remélem az én Nikim nem olvassa ezt a topicot

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F
majd ha két darabban lesz. ez az éles használat után vitrinbe fog kerülni:) vagy ez lesz a bevásárlós. de el nem fogom adni, az fix.mert akkor occsón eladod
mert akkor occsón eladodmiért is?
miért is?én ilyenkor inkább az indiánokra gondolok és nem vitázom...
Bálint meg remélhtõleg hamar megunja azt a speckó-t
én ilyenkor inkább az indiánokra gondolok és nem vitázom...vitatkozhatsz dacival, csak ismerd el, hogy a Marzo a király :-)
veled kár vitatkozni. igazad van.sztem összekevered a manitouval azoknak kopnak a becsúszói, marzónak nem kopik, illetve max egy régebbinél ha közelrõl megnézed annyiba más hogy kicsit zöldes árnyalatú a becsúszó, de ezt csak közelrõl nézve lehet észrevenni.
meg egyébként nem mindegyik régi marzo nehéz, pl 2004es z150 villa az full levegõsen 2 kiló, vagy nekem is volt 2005ös z1fr 3 ami 2 rugóval 2,5 kiló, én kiszedtem az egyik rugót és ezzel még lejött sztem 2-300 gramm. és ez az egyik legjobb 150es villa.
illetve van újonnan z1 rv is elég jó súlyban, bár sztem az nem mozog annyira jól mint a 2005ös z1ek.
csak az idei marzokat temetem. a régiek csak nehezek, meg nem akarok fekete becsúszós villát, mert elég nagy mintából kb az összesnek kopik a becsúszója, ami elég igénytelen. 36 vagy lyrik lesz majd, de most vannak fontosabb dolgok, a pike meg nem rossz, hogy azonnal szabadulni kelljen tõle.
RAUH-Welt
B E G R I F F
marzo az meg... inkább ne is beszéljünk róla. 55 ugyanaz mint egy durolux. ja nem, kicsit szarabb.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Reménykedem, hogy lesz itthon normális Magura forgalmazó és szerviz. Az a Wotan nagyon tetszik...
Kisasszony "szerencsére" magassági korlátokba ütközik a Speci használatát illetõen:)Foxot bele
Jobb, ha figyelsz mert azon kapod magad, hogy Te mész a kulával a Kisasszony meg a nagybicóval
Amúgy, ha pofás teleszkóp, akkor Maverick.