T-2 nap
Kiábrándítalak, sok profi bringalopásra specializálódott banda komolyan bringázik, sõt, komoly bringásoknak adják el a lopott cuccost, s még s lekalapácslakkozott XT-agyat is formájáról felismerik. A kinézetre építve nem lehet lopásálló(bb) gépet ma már készíteni.
offoff
elbandi: egyetértek McGywerrel, ez is közrejátszhat, de mára eléggé kiküböszölték a kezdeti hibákat, és jó vázakat, illetve kerékpárokat gyártanak. meg az, hogy egy kicsit talán "kommersz", és nem olyan egyedi...
[/SIZE]
J(mondjuk annak akinek erõvágója ugyan van, lopásból él, de sosem ûzte a bringázást, annyit tud róla, hogy ha szép a színe, fõleg ha teló, és még tárcsafék is, akkor az már egészen biztosan drága és értékes dolog).
Tiger, nagyszerû gépet sikerült alkotnod :clap: a melóbajárós besorolás meg :lol1: mégha arra is lesz használva. Grat!
Ellenben az utóbbi két oldal olvasása közben újra felötlött bennem a kérdés, hogy a merida mint márka miért van enyire lenézve? Van ennek valami történeti oka(korábbi kirívó rossz minõség), vagy csak szimpátia kérdése, vagy csak a tömegtermelés az oka? Ezt nem azért kérdem mert én is meridát hajtok, hanem csak a puszta kiváncsiság okán érdekel.:chin:
Ha ez itt off akkor akkor mehet máshova is.
Srácok, lenne egy nem túl felemelõ kérdésem.
Ti nem féltitek mutogatni itt a bicótokat? Lassan már autó árban van egy-egy darab és ezt nem találja meg senki ha ellopják.
Lehet h én vagyok a túl paranoiás, de Budapesten azért para 1 mp is felügyelet nélkül hagyni a vasparipát, fõleg ha valami combosabb darabról van szó. Vagy tévedek?
Titec Pluto Carbonegyelore csak annyit tudok, hogy konnyu, es szep. terepen meg nem voltam vele. majd kedden megyek najtrajdolni, vagy ha nem, akkor szerdan egy felnapos tekerges [megnezem magamnak Epping Forest-et] plusz vasarnap. ezek utan talan mar tudok mondani valamit.
mi az alternativa? Next?
Kíváncsi lennék majd a véleményedre/tapasztalatodra a Yeti kormányával kapcsolatosan. Két alternatíva között vacillálok - az egyik az lenne.
RAUH-Welt
B E G R I F F