Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:43
Írta 2010. november 12. - 22:12

Elég elb@szott formája van. Mint egy túlméretes felemás kerekû dirtgép.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. november 12. - 22:04

Írta 2010. november 12. - 22:02

Írta 2010. november 12. - 20:26

Elkészült Rékám Giant XTC-je most már csak a hátsó Vfék tüske hiányzik van rajta pár nem oda illõ alkatrész, de kettõ nagyon nem odavalóból nem enged
1. Meredek kormány stucni (mondjuk ezt még megértem mert hosszabb ez a váz mint az elõzõ.)
2. széles puha nyereg olyan nagymamás
Hála istennek csomagtartót nem lehet rá rakni:D lesz rajta még egy-két dolog ami ha pénz áll a házhoz majd cserélõdik.pl a hajtómû SLX-re
Holnap majd teszek fel képeket.
1. Meredek kormány stucni (mondjuk ezt még megértem mert hosszabb ez a váz mint az elõzõ.)
2. széles puha nyereg olyan nagymamás

Hála istennek csomagtartót nem lehet rá rakni:D lesz rajta még egy-két dolog ami ha pénz áll a házhoz majd cserélõdik.pl a hajtómû SLX-re
Holnap majd teszek fel képeket.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. november 12. - 18:42

Írta 2010. november 11. - 12:09

1000 eurónál többet nem hiszem, hogy valaha kiadnék vázért, ez ugye félár alatt van. Nem szeretem a feketét, az Epicben sem tetszik, inkább nagymama almája, guinness hab vagy babakék. A német ösztöndíj meg februárban kiderül, ha megpályázom...
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2010. november 10. - 23:05

Az milyen, hogy "félár alatt"? Meg Mojo meg nem fekete? Meg a német ösztöndijból?
Ilyen Mojot én is rendelnék
Ilyen Mojot én is rendelnék

Írta 2010. november 10. - 22:03

Rebell, a Mojo az egy álom, ami egyszer meg lesz valósítva. Rájöttem, hogy királyság az összteló (csak 100-100mm), hát még milyen lehet a 140-140. De a Mojo projekt nagyon esetleges, évente 2-3 van fenn az ebay-en jó állapotban. A múltkoriról lemaradtam pedig 750 euroért ment el. Ugye villát is cserélnem kellene meg féket is.. Új áron meg sosem fogom tudni kifzetni, hacsak be nem jön a jövõ évi német ösztöndíj...Ha tudsz félár alatt jó állapotút, ami nem fekete akkor ne tartsd vissza magad 
Ilyenek...látnád (pénteken már talán lesz kép) egyben a karbon villával, igencsak ütõs lett
Már csak egy 31,6-os nyeregcsõ és egy 160mm-es Hayes tárcsa hiányzik.

Ilyenek...látnád (pénteken már talán lesz kép) egyben a karbon villával, igencsak ütõs lett

Írta 2010. november 10. - 20:38

Gabe....nem egy Mojóra feszelegtél már régóta? Most ilyenekre költesz?

Írta 2010. november 09. - 22:12

Nos, már csak egy hátsó agy (elvileg holnap itt, kösz bikemarket!), egy elsõ villa (elvileg a héten itt, ha a posta valahol Angliából fél úton nem keveri el) és egy 31,6-os nyeregcsõ (bontunk egy Trek-bõl, ha más nincs) hiányzik, aztán összeáll a 69-es
Egyenlõre nagyon dögösnek néz ki!

Írta 2010. november 09. - 20:52

Köszi Kiskubai igényt tartanék rá.

Írta 2010. november 09. - 20:03

600 ft egy 30,9-27,2 átalakitó, de ha nem kell hát nem
...amit nagyon szivesen megcsinálok neki ingyen.
zeezoli?
Írta 2010. november 09. - 17:44

fél off
de én pl ha merevfarú vázam lenne, és 27,2-esnél nagyobb átmérõjû csõ kéne bele, azonnal csinálnék szûkítõt és vennék vmi jó 27,2-es csövet
on
de én pl ha merevfarú vázam lenne, és 27,2-esnél nagyobb átmérõjû csõ kéne bele, azonnal csinálnék szûkítõt és vennék vmi jó 27,2-es csövet
on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. november 09. - 16:35

Ja így teljesen más Réka fekvése
jöhet.

Írta 2010. november 09. - 16:34

600 ft egy 30,9-27,2 átalakitó, de ha nem kell hát nem

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. november 09. - 16:33

Köszi, de ez 30.9
Írta 2010. november 09. - 16:29

Köszi Tamáska nem kell mert:
1. teljesen elégedett az xt V-fékével
2. teljesen lepukkantam anyagilag így csak az lesz rá meg véve ami elengedhetetlen a régi vázból való átépítéshez így marad benne egy 420gr-os :(nyeregcsõ is amit nagyon sajnálok, de ez van.
mekkora csõ kell bele?
van egy fekete 2 csavaros 400/27.2-es cnc-zett nyeregcsövem ajándákba
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. november 09. - 16:21

Köszi Tamáska nem kell mert:
2. teljesen lepukkantam anyagilag így csak az lesz rá meg véve ami elengedhetetlen a régi vázból való átépítéshez így marad benne egy 420gr-os :(nyeregcsõ is amit nagyon sajnálok, de ez van.
Írta 2010. november 09. - 15:53

zeezoltano: van egy szett FRM esztergalt alu csapagyas stb uber v-fekem ha erdekel...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. november 09. - 15:36

Abban a fél szezonban kivételesen sokat használtam a bringát, ha jól emlékszem 4 maratont mentem vele. Nálam semmi baja nem volt, szétszedni sem kellett. Alu a kazettatest én pedig tartóbak nélküli egyszerû deore sorral használtam, de így sem rágta szét.
Ami inkább mérvadó, haver egy éve használja 4x, dirt bicajban, ott tényleg kap rendesen, de neki sincs vele problémája.
Alkatrészt is viszonylag egyszerûen lehet hozzá szerezni CRC-rõl.
Ami inkább mérvadó, haver egy éve használja 4x, dirt bicajban, ott tényleg kap rendesen, de neki sincs vele problémája.
Alkatrészt is viszonylag egyszerûen lehet hozzá szerezni CRC-rõl.