Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19047 replies to this topic

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
No, itt vannak az én lovaim is. Valamelyik már nincs meg, valamelyik még épül... már feladtam a reményt, hogy egyszer azt mondjam bármelyik bringámra is, hogy "na kész van" :D

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts

Hogy érted,h mélyen van a fékkar? A kormányt nem tom,h milyen,mert egy komplett gépet vettem használtan abból jöttek az alkatrészek. A váz,villa,elsõ váltó,nyeregcsõ,nyereg és a stucni lett csak cserélve. Bár lehet,h a gumikat is kéne. A kormány nem kényelmetlen,bár egy vastagabb markolat(vagy mi ez rajta) jó lenne.

Úgy értem, hogy a kormánynak az íve, amikor elindul lefelé - na azon az íven feljebb kellene lennie a fékkarnak, mert majdnem olyan alacsonyan fogod a fékkart, mintha alsó fogásban használnád. Remélem így érthetõ.
Volt régen az egyik Bikkmakkban, hogy miként is kell a különbözõ hajlítású kormányokat beállítani.
A vastagabb kormányszalag gyakorlatilag felejtõs.
Elméletileg lehet szerezni olyan gélt, amit a szalag alá kell felragasztani, gyakorlatilag ez már nem is olyan könnyû.
Én is most cseréltem, megnéztem egy pár fajtát, de vastagságban alig volt eltérés a parafás bandázsok között.

CrazyShadow

CrazyShadow

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

Csak ez a kettõ egyenlõre. De a merida is csak pár napja van meg. De remélhetõleg lesz majd még gép(XC,fekvõ),csak hát nincs pénz mindenre. :( Talán majd ha már nem tanulok,hanem dolgozok.
Nem rosz ilyennel munkába járni. :) A street-et inkább csak nézem. Nem érzem magam hozzá megfelelõ embernek.

De elég rosz vele munkába járni mert elég katasztrófa utak vannak erre,
az oda vissza út 61km de annyira kell néznem a lyukakat hogy a csajnézés kárára megy

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

A fotókról nem nagyon tehetek. Digitális fényképezõm nincs,csak a mobilomban lévõ 2 megapixeles,ami nekem megfelel. Sajnos a fotózáshoz meg nem értek és a kezem is remegõs,így nem nagyon tudok jó képet csinálni. Az utólsóval meg egyetértek, csupán érdekelt volna pár vélemény, mivel az országútikhoz nem igazán értek. Hátha kapok egy-két jó tanácsot.

Tegnap kicsit goromba voltam, nem kellett volna, ne haragudj!
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Csak ez a kettõ egyenlõre. De a merida is csak pár napja van meg. De remélhetõleg lesz majd még gép(XC,fekvõ),csak hát nincs pénz mindenre. :( Talán majd ha már nem tanulok,hanem dolgozok.
Nem rosz ilyennel munkába járni. :) A street-et inkább csak nézem. Nem érzem magam hozzá megfelelõ embernek.

CrazyShadow

CrazyShadow

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

Köszönöm.
A bicaj L-es azaz 56-58-as. Ezt a méretet javasolták a magasságomhoz. Amúgy a 185 centimmel nem vagyok épp pöttöm,de túl nagynak sem mondanám magam. :) (mellesleg a konám is 18 colos)
Köszönöm.Így képpel illusztrálva már értem,hogy mit mondasz(mondanak). Valamennyivel majd kipróbálom feljebb állítva, de így sem kényelmetlen érdekesmód.
A képen látható mongoose a tied? Nagyon csini. :)

Igen én is pont ilyen magas vagyok(vagy ilyen alacsony),és én is ezt a méretet használom!Vagy csak olyan magasnak tûnik az ülésed!
Irod hogy a Konád is 18'' van még valami bicajod?
Ja külömben a Mongoose az enyém ilyen munkára járós bicaj, én inkább street-et hajtok!

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Köszönöm.
A bicaj L-es azaz 56-58-as. Ezt a méretet javasolták a magasságomhoz. Amúgy a 185 centimmel nem vagyok épp pöttöm,de túl nagynak sem mondanám magam. :) (mellesleg a konám is 18 colos)
Köszönöm.Így képpel illusztrálva már értem,hogy mit mondasz(mondanak). Valamennyivel majd kipróbálom feljebb állítva, de így sem kényelmetlen érdekesmód.
A képen látható mongoose a tied? Nagyon csini. :)

CrazyShadow

CrazyShadow

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Forest nekem tetszik a bicajod, csak a kerekek nem annyira,de ez izlés kérdése...látod a kolegáknak tetszik
A bicaj kicsi?Vagy te vagy nagy?
Ja a féket tedd fejebb egy 5-10 cm-t
Valahogy ilyen magasságba,vagy hogy felüröl rá birj nehezkedni
http://www.cikloberz...=1003&mode=view

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts

Az a véleményem, hogy sz@rok a fotók. Életlenek. Ettõl még a bringa biztos jó, csak nincs kedvem megnézni. Bótban sem veszem meg, aminek ronda a csomagolása. Egyébként a véleménnyilvánítás itt önkéntes.

A fotókról nem nagyon tehetek. Digitális fényképezõm nincs,csak a mobilomban lévõ 2 megapixeles,ami nekem megfelel. Sajnos a fotózáshoz meg nem értek és a kezem is remegõs,így nem nagyon tudok jó képet csinálni. Az utólsóval meg egyetértek, csupán érdekelt volna pár vélemény, mivel az országútikhoz nem igazán értek. Hátha kapok egy-két jó tanácsot.

szerintem is, a nyereg pedig nagyon elõre van döntve:D

A nyereg vízszintesen áll,ha az a képen nem is látszódik. Az szerintem nincs nagyon elõre döntve. De javítsatok ki, ha tévedek.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Hogy áll az a kormány? nagyon furának érzem, olyan mintha egy pályakormányt erõszakoltál volna meg fékkel. A fékkar helyzete nagyon mélyen van sztem...

A kerekek f@szák! ;)

szerintem is, a nyereg pedig nagyon elõre van döntve:D

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

:( Ennyire nincs senkinek sem véleménye? Ne már! :'(

Az a véleményem, hogy sz@rok a fotók. Életlenek. Ettõl még a bringa biztos jó, csak nincs kedvem megnézni. Bótban sem veszem meg, aminek ronda a csomagolása. Egyébként a véleménnyilvánítás itt önkéntes.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts

Hogy áll az a kormány? nagyon furának érzem, olyan mintha egy pályakormányt erõszakoltál volna meg fékkel. A fékkar helyzete nagyon mélyen van sztem...

A kerekek f@szák! ;)

Hogy érted,h mélyen van a fékkar? A kormányt nem tom,h milyen,mert egy komplett gépet vettem használtan abból jöttek az alkatrészek. A váz,villa,elsõ váltó,nyeregcsõ,nyereg és a stucni lett csak cserélve. Bár lehet,h a gumikat is kéne. A kormány nem kényelmetlen,bár egy vastagabb markolat(vagy mi ez rajta) jó lenne.

Amúgy egy nem túl pontos mérleggel lemértem és olyan 9-9,1 kg között van ami szerintem nem is olyan rosz. (Fõleg a coiler 18,5- jéhez képest:D)

Forest, szépek a bringáid!
Nekem fõleg a Kona tetszik.(Álmom egy Stinky.-csak úgy mondom...)
De grat mégegyszer mindenkinek, király mindenki gépe :)

Köszi. :) Hajrá a stinky-hez! Nekem nagyjából ez volt az álmom. :)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

A "szellembringán" található gumik érdekelnének. Hol kapok olyat? :)

Semperit és nálam:D

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Forest, szépek a bringáid!
Nekem fõleg a Kona tetszik.(Álmom egy Stinky.-csak úgy mondom...)
De grat mégegyszer mindenkinek, király mindenki gépe :)

Izomtéridõninja-geológus!

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts

A kerekek f@szák! ;)

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
:( Ennyire nincs senkinek sem véleménye? Ne már! :'(

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Pedig tavasszal ajánlottam egyet... :chin:

bár lett volna rá akkor pénzem...
az igazi szerelem mondjuk az az évjárat, ami szürke volt és mindenféle szponzor feliratok voltak a hátsó háromszögön (Volkswagen, stb.) :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

engem meg az érdekelne honnan lehet ehhez hozzájutni? :)
régóta keresek ilyen vázat M-es méretben, de még külföldön is csak nagy ritkán látok egyet-egyet

Pedig tavasszal ajánlottam egyet... :chin:

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Itt vannak a tisztább képek a már teljesen összerakott cirkálóról.
Erre már mondjon valaki vmi jó szót!

Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép

12345678

12345678

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Nekem egy 8 éves Kappa Uno MTB-m van :) össz telós. annajk idején 44.000Ft volt.

made in METRO :)

vélemények?