ejha, szép lett, grat;)
köszike
Sok melóm van benne.
Remélem sok örömöm is lesz.
ejha, szép lett, grat;)
jól látom hogy kezdessz el endúrósodni?
ja a kereket elfeledtem
enyim csak olyan 14,5 kiló volt...de az a pike-ot leszámítva tényleg cc konfig volt...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ja a kereket elfeledtemköszi mindenkinek
masszív cécé? háát, azért a 800 grammos felnik és elöl az 1,200 grammos gumi talán kicsit túlzás. de lehet, hogy faragok is majd belõle, mert így majd 17,5 kiló
jaja, a scott túl nagy volt, ez volt a baj leginkább...
de nagyon durva, hoyg mennyire más szemlélettel tervezték a két vázat... a scottot nagyon szar volt szerelni, sehova nem fért be a kezem, e typeos elsõváltó, minden csõ a terhelés irányába, minden tökéletes méretû és irányú, a terhelésre optimalizálva. a kona meg rendkívül praktikus, mindenhez hozzáférni, kényelmes, de kicsit elnagyolt, van ahol több anyag van a kelleténél, van ahol elég.. de azért tetszik
boxxi nem marad sokáig, remélem
nine jó lenne, ha nem lenne több mint 2x annyi, mint ez volt...
elendurosodás? hmm, hát így most nekem is feltûnt.. de nem ez volt a cél, hanem, hogy praktikusabb legyen, vagy leginkább, hogy kisebb.. és az lett
nagyobb tag (kis fúrkálás) és linkplate, ez a kettõ amin gondolkodom... aztán lehet, hogy csak az egyik lesz, de egy 15 centi legalább kéne
RAUH-Welt
B E G R I F F
kicsit nehéz de öcsém szereti, szerinte isten gép.Ne viszavittem a Cube AMS Pro Race -t es megrendeltem egy Giant Trance 2.
Egyszerüen gyönyörü a vaza!
Remelem hamar megjön. Majd lesz kep is rola.
Valakinek velemenye?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu