Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19054 replies to this topic

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
:clap: a maga nemében mindenképp szép és jó!
mik azok az agyak? :chin:

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts
Én ezzel nyomulok
Feltöltött kép

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Hello!
ezek az én bringáim: http: //pix.bikemag.hu/showgallery.php?cat=500&ppuser=186728 Az egyik egy
Kona Cinder cone
teló.:RS revelation
elsõ fék:Avid bb7
hátsó:Avid sd5
hajtókar:Race face ride xc
pedál:Xpédo mforce
agyak:Novatec tárcsás, ipari csapágyas
felnik:cr 18 és egy Vuelta airline
gumik:Schwalbe Black Jack
stucni:fsa xc140 90mm
kormány:2003-as kona
fékkarok:lx
váltókarok:x7
e. váltó:xt
hátsó:x7
nyereg: Specialized bg

a másik pedig egy régebbi

Mali team
Felni:campagnolo
fékek, agyak:Shimano 300 exage
hajtókar:Sontour gpx
váltókar,váltók:Sontur
pedál:look
nyereg:concor
gumik:Semperit

A malit teljes egészében használtan vettem,a konán pedig a fékek, hajtókar, és a pedál ami újonan került a bringába az összes többi alkatrész használt. Így kona kb. 145bõl, a mali pedig 35bõl jött ki.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
188cm vagyok én és a 19"-os brinyóm pont necc, hosszú nyeregcsõvel és stucnival jó.. szóval ehhez a magassághoz tényleg a 20" az ideális.
Fotót pedig tedd fel valamelyik ingyenes képmegosztóra és szúrd be simán a linket ide.

SHEP

SHEP

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Hallottam, hogy ott is vett valaki (sajnos : ( ) egy ilyet, de én a dream team-nél vettem a várkonyin.
Azért köszi.
A többi a priv.-ben.

A teló tippet szintén kösz.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
SHEP! Mondta Zsuzsa néni a Marathonban, hogy k*rva jól nézett ki a bicikli, amit vettél. Ugyanis én is szolnoki vagyok.
És mondta, hogy nagyon jó keró.
Használd egészséggel! Többi meg megy privibe. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 posts

Kicsit húzósak árban, a használttól meg parázok.

Rs tora 318-hoz mit szóltok?

http://www.probike.hu/rockshox.html
http://bikemarket.hu/

SHEP

SHEP

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Kicsit húzósak árban, a használttól meg parázok.

Rs tora 318-hoz mit szóltok?

SHEP

SHEP

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Tenksz mindenki, felkutatom õket!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
60ért kapsz revelationt, ami azért könnyebb mint a recon és ahogy elnéztem össze lehet húzni 100-ra is, nem csak 115-re

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Kösz az eddigi válaszokat.
Lenne még egy olyan kérdésem is, hogy elég sokat filóztam, hogy mekkora vázzal vegyem és a 20" választ kaptam többnyire.
190 cm vagyok, de nagyon sok bringást látok hasonló magassággal 18" vázakkal, brutál kihúzott nyeregcsõvel. Most már mind1, mert a 20"-at vettem, de azért érdekelne, hogy miben elõnyösebb ez vagy az.

Ja és ajánlhatnátok valami jó telót bele olyan 50-60 körül!

Elõre is köszönöm!

jól vetted

18-as nekem jó /176 cm/

telóból, 60 ért kapsz RS recont vagy kis szerencsével az apróban új "bringából bontott" rebát....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
egy spd-t bele

SHEP

SHEP

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Kösz az eddigi válaszokat.
Lenne még egy olyan kérdésem is, hogy elég sokat filóztam, hogy mekkora vázzal vegyem és a 20" választ kaptam többnyire.
190 cm vagyok, de nagyon sok bringást látok hasonló magassággal 18" vázakkal, brutál kihúzott nyeregcsõvel. Most már mind1, mert a 20"-at vettem, de azért érdekelne, hogy miben elõnyösebb ez vagy az.

Ja és ajánlhatnátok valami jó telót bele olyan 50-60 körül!

Elõre is köszönöm!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

ha gyûjtöd, valóban.
de ha használnád, max az elsõ 3at;)

Mondjuk nekem igazából 4re lenne szükségem, ugyanis az edzõmontim még mindig túl jó városi használatra (necces otthagyni), a versenygép és orszûgúti meg nyilván nem városbajárós. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
Az alázás a tesco bikenak jár, nem egy valszeg több mint átlagos havi fizetést kitevõ kerónak :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,178 posts

Hali mindenkinek!
Két napja vettem egy MERIDA TFS-500 D-t (gyöngyház színben). Szeretném, ha leírnátok a véleményeteket róla, legyen az jó vagy rossz kritika.
Halál gyári a gép, ezért jó lenne ha azt is megírnátok, mit cseréljek le azonnal (ha lesz kess :( ) és mi az, ami maradhat.
Többnyire városban használom, de azért szeretném kivinni rázósabb helyekre is, ha lesz lehetõségem.
Szóval kérem az alázásokat!!!
Ja és azt is megírhatnátok, hogy a picsába kell képet belõni!!
A kép beillesztésére vmi szkript parancssort kér.

hello

a bringa nem tûnik rossznak, így leírás alapján. egyelõre használd, aztán majd látod, mi harcolódik le, mit kell cserélni.

indokolatlanul nem káromkodunk. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

SHEP

SHEP

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Hali mindenkinek!
Két napja vettem egy MERIDA TFS-500 D-t (gyöngyház színben). Szeretném, ha leírnátok a véleményeteket róla, legyen az jó vagy rossz kritika.
Halál gyári a gép, ezért jó lenne ha azt is megírnátok, mit cseréljek le azonnal (ha lesz kess :( ) és mi az, ami maradhat.
Többnyire városban használom, de azért szeretném kivinni rázósabb helyekre is, ha lesz lehetõségem.
Szóval kérem az alázásokat!!!
Ja és azt is megírhatnátok, hogy a xxx kell képet belõni!!
A kép beillesztésére vmi szkript parancssort kér.

Agy elsõ / hátsó Shimano M495 centerlock
Fék elsõ/hátsó Shimano M485 180/160 Hydraulikus
Felni Alex DP17 Disc Fekete
Fogaskoszorú Shimano CS-HG50-9 11-32
Hajtómû Shimano M442 octa 44A-32-22
Küllõk MERIDA RACE 2.1
Kormány X-Mission Comp 31.8 Egyenes 600
Kormányszár X-Mission Comp OS 7
Kormányvég X-Mission Speed
Lánc Shimano CN-HG53
Méretek 16-18-20-22
Markolat X-Mission Speed
Monoblokk Shimano ES25 Octalink
Nyereg TFS mat
Nyeregszár X-Mission Speed SB20 31.6
Pedál XC Alu
Váltó elsõ Shimano Deore 34.9 T-Swing
Váltó hátsó Shimano XT Top Normal
Váltókarok Shimano Deore rapidfire
Váz MATTS TFS6061-Comp-Disc
Villa SR XCM-H-D-LO 80 Lockout

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Ááá, 2 nem elég :)
Kell egy országúti, egy edzõmonti, egy versenymonti /eddig meg is van :D/ de kellene még egy össztelós 160 körüli úttal, egy trial bike, meg egy SS dirtbringa...Meg talán 1 versenyes országuti...

ha gyûjtöd, valóban.
de ha használnád, max az elsõ 3at;)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
köszi mindenkinek

most hogy megvan a merev vázam, újra a bighit-et akarom és dh-zni akarok, ez már csak így megy :P:D
na jó, ugrálni is akarok, két gép kéne :)

hát, csak ott nálatok tudtommal nem naon lehet dhzni, ugrálni meg jó a merev váz is, de én valahogy most már annyira hozzászoktam a fullyhoz, hogy bátrabban ugrok meg mindent a bighittel, de sztem ha kicsit visszaszokok a merevhez akkor azzal sem lesz para, sõt streetelni azzal sokkal jobb, most kicsit rajtavagyok hogy legyen vmi stílusa is a bringázásomnak, mert az eddig hiányzott sztem.
amúgy nekem bõven elég ez a 2 bringa, inkább ezeket akarom könnyíteni majd, bár a polar x gyakorlatilag így jó ahogy van, max egy új pedál, meg egy rendes láncfeszítõ kéne rá, meg ha nem bírja ez a hátsókerék, elképzelhetõ hogy a bighit hátsó kereke lesz a helyén, amúgy meg majd ha lenne sok fölös pénzem vennék világoszöld spank felniket a bighitre, azok rohadtul bejönnek most.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Ááá, 2 nem elég :)
Kell egy országúti, egy edzõmonti, egy versenymonti /eddig meg is van :D/ de kellene még egy össztelós 160 körüli úttal, egy trial bike, meg egy SS dirtbringa...Meg talán 1 versenyes országuti...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala