volt a vázában ,és rájött hogy nem oda való,azóta Lyrik figyel benne,és jobb!:lick:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az a pike nagyonis passzol bele. nekem bejovos :spoko:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Szép,bár én nem kedvelem annyira a rock shox-ot, Inkább marzo vagy fox kéne bele! :D
De így is szép. Gratu

pindur

pindur

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Nekem a Bear volt az etalon, nehéz szívvel engedtem, hogy eladja :) DE azért ez a bringa is eléggé oda bass :D Milyen szép kontrasztos a Kula Lisával :)
:icon_mrgr vale mas morir pies que vivir de rodillas