6-7 éves cuccok..
és mennyire másik világ, pedig nem is volt olyan régen
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:43
Posted 2006. February 26. - 11:15

Posted 2006. February 26. - 10:59

A váz 97-es az XT kar 99-es a SID is 99-es elötte egy 97-es JUDI XL volt benne plussz ami tényleg kirívó az a 92-es XT felsõváltókar (én azt szeretem)
Az orra valóban magas de hát így sikerült,de nekem pont kényelmes.
Az orra valóban magas de hát így sikerült,de nekem pont kényelmes.
Posted 2006. February 26. - 10:17

A szememben az XT kar nem illik rá no meg a kormányát kicsit magasan hordja...
Milyen a SID?
Milyen a SID?

Posted 2006. February 26. - 00:04

az szép...lassan tinédzser korú lesz....
Bizony és már egyedûl jár haza!
Amúgy hibátlanúl mûködik:
Posted 2006. February 25. - 23:58

az szép...lassan tinédzser korú lesz....[IMG]http://[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/060225/103_0346_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]
SZiasztok végre sikerült képet felrakni. Köszi Endroo!!
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. February 25. - 23:53

Posted 2006. February 23. - 14:11

Magasított vázú alaménium bringa. Majd lehet, hogy írok róla részletesen, akár fotóval
(elõtte kiganézás
)

Gondolkodom, tehát nemtom.
Posted 2006. February 23. - 13:56

http://www.tsdfm.extra.hu/umf_.html
a ridersen az umf kis képére kattintva ez a kis oldal jön majd be, most dobtam össze, rajta vannak a jobb képek és nem csak egy mint eddig, így kikerülhetjük a szerver hülyeségét.
akár valamelyik admin törölheti is az elõtõ hosszászólást
a ridersen az umf kis képére kattintva ez a kis oldal jön majd be, most dobtam össze, rajta vannak a jobb képek és nem csak egy mint eddig, így kikerülhetjük a szerver hülyeségét.
akár valamelyik admin törölheti is az elõtõ hosszászólást

Posted 2006. February 23. - 11:10

Elkezdtem keresgélni új felnit, hogy majd jól lecserélem a mostaniakat. Olyat kerestem, ami erõs, és emellett könnyû is. Keresgéltem, keresgéltem, gondolkodtam, méricskéltem, számolgattam, és az lett az eredménye, hogy nekem pont ilyen felnim van.
Nincs olyan, ami könnyebb, ugyanakkor erõsebb. Lol.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2006. February 22. - 04:23

igen annak a konanak nagyon utos kinezete van...a 66 meg jol mutatna a weylessben is, bar most van jobb telom bele...csak erjek haza 
pezse...valamiert a linkjeid nem mukodnek nekem :S

pezse...valamiert a linkjeid nem mukodnek nekem :S
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
Posted 2006. February 22. - 02:10

Köszi mindenkinek
Az oldal az én mûvem, a képeket én csináltam kiv amin rajta vagyok mert azokat öcsém készítette (õ is bringázgat bár csak egy átépített schwinn csepeles bringája van: összteló, sr xc60, olcsóbb shimano cuccok), az ugratós képre nagyon büszke és valóban jól sikerült kép 
Én a bringámat belépõszintûnek nevezném a jobbfajta bringák között, durvulni ritkán szoktam vele inkább csak földút vagy úttalan utak, aszfalt... ma pl kinéztem a helybéli dirt pályára de alig tudtam tekerni a sártól a pályán utána pedig takaríthattam a bringát.
Villa: az is-is mert kicsit meg is volt hajolva de csak minimálisan szal alig lehet észrevenni ezért inkább optikai csalódás.

Én a bringámat belépõszintûnek nevezném a jobbfajta bringák között, durvulni ritkán szoktam vele inkább csak földút vagy úttalan utak, aszfalt... ma pl kinéztem a helybéli dirt pályára de alig tudtam tekerni a sártól a pályán utána pedig takaríthattam a bringát.
Villa: az is-is mert kicsit meg is volt hajolva de csak minimálisan szal alig lehet észrevenni ezért inkább optikai csalódás.
Posted 2006. February 21. - 20:32

Posted 2006. February 21. - 15:34

teccik a kona a szine ellenere is
66 :spoko:
a malis tema igenyes honlapon van talalva, abban az a jo, a pezse kisverda meg telleg babas fotozas. meg ha a bicikli abszolut nem is kene

a malis tema igenyes honlapon van talalva, abban az a jo, a pezse kisverda meg telleg babas fotozas. meg ha a bicikli abszolut nem is kene

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. February 21. - 09:56

ki van hajolva a villa, vagy csak optikai csalódás?
optikailag hajtottam meg a nagyon durvulos idoszakomban, amikor meg 4 meteres letoreseket ugrottam a boaval lapra. nagyon hulye voltam akkoriban, kezdokent.
a villa és a kormány kivételével tök gizda.
koszi, de ez mar igy marad, tulajdonkeppen boltbajaros bringanak raktam ossze
ügyes fotós, szép bringa, de cserélj kormányt mert veszélyes konstrukció
A fotos a Marksmann baratom, eppen egy nappal elotte erkezett meg az uj optikaja valami 500 as akkora mint egy tavcso es van vagy 2 kilo... lestem mint a vettmalac. amolyan termeszetfotosnak valja magat, 100 meterrol lefenykepeyi a vereb szempillajat. Tobb kepe is van fennt a versenyekrol a peterdh-n.
A kormanyt meg a telot csak a szezon vegen csererelem le mert mostmar minden love a nagy versenygepre fog menni. ezzel a kicsivel meg folytatom az edzest.
optikailag hajtottam meg a nagyon durvulos idoszakomban, amikor meg 4 meteres letoreseket ugrottam a boaval lapra. nagyon hulye voltam akkoriban, kezdokent.
a villa és a kormány kivételével tök gizda.
koszi, de ez mar igy marad, tulajdonkeppen boltbajaros bringanak raktam ossze

ügyes fotós, szép bringa, de cserélj kormányt mert veszélyes konstrukció
A fotos a Marksmann baratom, eppen egy nappal elotte erkezett meg az uj optikaja valami 500 as akkora mint egy tavcso es van vagy 2 kilo... lestem mint a vettmalac. amolyan termeszetfotosnak valja magat, 100 meterrol lefenykepeyi a vereb szempillajat. Tobb kepe is van fennt a versenyekrol a peterdh-n.
A kormanyt meg a telot csak a szezon vegen csererelem le mert mostmar minden love a nagy versenygepre fog menni. ezzel a kicsivel meg folytatom az edzest.
Posted 2006. February 21. - 08:14

Posted 2006. February 20. - 23:26

Posted 2006. February 20. - 21:58

Posted 2006. February 20. - 19:13

egy gramm?
a villa és a kormány kivételével tök gizda:)

a villa és a kormány kivételével tök gizda:)
Posted 2006. February 20. - 16:54

hegeszteni csak 1 g
pzs:
szép a binyigli, de a kormány meg a teló nem való bele sztem
klafa kisbicó
pzs:
szép a binyigli, de a kormány meg a teló nem való bele sztem

klafa kisbicó
Posted 2006. February 20. - 16:16

Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol tudok cr-mo vázra tárcsszemeket
heggesztetni!Ha valaki tud ilyen lehetõséget az legyen szíves írjon, mert elég sürgõs!
akkor most keresd meg a neki való topikot. mondjuk ezt ITT. köszi
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol tudok cr-mo vázra tárcsszemeket
heggesztetni!Ha valaki tud ilyen lehetõséget az legyen szíves írjon, mert elég sürgõs!
akkor most keresd meg a neki való topikot. mondjuk ezt ITT. köszi
Szeretem az édesanyám által elõállított pörköltet tejföllel és nokedlivel!