Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19054 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
szerintem frankó kis bringa! :)
remélem az én Nikim nem olvassa ezt a topicot :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de pici :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
íme, barátnõm végre evvel nyomulhat:
Feltöltött kép
:)
már össze is sarazta :P

(kormány, nyereg, pedál, gumik, teleszpók ideiglenes)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

mert akkor occsón eladod :)

majd ha két darabban lesz. ez az éles használat után vitrinbe fog kerülni:) vagy ez lesz a bevásárlós. de el nem fogom adni, az fix.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

miért is?:)

mert akkor occsón eladod :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

én ilyenkor inkább az indiánokra gondolok és nem vitázom...

Bálint meg remélhtõleg hamar megunja azt a speckó-t :)

miért is?:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

vitatkozhatsz dacival, csak ismerd el, hogy a Marzo a király :-)

én ilyenkor inkább az indiánokra gondolok és nem vitázom...

Bálint meg remélhtõleg hamar megunja azt a speckó-t :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
vitatkozhatsz dacival, csak ismerd el, hogy a Marzo a király :-)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

sztem összekevered a manitouval azoknak kopnak a becsúszói, marzónak nem kopik, illetve max egy régebbinél ha közelrõl megnézed annyiba más hogy kicsit zöldes árnyalatú a becsúszó, de ezt csak közelrõl nézve lehet észrevenni.
meg egyébként nem mindegyik régi marzo nehéz, pl 2004es z150 villa az full levegõsen 2 kiló, vagy nekem is volt 2005ös z1fr 3 ami 2 rugóval 2,5 kiló, én kiszedtem az egyik rugót és ezzel még lejött sztem 2-300 gramm. és ez az egyik legjobb 150es villa.
illetve van újonnan z1 rv is elég jó súlyban, bár sztem az nem mozog annyira jól mint a 2005ös z1ek.

veled kár vitatkozni. igazad van.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

csak az idei marzokat temetem. a régiek csak nehezek, meg nem akarok fekete becsúszós villát, mert elég nagy mintából kb az összesnek kopik a becsúszója, ami elég igénytelen. 36 vagy lyrik lesz majd, de most vannak fontosabb dolgok, a pike meg nem rossz, hogy azonnal szabadulni kelljen tõle.

sztem összekevered a manitouval azoknak kopnak a becsúszói, marzónak nem kopik, illetve max egy régebbinél ha közelrõl megnézed annyiba más hogy kicsit zöldes árnyalatú a becsúszó, de ezt csak közelrõl nézve lehet észrevenni.
meg egyébként nem mindegyik régi marzo nehéz, pl 2004es z150 villa az full levegõsen 2 kiló, vagy nekem is volt 2005ös z1fr 3 ami 2 rugóval 2,5 kiló, én kiszedtem az egyik rugót és ezzel még lejött sztem 2-300 gramm. és ez az egyik legjobb 150es villa.
illetve van újonnan z1 rv is elég jó súlyban, bár sztem az nem mozog annyira jól mint a 2005ös z1ek.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
van egy 160-as Duroluxom elado ha erdekel... :) atutos, zsir uj. 2.7kilo asszem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
csak az idei marzokat temetem. a régiek csak nehezek, meg nem akarok fekete becsúszós villát, mert elég nagy mintából kb az összesnek kopik a becsúszója, ami elég igénytelen. 36 vagy lyrik lesz majd, de most vannak fontosabb dolgok, a pike meg nem rossz, hogy azonnal szabadulni kelljen tõle.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
ismerõsnek is ilyen enduo-ja van fox 36-al. Elég jó kombó.
Marzórol meg annyit h egy régebbi('07) es allmountaine simán jólenne.
És még "olcsó" is

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

marzo az meg... inkább ne is beszéljünk róla. 55 ugyanaz mint egy durolux. ja nem, kicsit szarabb.

azért ennyire nem kell temetni!
nem az alap verziót kell megvenni,kb ennyi!

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
nem az a baj, hogy nincs itthon szerviz, hanem az, hogy nincs itthon szerviz, ellenben elég gyakran beszarik a villa.

egyenlõre biztos marad a pike, 200-ért villát venni kicsit sok. Nagyon akciósan annyiért tudnék szerezni 36 talas rc2-t. Lyrik annyiból szimpatikusabb, hogy fekete, és van rajta ~lock. illetve foodgate, de be lehet úgy tekerni, hogy kb 2mm-t mozog a villa. marzo az meg... inkább ne is beszéljünk róla. 55 ugyanaz mint egy durolux. ja nem, kicsit szarabb.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

a wotan-nak az is a baja, hogy magura :)

az miért baj?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a wotan-nak az is a baja, hogy magura :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

Reménykedem, hogy lesz itthon normális Magura forgalmazó és szerviz. Az a Wotan nagyon tetszik...

A legnagyobb baja, hogy "súlyos." Ahogy a Lyrik se egy gramm bajnok.
Ebben se tudnak versenyezni a Fox-al.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Foxot bele :) Jobb, ha figyelsz mert azon kapod magad, hogy Te mész a kulával a Kisasszony meg a nagybicóval :)
Amúgy, ha pofás teleszkóp, akkor Maverick.

Kisasszony "szerencsére" magassági korlátokba ütközik a Speci használatát illetõen:)
A Kula Lisa meg nem nekem való. 50psi-re van fújva a villa, 14-es, szóval elég érdekes. Olyan, mintha nem lenne alattam bringa:) nosztalgia volt a javából, tiszta bmx, csak nagy kerék van rajta.:)
Reménykedem, hogy lesz itthon normális Magura forgalmazó és szerviz. Az a Wotan nagyon tetszik...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Foxot bele :) Jobb, ha figyelsz mert azon kapod magad, hogy Te mész a kulával a Kisasszony meg a nagybicóval :)
Amúgy, ha pofás teleszkóp, akkor Maverick.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"