Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2006. július 12. - 20:20
Írta 2006. július 12. - 20:14
Írta 2006. július 12. - 20:05
Írta 2006. július 12. - 17:34
a vertex easton csõbõl van, kanadában kézzel hegesztve, ...... a presztizse ezért sokkal nagyobb.....súlyban kb ugyanannyi. hogy ez megér-e jó kétszeres árat....döntse el mindeki maga
Ps ...ettõl a váztól nem szeretnék megszabadulni....szal ne reménykedj
Nem, én csakis újonnan veszem a cuccokat... Azt tervezem hogy a mostani vázat felépítem ilyen edzõs nyúzósra, a Supreme meg mehet a pályákra...
Így remélem vagy 5-6 évig legalább nem fog elamortizálódni!
Vertex: én eldöntöttem! Magyar keresettel nem éri meg! Szép a handmade, viszont nem tetszik annyira a geoja, az ára pedig....
__________________HoNLaPoM______________________
Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!
Írta 2006. július 12. - 17:22
Ps ...ettõl a váztól nem szeretnék megszabadulni....szal ne reménykedj
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. július 12. - 17:13
Kössz a linket, mondjuk ez sztem nem éppen pártatlan!ha +nyugtat qrva jó váz,,,,,könnyû, kényelmes /hasonló az anyag mint a cro-mo/ de merev, nem hajlik.....még alattam sem...
Bike Mag-ban biztosan volt vele tesztelés, csak sajna már vagy 1 éve nem jár az újság... Pedig nekem még fekete-fehérek is vannak belõle
yeeeeeeehhaaaw! Neked ilyen vázad van? :hehe:
Ugly! Szóval szerinted meddig lesz ez neked? Mert én még tanuló vagyok és nincs fizetésem, szóval megdolgozok érte nyáron vagy suli közben esetleg vmi szórólap szerûséget is bevállalok, csak bírja is nekem rendesen, mert amint említettem nincs rendes keresetem és emiatt nem tudom évente cserélni az alkatrészeimet...
De én szeretek azért komolyabb cuccokat venni mint pl.: Manitou Scareb Super vagy Mavic X717... De azért Fox-ra már nem fuggya
Ez a váz pedig beillene a képbe!
Egyébként ezt a vázat én a Rocky Mountain Vertex Team-jéhez tudnám hasonlítani, mind alapanyagilag, mind súlybelileg... Szerkezetileg viszont azért vannak eltérések rendesen....
Tetszik-tetszik nagyon is, de én azért a Supremere szavazok! Vélemény?
www.bikes.com/bikes/2006/vertex/vertex-team.aspx
Írta 2006. július 12. - 16:59
Írta 2006. július 12. - 16:50
tessék egy tesztEgyet értek... Nincs szükség a változtatásra, ha egyszer bevált...
Carbont meg sosem vennék vázból...
Viszont sehol sem találtam róla teszteket... Erre van 1-2 indokom...
Olyan drága hogy senkinek sincs vagy aki megvette az azóta csak teker! :bananadan
http://www.konaworld...supreme_NED.pdf
/lassú a link/
ha +nyugtat qrva jó váz,,,,,könnyû, kényelmes /hasonló az anyag mint a cro-mo/ de merev, nem hajlik.....még alattam sem...
Írta 2006. július 12. - 16:38
1 részt Robnak is igaza van, másrészt konkrétan egy bevált, jó geójú, jó anyagú, elég könnyû de masszív merev cc vázon mi a lófaszt lehet fejleszteni ?
még +csinálhatják karbonból, gyárt a fastrax karbon csõszettet is /lásd univega/ , vagy mint az országutiban összefekhetnek a dedával, de annak meg az árába nem akarok belegondolni .....de sztem még marad az a jó kis szkandium....
Egyet értek... Nincs szükség a változtatásra, ha egyszer bevált...
Carbont meg sosem vennék vázból...
Viszont sehol sem találtam róla teszteket... Erre van 1-2 indokom...
Olyan drága hogy senkinek sincs vagy aki megvette az azóta csak teker! :bananadan
Írta 2006. július 12. - 16:24
még +csinálhatják karbonból, gyárt a fastrax karbon csõszettet is /lásd univega/ , vagy mint az országutiban összefekhetnek a dedával, de annak meg az árába nem akarok belegondolni .....de sztem még marad az a jó kis szkandium....
Írta 2006. július 12. - 14:59
Írta 2006. július 12. - 13:33
látva az utóbbi 5 év kona fejlesztéseit, levonta az egyszerû következtetéstMondjuk egy 2008-as modell, Kula Supreme... Csak a színében fog eltérni az ideitõl? De honnan gondolod?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. július 12. - 12:21
Mondjuk egy 2008-as modell, Kula Supreme... Csak a színében fog eltérni az ideitõl? De honnan gondolod?ugyanilyenek, csak más lesz a színûk....
Írta 2006. július 12. - 11:54
ugyanilyenek, csak más lesz a színûk....:
De ez attól is függ hogy milyenek lesznek az akkori Kona csúcs merevvázai...
Írta 2006. július 12. - 11:49
Jövõre vagy 2 év múlva tervezek egy új vázat... Kona Kula Supreme... :love1:
De ez attól is függ hogy milyenek lesznek az akkori Kona csúcs merevvázai...
Írta 2006. július 12. - 00:01
Írta 2006. július 11. - 21:37
Részletek:
Írta 2006. július 11. - 21:12
Végre használható :bananadan:
Speci HR 2004
http://web.t-online....ko/spec_web.jpg
kicsit túl "szürke" de pofás..
(megérdemelne majd egy komolyabb villát a váz )
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. július 11. - 21:08
Írta 2006. július 11. - 19:05
a nyerget egy sportosabbról cseréltem erre
egyébként nem egyértelmû, hogy a fotelkinézetû nyereg a kényelmesebb/egészségesebb...