na
még nincs kész de már majdnem
a rongy a tárcsán a telóbol ömlõ olajat hivatott felfogni....Nem birta a tûzõ napot
nem is értem miért nem ezzel jöttél a Duna Maratonra???? :chin:
na
a rongy a tárcsán a telóbol ömlõ olajat hivatott felfogni....Nem birta a tûzõ napot
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ez a Fox festés a villán XD
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
na
Nem,Jorcinak Fox 40 vana teló nem Jorusé volt?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
romlott az alkupoziciod, azt ugye vágod
RAUH-Welt
B E G R I F F
lent volt pincében, ott lõttem be
hazafelé a tûzõ napon kicsit megnõhetett benne a nyomás. Vagy 3 szor áltam meg engedni belõle de a vonaton igy is elfosta magát
35,5cm a monomagasság
hétfõn szétszed, megsass mi baja
a captain-eket a giant-ra szántad?kisebb finomitasok mentek vegbe a Yetin
LX fekkar a servo-s XT helyett [nem jott be]
Goodridge csovekkel
SLR XC nyereg a Flite TT helyett [kicsit nehezebb, de sokkal kenyelmesebb]
Nobby Nic 2.1 UST a Jones-ek helyett [a kulonbseg kb eg es fold]
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
romlott az alkupoziciod, azt ugye vágodna
KÉP
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.