pedig 2.5 kiló alá lehet tornázni a régi boxxert.
de csavarrugós rugózással sosenem, és levegõs villa fog-e vajon úgy mozogni?

pedig 2.5 kiló alá lehet tornázni a régi boxxert.
A bringám még sehol sajnos, de a villám már elkészült
2002-es, lényegében zsír új Boxxer, titán rugóval.
Na szerintetek van, vagy lesz ennél könnyebb 180-as DH villa?
csekk mérleg
ha nyerek a lottón, akkor nekem lesz könnyebb boxxerem.2002-es, lényegében zsír új Boxxer, titán rugóval.
Na szerintetek van, vagy lesz ennél könnyebb 180-as DH villa?
csekk mérleg
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
biztos valami paranoia vanb enne
õõ nem igazán...
olvastama manuált meg minden de kicsit idegen ez nekem..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
RAUH-Welt
B E G R I F F
...én meg tavasszal még a tárcsaféket is "ledobom" a túrabicajomról.átom endre is eljutott oda, ahova én hamarabb: kell valami mostmár, amit tekerni is lehet, mert ugyan jó egy 20 kilós vas, ami kijavit minden hibádat, és 20 centis gödrök is eltûnnek alattad, de azért nem mindig fenékig tejfel
hajrá endroo, a nicolai csinál freeride vázakat is
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"