Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

http://img1.tar.hu/d.../33763332.jpg#3

zsír Feltöltött kép

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
széééép a canyon!
gratu!

azért majd egy pár pedál még elfér rajt :P :D

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Uhhhh, de nagyon szép ez a Canyon, Talas-al az orrában méginkább :) Gratulálok!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

tehát nem lock out, hanem a kompressziót állítod vele...

tök mindegy a RS és a fox is lock-nak hívja.....amúgy ha minden igaz a fox kezdte az RLT telókban 4-5 éve, jó eséllyel épp a telók védelmében
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

na végre megjött...

grat! kõnig egy bringa!
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

még mindig szép:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

de van, csak nem full kökemény.....

tehát nem lock out, hanem a kompressziót állítod vele...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Szomorodj meg jól ;)

azt hiszem nem fogok:)
lálálálálálálálálálálálálálálálááááááááááááááááááááá
a demo elbújhat

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

köszönöm

a talas-on az útállítás mennyire ajánlott menet közben(mert ugye így lenne csak értelme)? hallani rémtörténeteket bár azok ki tudja mennyire igazak

semmi gond, arra van kitalálva....gondolom azok terjesztik akik fényképen már láttak olyantot
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

itt is qrva nagy gratula

ez az egyetlen bringa amit nem vázként vennék meg, mert sokkal jobban megéri bringaként......kb az ár/érték arány világbajnoka.

köszönöm

a talas-on az útállítás mennyire ajánlott menet közben(mert ugye így lenne csak értelme)? hallani rémtörténeteket bár azok ki tudja mennyire igazak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

itt is qrva nagy gratula

ez az egyetlen bringa amit nem vázként vennék meg, mert sokkal jobban megéri bringaként......kb az ár/érték arány világbajnoka.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

Továbbra sincs a Pike-ban lock.

de van.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

de van, csak nem full kökemény.....mint mostmár egyik RS-on sem az meg a foxok nagytöbbségén sem....

t-unit

t-unit

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Én viszont sokat mászok,és bizony rohadt jól jön h nem kell állandóan lenyulkálni a lock után,meg annyira rossz súlyban sincs ahhoz képest h átütõs,szal ha zúzós kedvembe vagyok ahhoz is megfelel.Nekem tökéletesen mûködik rajta minden funkció.Én sem 36ról beszéltem me minek akkora,vanillánál a 140-es út akár lightos lejtõzésre is elég. :)
Nem is teljes árról beszéltem,de kicsit idegesítõ h az eladókat is általába h kihasználják,korrektség fogalmát kevesen ismerik sajnos...95-be volt nekem(megjegyzem most is e körül van boltból) a karral együtt a pike probikeból,azt ilyen 50k-val jönnek,mikor annyira vigyázok rá h karc sincs rajta,gari papír meg kézikönyv ugyanúgy van mint boltba...ezért ne cserélgessetek túl sûrûn semmit me fél havi magyar átlag fizu megy rá ilyen játékokra.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

a lock mondjuk mászáskor tényleg baromi jó de én a pike-ban azt is megutáltam, mert nem mûködött rendesen, mindig meg kellett pászor nyomkodjam erõsen mikor kioldottam.

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
"Ez nem csak telónál hanem mindennél így van,kocsi,lakás,hardver,amit akarsz,ha karbantartod és vigyázol rá azon csodálkoznak h mér adod el,meg h mitõl nem féláron van.[/QUOTE]"

Azért használt dolgokat én sem szeretek teljes áron megvenni, mert akkor lesétálok a boltba és garanciapapírral, csomagoltan veszem meg. Használt cuccot venni nem csak azért kockázat mert tudatosan átvernek, hanem mert nem lehet tudni, hogy mondjuk éppen 2 hét múlva fárad-e el benne valami. Vettem 30 éves kerót majdnem hibátlanul és láttam már kevesebb mint egy évesen lehajszolt roncsot is.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Nekem is volt 1 drop offom,pike pár 10-essel többért lealázza,legjobb egy mindenre használható teló.E fölött jönnek a fox-ok ahol a minõségi anyagok mellett a súlyra is ügyelnek.Én is gondolkoztam/ok h lecseréljem-e egy float r-re,vagy vanillára,télleg mostmár viszonylag jóáron is vannak,csak a poplock kar nekem eddíg mindíg jól jött RS-nél,meg elégedett is vagyok vele. :)
Ez nem csak telónál hanem mindennél így van,kocsi,lakás,hardver,amit akarsz,ha karbantartod és vigyázol rá azon csodálkoznak h mér adod el,meg h mitõl nem féláron van.

nekem pont fordítva volt, pike-t cseréltem le dropoffra, és bevált. nekem valahogy sem az enyém, sem azok a pike-ok nem tetszettek igazán amiket próbáltam. lehet mert a dropoffot jobban be tudom lõni magamnak, köszönhetõen az egyszerû szerkezetnek. a lock mondjuk mászáskor tényleg baromi jó de én a pike-ban azt is megutáltam, mert nem mûködött rendesen, mindig meg kellett pászor nyomkodjam erõsen mikor kioldottam. foxokat még nem nagyon próbáltam, azok súlyban jobbak mint a marzók az biztos, de nekem nincs 200 ezrem egy fox 36-ra:S

t-unit

t-unit

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

nem tetszett, és alapból rossz érzés volt az h nem egy minõségi terméket vettem. Pl h a gyárban miért nem tudnak megfelelõ mennyiségû és nem öreg olajat beleönteni a telóba. Nem gond mert kicseréltem, csak hát nem ezt vártam volna el. A fox-tól az ember azt kapja amit remél, egy közel tökéletes terméket. ennyi.

/kicsit érdekes ez a világ, akárki meg akarta venni a telót azzal kezdte h mi baja? Mindenki csak azért árul dolgokat mert sz*r és át akarja verni a másikat? szép kis világ:S és a vilát tökéletes állapotban adtam el:)/

Nekem is volt 1 drop offom,pike pár 10-essel többért lealázza,legjobb egy mindenre használható teló.E fölött jönnek a fox-ok ahol a minõségi anyagok mellett a súlyra is ügyelnek.Én is gondolkoztam/ok h lecseréljem-e egy float r-re,vagy vanillára,télleg mostmár viszonylag jóáron is vannak,csak a poplock kar nekem eddíg mindíg jól jött RS-nél,meg elégedett is vagyok vele. :)
Ez nem csak telónál hanem mindennél így van,kocsi,lakás,hardver,amit akarsz,ha karbantartod és vigyázol rá azon csodálkoznak h mér adod el,meg h mitõl nem féláron van.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

ha minden jo megy 2 héten belül,nekem is bekerül ide valamit!
ja,és nem drop off lessz benn!:prosze:

Szomorodj meg jól ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/