Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19091 hozzászólás a témában

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás

én sem csinálok titkot abból, hogy nagyrészt disznek van a cube :)

Mindenesetre egy csudaszép dísz :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Azért láttam itt is (bikemag) "anyagokat", méhozá olyanokat is, ami a "nyugati" fizetéshez is erös volna. Remélem kifogja tudni használni, de ez soknak nem lényeg.

én sem csinálok titkot abból, hogy nagyrészt disznek van a cube :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Jaja, ezt csak azért nyomtam ebbe a topikba, hogy itt ki milyen bringával nyomul, mint érdekességet, de mint mondtam az avarage utcai bringa park az nagyon lestrapált, mintha devecseren járnál :)

Azért láttam itt is (bikemag) "anyagokat", méhozá olyanokat is, ami a "nyugati" fizetéshez is erös volna. Remélem kifogja tudni használni, de ez soknak nem lényeg.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Ne aggodj, itt Strasbourgban detto ez a helyzet, mindenki roncs bringákal jár (itt a bringa lopás nemzeti sport ugye...) viszont bringa boltban ott log a falon egy 5500€ GT bringa (G-boxx, FOX40RC2, Hope fékek, Sun Ringle kerekek stb...)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

majd ha az itteni fizetés is annyi lesz, mint ott, akkor szólj, és mutogatunk boltokat ilyeneket ;)

on.

Jaja, ezt csak azért nyomtam ebbe a topikba, hogy itt ki milyen bringával nyomul, mint érdekességet, de mint mondtam az avarage utcai bringa park az nagyon lestrapált, mintha devecseren járnál :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Ma benéztem a közeli bringa boltba (Bécsben) és hát... a legolcsóbb bringa 300 euro (összesen talán 1 vagy 2 fajta), zömmel specialized és trek bringák vannak. Az átlagár, az kb. 2000 euró, de a 3-4-5 ezer eurós bicóbol is van rengeteg, illetve a 6-7 ezer eurós országutikról nem is beszélek. Vannak zipp kerekek, idõfutam gépek, karbon szir szarok. Meg olyan specialized ss gépek, hogy majdnem lepetéztem, még a lánc is színre van fújva (680 euro).

Itthon ilyen gépeket max fotón láttam, itt meg raktáron állnak a milliós kecskék. Viszont az utcára kirakva a bolt elé csak az 1-2 ezer urós gépek vannak :)

Meg ugyanakkor az utcán kizárólag 20 éves libakergetõkkel nyomja mindenki :)

majd ha az itteni fizetés is annyi lesz, mint ott, akkor szólj, és mutogatunk boltokat ilyeneket ;)

on.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
azért kinn jobban is keresnek az emberek, ezt ne felejtsük el!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Ma benéztem a közeli bringa boltba (Bécsben) és hát... a legolcsóbb bringa 300 euro (összesen talán 1 vagy 2 fajta), zömmel specialized és trek bringák vannak. Az átlagár, az kb. 2000 euró, de a 3-4-5 ezer eurós bicóbol is van rengeteg, illetve a 6-7 ezer eurós országutikról nem is beszélek. Vannak zipp kerekek, idõfutam gépek, karbon szir szarok. Meg olyan specialized ss gépek, hogy majdnem lepetéztem, még a lánc is színre van fújva (680 euro).

Itthon ilyen gépeket max fotón láttam, itt meg raktáron állnak a milliós kecskék. Viszont az utcára kirakva a bolt elé csak az 1-2 ezer urós gépek vannak :)

Meg ugyanakkor az utcán kizárólag 20 éves libakergetõkkel nyomja mindenki :)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
a 16"os váz nem nagy. 185 vagyok.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
az a pedál életveszélyes!!nekem is volt olyanom meg is bántam érte azt az ezrest...

egyre jobban tetszenek ezek a fehér dirt gépek.hmm széép!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
szép a bicaj!
nem túl nagy a 16"-os váz? vagy 190 cm fölött vagy?:D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
"Ninja DH" :D ~1.6 kg
amúgy a bighit vázat megtartom, sõt nyáron amikor megyek haza át is rakom dh-ra.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Vee Rubber gumma?
Részvétem :D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
még az is lehet hogy az új hátsó kerék mellett egy 90/130 sherman is befigyel majd... de ezt még nem tudni biztosan

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

jó az összkép! :)

köszi

ja szép de markoolat csere nem ártana
a többi rosszabb cucc meg cserélve lesz
naon ütõs gép lett :D hány kilo?

bighitbõl mi maradt meg? váz, tag hajtókar, hátsó kerék nem?

köszi!
mint írtam nem mértem le. a hátsó kerékbe 2 belsõ van, doubletrack felni, NINJA!! 2.6os kõõõnehéz külsõ, fogaskeréksor.. ezzel hülyeség lenne lemérni..
mellesleg közbe mégiscsak lemértem és így, 15.00 kg ami ss hátó kerékkel, street gumikkal simán lehet majd 14.00 ami nekem már jó.

Nagyon széép!!!grat!

csak cserélj markolatot:)
Teló maradni fog ekkora v le lesz ültetve ha lelehet?
bighit vázzal mi lett?

köszi!
A teló ha lehet le lesz ültetve 2-3 centivel de nem merek hozzálátni. Nem vagyok biztos benne hogy mit-hogy kell csinálni. :( marzocchi telót még soha nem szedtem szét.

magellanboy:köszi! Igen, mert idõközben kiderült hogy nem Budapesten hanem itt Brüsszelben fogok leérettségizni (még 3 év) ahol nem lehet rendszeresen kihasználni a bighit-et (hegy nincs, csak utca meg dirtpark). Ezt nap mint nap tudom itt használni a célterületének megfelelõen

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
szép nagyon.....ez a bighit helyett van?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
jó az összkép! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
ja szép de markoolat csere nem ártana
a többi rosszabb cucc meg cserélve lesz
naon ütõs gép lett :D hány kilo?

bighitbõl mi maradt meg? váz, tag hajtókar, hátsó kerék nem?

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Nagyon széép!!!grat!

csak cserélj markolatot:)
Teló maradni fog ekkora v le lesz ültetve ha lelehet?
bighit vázzal mi lett?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Na õ lenne az:
Feltöltött kép
Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép

Ami ideiglenes: hátsókerék, pedál, gumik

Alkatrészek:
Váz - Umf hardy I team 2007 16"
Teló - Marzo Z1 rv
Hajtómû - Fsa megaexo moto valami
Fékek - Avid juicy 5
amúgy single speed, januárba lesz hozzá rendes ss kerék is

A súlyát még nem mértem mert a kõ nehéz hátsókerék csak pár hetet lesz bent.
Amúgy jó :)