Szoval, bartomira megtetszett és rábeszéltem magam.Ennyi, nem kell bele többet gondoni, tetszett, rámentemn a dizájnra, a sulyt meg visszasporoltam a Karbon Dt villával...legalábbis elõl..
Amugy gyárilag Dt felni volt rajta 430g o--os volt az is, ha már belemegyünk a részletekbe.
Amugy meg mostanában sokat tekerek erõs vagyok egy két kilo ide vagy oda![]()
![]()
erre amugy azt irják a felni tömege 350 gr.
Kompõlett kerék 1910.
A másik verzioja 26 osban az 1520g/ pár, csakhát ez jopbban tetszett ill. a másik nem volt..
Én erre az mondom, nem számítanak a grammok.
Pár hete adtam el a KTM RACE LC prime gépemet, tényleg nem volt egy súlyos darab, mert pedállal is csak 10,1 kg körül volt. Ellenben az Abus bordo granit X plus amit a hátiban cipelek, na meg a teli kulacs és még a sok miegymás.. nem tök mindegy hány kiló a canga? :-)
Mondjuk ha ráülsz a gépre, akkor az eleje is beül, aztán hogy milyen arányban azt nemtudom (sose volt össztelósom).
Ettõl függetlenül a speci nagy szép bringa lett.
A KTM. Biztos frankó gép, de én nem vagyok oda kimondottan a szobai fényképekért, amin olyan tiszta, hogy enni lehetne róla. Meg az a gumi is furcsa nekem, meg a nagyon magasan lévõ kormány, és akkor már csak az összképet tovább rontó platformpedál, pumpa és kulacs-triót hagytam ki.
Ezeket mint esztétikai dolgokat írtam, szal raklamációnak helye nincs.
Akkor , hogy én is hozzászoljak a te bicódhoz.. minek elõre 203-as tárcsa, amikor a 140-el is fejreállsz, ha besatuzod?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére