zsír

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
tök mindegy a RS és a fox is lock-nak hívja.....amúgy ha minden igaz a fox kezdte az RLT telókban 4-5 éve, jó eséllyel épp a telók védelmébentehát nem lock out, hanem a kompressziót állítod vele...
de van, csak nem full kökemény.....
Szomorodj meg jól
semmi gond, arra van kitalálva....gondolom azok terjesztik akik fényképen már láttak olyantotköszönöm
a talas-on az útállítás mennyire ajánlott menet közben(mert ugye így lenne csak értelme)? hallani rémtörténeteket bár azok ki tudja mennyire igazak
itt is qrva nagy gratula
ez az egyetlen bringa amit nem vázként vennék meg, mert sokkal jobban megéri bringaként......kb az ár/érték arány világbajnoka.
itt is qrva nagy gratula
de van, csak nem full kökemény.....mint mostmár egyik RS-on sem az meg a foxok nagytöbbségén sem....Továbbra sincs a Pike-ban lock.
a lock mondjuk mászáskor tényleg baromi jó de én a pike-ban azt is megutáltam, mert nem mûködött rendesen, mindig meg kellett pászor nyomkodjam erõsen mikor kioldottam.
Nekem is volt 1 drop offom,pike pár 10-essel többért lealázza,legjobb egy mindenre használható teló.E fölött jönnek a fox-ok ahol a minõségi anyagok mellett a súlyra is ügyelnek.Én is gondolkoztam/ok h lecseréljem-e egy float r-re,vagy vanillára,télleg mostmár viszonylag jóáron is vannak,csak a poplock kar nekem eddíg mindíg jól jött RS-nél,meg elégedett is vagyok vele.
Ez nem csak telónál hanem mindennél így van,kocsi,lakás,hardver,amit akarsz,ha karbantartod és vigyázol rá azon csodálkoznak h mér adod el,meg h mitõl nem féláron van.
nem tetszett, és alapból rossz érzés volt az h nem egy minõségi terméket vettem. Pl h a gyárban miért nem tudnak megfelelõ mennyiségû és nem öreg olajat beleönteni a telóba. Nem gond mert kicseréltem, csak hát nem ezt vártam volna el. A fox-tól az ember azt kapja amit remél, egy közel tökéletes terméket. ennyi.
/kicsit érdekes ez a világ, akárki meg akarta venni a telót azzal kezdte h mi baja? Mindenki csak azért árul dolgokat mert sz*r és át akarja verni a másikat? szép kis világ:S és a vilát tökéletes állapotban adtam el:)/
ha minden jo megy 2 héten belül,nekem is bekerül ide valamit!
ja,és nem drop off lessz benn!:prosze:
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->