Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Néztem az új stumpit is, tekertem is egyet a boltban vele. Lemértem és 12,6-ot mutatott a mérleg az -m-es stumpinál. Igy a képen 12,00.A Váz fejcsapágyal + hátsó tag + szorító 2590 gr! Scandium.

Holnap nem talál az aszony ihon...

a súly nem minden :D
de nem kétlem, hogy tényleg jó.
várjuk a tapasztalatokat!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

nézegettem friedrichshafenben õket, nagyon tetszettek.
szerintem jó választás, bár egy uj stumpjumper biztos jobb lett volna :D na jó, csak viccelek. ;)

Néztem az új stumpit is, tekertem is egyet a boltban vele. Lemértem és 12,6-ot mutatott a mérleg az -m-es stumpinál. Igy a képen 12,00.A Váz fejcsapágyal + hátsó tag + szorító 2590 gr! Scandium.

Holnap nem talál az aszony ihon...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
:clap: Rebell-78 szép gép

adjad neki az ívet holnap reggel :P

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
gyönyörû :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Végre megva (a luca hozta). A trance utódja. Egyenlöre csak pince kép.

http://www.hostpix.d...dat=iXYGHtv.jpg
http://www.hostpix.d...at=XKB1ktt8.jpg

Holnap reggel Teszt.

Várom a kritikákat.

nézegettem friedrichshafenben õket, nagyon tetszettek.
szerintem jó választás, bár egy uj stumpjumper biztos jobb lett volna :D na jó, csak viccelek. ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Végre megva (a luca hozta). A trance utódja. Egyenlöre csak pince kép.

http://www.hostpix.d...dat=iXYGHtv.jpg
http://www.hostpix.d...at=XKB1ktt8.jpg

Holnap reggel Teszt.

Várom a kritikákat.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
ha lenne fölös pénzem én is vennék, amúgy itt nemtudnám kihasználni
jó hely a balcsi,tisza tó körül vagy a millin versenyezni

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Nem hinném, hogy városi forgalomban kellene használni azt a rekut.
Viszont országúti túrázáshoz, sportoláshoz jó lehet, csak kell hozzá egy garázs...
Trogoer valszeg arra gondolt summás összegzésével, hogy nem eléggé közlekedési eszköz, inkább csak sporteszköz.
De egy felsõkategóriás hagyományos kerékpár sem jó, csak arra, amire építették (jó esetben).

Nekem egyébként nagyon tetszik, ha lenne helyem nekem is kellene! ;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
troger
vidéken - itt Balaton parton - szerintem teljesen jól ki lehetne használni. a fõutakat kivéve - 84, 71 - viszonylag kis forgalmú utak vannak, ahol kedvére cikázhat a tulaj.
egy Balaton körrõl nem is beszélve - szinte végig biztonságosan kerékpározható út van

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
ezzel a gondolatmenettel egy forma 1es autó is fos.
gyors fos.
pesten azzal sem lehetne közlekedni.
aztán egy ML mercivel valaki fekvõrendõrnek nézni és áthajt rajtad.

olyanok ezek mint a zsiráf.
szép; szép de....
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
"A terep is ez a kategória. Nem hiszem el, hogy lejtõzésnél azt az élményt adja vissza, amit egy jó monti." -Egy ilyen rekut terepre?!

Budapesten kivul mindenhol jol hasznalhato mert csak ott van ez a mindenkit-elutok-mert-rohadtul-sietek felfogas ami iszonyat idegesito.

Ezert szoktam betartani a osszes sebessegkorlatozast mikor autozok...tok mokas mikor ideges a nep mogotted :D :icon_evil
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Van egy kis idõm, így kifejtem mire gondoltam a fos szóval.

Elképzeltem azt, hogy Budapesten fél évet közlekedek vele forgalomban, nem kerékpárúton.

Tuti halál szerintem. Alig nõ ki a földbõl, szerintem tán egy méter vagy még annyi sem lehet a magassága.
Egy fáradt autó rossz esetben teherautó sofõr úgy megy át rajtad, hogy csak azt veszi észre amikor a nyakcsigolyádon döccen egyet az elsõ tengely.

Érdekes dugóban még senkit sem láttam rekumbennssel közlekedni. El sem tudom képzelni hogy mehet, hogy láthat ki amikor a segge majd a földön van a tekerõnek.

A terep is ez a kategória. Nem hiszem el, hogy lejtõzésnél azt az élményt adja vissza, amit egy jó monti.

Szerintem ez a kerékpár azoknak való, akik olyan országban élnek ahol van közlekedési kultúra, meg megfelelõ minõségû mennyiségû kerékpárút.

Itthon pedig azoknak akik valahogy másnak akarnak látszani, mert nem hiszem el, azt hogy ezzel úgy lehet közlekedni mint egy rendes bicóval.

Egyszóval fos, de gyors fos, mert egyszer csak úgy 60-nál tudtam leszakítani magamról egy arcot, aki a szélárnyékomban jött a Nánási úton.

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
nem csörögzörög az a fekete bigyesz, amibe bele van fûzve a lánc elöl? Meg nem is kopik szanaszéjjel?

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
amint jó idõ lesz, megyek ki hozzátok, sala - és amíg te beállítod a bringám meg kicseréled a szimeringeket, addig én kipróbálok egy ilyet. ok?;)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
viszont ritkábban kell cserélni

stabilitás: az alacsony sulypont miatt kanyarsebessége kb másfélszerese egy országutihoz képest. irányitás meg hasonló mint egy 250 kilós nagymotornak. kormánnyal egyensúlyozol mivel a tested elég fiksz, nem tudsz áthelyezni tömeget. kb 5 próbálkozás után megy mindenkinek

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
salal mintha régen írta volna, hogy ez nem egy, hanem 3 darab lánc, összekötve. szóval kb. 3 darab lánc árába kerül. :)

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Mennyibe kerül egy ilyen rekumbensre egy lánc? :scared:
Nem tudnám magam elképzelni rajta. Könnyû menni vele? Stabil ez nagy sebességnél? :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
végre egy õszinte post :D

Left: telitalálat, 2 sebességes hajtókar. 1:1 tehát 27 fogas lánckerék vagy 2.5:1 tehát 67-es nek felelne meg.
lehet vele szántani 67-11 en :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

Ez egy fos szerintem.

Ez így szimplán hangzik. Kifejtenéd?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
azért mert nem tudod mire vélni eme csodajármûvet, vagy mert nem tetszik?
nekem nagyon bejön kipróbálnám:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960