Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19047 hozzászólás a témában

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.368 hozzászólás
A gagyi össztelósoknak elég komoly jogosultsága van Mo-n. Szar bringa nincs, csak olcsó. Nem gyõzöm hangoztatni.
Aki ilyen gépet vesz:
-nincs pénze és keveset bringázik->tökéletesen meg fog neki felelni havonta egyszer
-keményen használja ->szét fogja szedni, megtanulja, hogy legközelebb nem ilyet kell venni. Addig is sokat kell szerelgetni, tanulóbringának tök jó.

De én sem javallom senkinek, aki már vette a fáradtságot és felnézett a fórumra:)

[VA]Johny

[VA]Johny

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
én ezt nem is értem, haverom is vett egy ilyen überkira tesco bicajt de tényleg semmire nem jó( kiesik a hajtókar csavarja a fék ugye müanyag nem lehet se a váltót se a fékeket beállítani mert ugye minden müanyag a rugostag egyszerüen széthullott egy kis ugratástol 30cm kb elöl a teló kotyog lóg mindent csinál csak nem mûködik) szerintem tényleg sulibajárásra jó max olyanoknak akiknek elsõ bicó,de akkoris inkább valami bmx,
www.va-clan.gportal.hu

KoRn :guitar: System Of A Down

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
al: mé törölted ki?

daci: Én egy ilyen összteleszkópos active szörnnyel kezdtem.
Tudod miért? Mert nem volt se egy olyan közvetlen ismerõsõm, se egy olyan családtagom, aki aztmondta volna, hogy na biciklit akarsz? gyere megmutatom melyik jó. Így mint kivülálló laikus igenis imponált, hogy húúdejó, ez símítja hátul is az utat. Ennyi.
És nem mondom hogy megbántam. hisz annyira azért mégse rossz az. Ha olyan rossz lenne, akkor aztmondtam volna, hogy hülye kerékpárosok, és hagytam volna az egészet a csudába.
Tehát? Igenis inkább vegyen mindenki ilyen "csoda"bicikliket, mintsem csak kockuljon bent a szobába.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
nem értem mir ejó ez a tescos izé szörnyüség
ennyiért kb vannak hauserek amik legalább iskolábajárásra, stb jók
ezek még arrase max 2 hónapig..
az én hauserem se drágább ezeknél és jól bírja a strapát, eleinte jánoshegyre is azzal jártamfel, lépcsõzést stb is bírja
csak sok ember fejét elcsavarja hogy jé van rajta "teleszkóp"

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
meg különbenis..
a mostani generációból ki az aki nem hasonló bringákkal kezdett?
(szerintem kevesen)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

[VA]kevin david mitnick

[VA]kevin david mitnick

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
az a lényeg hogy õk is ott voltak!és felvonultak!az már más kérdés hogy milyen bringával... mindenki amivel akart,vagy tudott...
FREE KEVIN!!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Hú milyen bringák voltak ma a mass-on. Már ezért is érdemes kimenni. Néhány Monster, stab supreme stb, meg egykét igazi parasztbácsit is láttam fincsi sapiban a tanyabájkjával. Ja meg a sok Tescobájk amikkel a kissrácok büszkén tekernek, mintha a legjobb bicójuk lenne, mert hátulra is belekúrtak egy rugót.

sztem nem errõl kéne szóljon a dolog......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ha neked sem futná jobbra, és még olyan szinten lennél, te is örülnél neki, hidd el. utána pedig lehet fejlõdni tovább.

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Hú milyen bringák voltak ma a mass-on. Már ezért is érdemes kimenni. Néhány Monster, stab supreme stb, meg egykét igazi parasztbácsit is láttam fincsi sapiban a tanyabájkjával. Ja meg a sok Tescobájk amikkel a kissrácok büszkén tekernek, mintha a legjobb bicójuk lenne, mert hátulra is belekúrtak egy rugót.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat en is tutira a treket adnam el... :P

ez a cannondale nagyon szep. es a lefty...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
re-polarx szépségverseny :)

http://matt.fpn.hu/px/px.jpg
http://matt.fpn.hu/px/px2.jpg
Feltöltött kép

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.567 hozzászólás
jó de akkor is van egy ilyen eladó :) Én azt a "vacak" fuel 98-ast adnám el....

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Ez az a bringa.
Hali.

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.567 hozzászólás
Azt hiszem van egy pont ilyen eladó a Vadasz utcában (Bringavilág).

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Életem legjobb cc-s bringája, mégi el kell, hogy adjam.
Jön a második kölköm kell pelusra :-)

Sokáig vacilláltam, mert van egy fuel 98-asom is, hogy melyiket tartsam meg, végül a trek mellett maradtam.
A günterek ezt jobban megveszik az ebay-n.

Már most tudom, hogy megbánom, de két ilyen szintû bringám nem lehet.

Sajnos. Halihó.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
egyébként a Mali védelmében hozzátenném, hogy a geminim most onnan van, mert olyan áron kaptam, ami az amcsi árak alatt volt. persze közbe volt iktatva egy kiskereskedõ, aki megtartotta az alkatrészeket a bicajról nekem meg csak a váz maradt.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

akár tõlem is, de vannak még itt egy páran,akik tudnának neked segíteni. állapottól függõen kb. 200-250 ezer Ft a váz ára. szóval nem olcsó. ha érdekel,akkor privit küldj!

elkezdek spórólni, és majd szólok :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

akkor honnan egyszerûbb ? :D

csak ausztriáig kell elmenni, bécsben nagyon korrekt cannondale kereskedõk vannak.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
akár tõlem is, de vannak még itt egy páran,akik tudnának neked segíteni. állapottól függõen kb. 200-250 ezer Ft a váz ára. szóval nem olcsó. ha érdekel,akkor privit küldj!