Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19084 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
véglegesnek tûnik idénre a bringa (mellette marad az össztelós Haro meg a Wenson országúti)

Feltöltött kép

alkatrészek nem nagyon változtak, amit találtam itthon, ráaggattam.
majd ha lesz könnyû elsõkerekem, akkor véfékes lesz.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jo sz@r kep :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090602/axo_002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG] nyomulok :)

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

jaja, az elso sarvedo az sosem hatrany. nem is azert mert akkor majd tisztan szallsz le a bringarol, de az neha elony tud lenni ha nem nyomja az arcodba a kerek a dzsuvat.

pl mikor kimesz az erdobe, es sar van es van egy kis aszfaltos szakasz kozben valahol, no olyankor a kerek elkezdi frankon kidobalni a sarat magabol.

es ha a kerek kiter az egyenes vonalbol, akkor a sarat is oldalra dobalja ki szoval...

Bár picit elkanyarodtunk a topik lényegi témájától és ez már lehet hogy picit off is,de...

Talán még annyit hozzá tennék hogy a sárvédõ elõnyét én múlt vasárnap tapasztaltam meg igazán amikor is kb 30 km tekertünk szakadó esõben hazafelé egy túráról és mire haza értem és leszáltam a bringáról mindösze csak vizes lettem és nem sáros mint egy varacskos disznó ennyi.

Szerintem a sárvédõvel kapcsolatos eszmecserét folytassuk a sárvédõs topikban. (gondolom van ilyen?)

Bocsi az off-ért.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jaja, az elso sarvedo az sosem hatrany. nem is azert mert akkor majd tisztan szallsz le a bringarol, de az neha elony tud lenni ha nem nyomja az arcodba a kerek a dzsuvat.

pl mikor kimesz az erdobe, es sar van es van egy kis aszfaltos szakasz kozben valahol, no olyankor a kerek elkezdi frankon kidobalni a sarat magabol.

es ha a kerek kiter az egyenes vonalbol, akkor a sarat is oldalra dobalja ki szoval...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Szepy: volt már olyan veled, hogy a pofádba csapódó sáros kavicstól szart se láttál?

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Annyi haszna viszont van, hogy legalább azon a felületen védi a vázat a kavicstól (többi helyen leragasztva vázvédõvel).
Sajnos annyira gyenge a festés, hogy egybõl meglátszik rajta minden.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Én meg semmilyen sárvédõt nem szeretek egy montin, mert totál gagyi benyomást kelt egybõl. Meg aki MTB-vel jár, az számoljon a következménnyel, hogy sáros is lehet.

Cambocha

Cambocha

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Új villa, új hátsó kerék:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Bocs a kép minõségéért :$

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

drótszamaram :D
Feltöltött kép

Üdv.

Mutatós paripa jó szín öszhang tetszik.:beer:

Megjegyzés:
Én egyedül az ilyen elsõ sárvédõnek nem látom sok értelmét mert ahogy az elsõkerék sáros úton kitér az egyenes vonalból azzonal az ember arcába csapja a sarat.Én inkább egy teló vagy villa sárvédõt raknék rá.:wtf:

Amúgy szerintem korrekt.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
gratu! jóféle!
bár szebb lenne szarv, sárvédõk, nyeregtáska, fékmerevítõk nélkül .)
de nyílván Neked hasznos mindegyik, különben nem lenne rajt.

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
drótszamaram :D
Feltöltött kép

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

...
a régiséggel mi a baj ha jó állapotban van?

hogy majd nem lehet eladni úgy, hogy megérje nekem is? de leírtam ezt is fentebb...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
nem azért megy a mezõny 80%a boxxerrel mert azok szponzorálják õket?
meg boxxer könnyebb, emiatt egy versenyre mindenképp elõnyösebb..

a régiséggel mi a baj ha jó állapotban van?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

888at nem lehetett eléggé bepuhítani vagy mi?

nem csak hátha nem véletlenül megy a mezõny 80%a boxxerrel, meg mint írtam, a 888 már régi...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

hát a 888 finomabban mozgott(mondjuk ez még nem kopott be), viszont ez full lineáris így szerintem lefelé jobb lesz:)

888at nem lehetett eléggé bepuhítani vagy mi?

Sebi001

Sebi001

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Õ az enyém:) még láncvezetõ kellene elõre:) meg valami dekor kellene rá:)
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

miert, hogy mozog?

hát a 888 finomabban mozgott(mondjuk ez még nem kopott be), viszont ez full lineáris így szerintem lefelé jobb lesz:)

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Én csak a lábtöréseseket nem szerettem. Meg alig pár mátyással volt drágább mint egy 2009es race, meg könnyû is, meg van is alkatrész, meg az elõzõ 888 is egyre kevesebbet ért a kora miatt. Az hogy hogy mozog meg nem érdekel, csak mozogja ki mind a 20at:D

miert, hogy mozog?

----

FÁJVÓ

----

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Én csak a lábtöréseseket nem szerettem. Meg alig pár mátyással volt drágább mint egy 2009es race, meg könnyû is, meg van is alkatrész, meg az elõzõ 888 is egyre kevesebbet ért a kora miatt. Az hogy hogy mozog meg nem érdekel, csak mozogja ki mind a 20at:D