Edit=szerkesztés;)
Na... hajtásoldali képekkel, és alkatrészlistával együtt is tetszik még mindig... még egyszer grat.!
Gywer: Most látom csak azt a kidomborodó HFS feliratot... szép, egyben van! Grat.! Protection gumikkal kaptál már defektet?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:43
Posted 2008. December 27. - 21:27

Posted 2008. December 27. - 21:16

nos az alkatrészek. sajnos még nem olyan mint szeretném, de ez már csak a kisebb feladat, a nagyján (váz, villa, hajtómû) már túlvagyok:)
a pace amúgy már 3-4 éve a dt tulajdonában van, gyakorlatilag azóta létezik dt villa.
ez a hátsó fékfelfogatás tényleg sokkal jobb mint az elsõ. így a a féktüske nyomott, így a felnire juttatható erõ is sokkal nagyobb. ahhoz hasonlítanám kb hogy ha egy éket teszünk egy villamos elé, hamarabb megáll, mintha mögé akarjuk ütni folyamatosan...
váz. merida hfs 3000v '08
villa. pace rc38 airforce lt '03
felnik. sun cr 18
e.agy. novatec vfékes
h.agy. b+ travel vfékes
külsõ. cont. expl. protection.elöl, pro.hátul
hajtómû. XT '08
e.váltó. XT '08
h.váltó. sram x7
fogsor. sram pg530
lánc. sram pc890
váltókarok. sram x7 8seb
fékek. avid sd5 bbb pofákkal
karok. fr5
kormány. zoom
stucni. kcnc bearbone
ny.szár. pro xlt
nyereg. selle italia xr

ps.: kela, igazad van, a kép rögtön az összeépítést követõen készült, nem állítottam még be a nyerget. (ja és a gumitopikban leírtam a tapasztalatokat a tegnapi szilikon témáról.)
a pace amúgy már 3-4 éve a dt tulajdonában van, gyakorlatilag azóta létezik dt villa.
ez a hátsó fékfelfogatás tényleg sokkal jobb mint az elsõ. így a a féktüske nyomott, így a felnire juttatható erõ is sokkal nagyobb. ahhoz hasonlítanám kb hogy ha egy éket teszünk egy villamos elé, hamarabb megáll, mintha mögé akarjuk ütni folyamatosan...
váz. merida hfs 3000v '08
villa. pace rc38 airforce lt '03
felnik. sun cr 18
e.agy. novatec vfékes
h.agy. b+ travel vfékes
külsõ. cont. expl. protection.elöl, pro.hátul
hajtómû. XT '08
e.váltó. XT '08
h.váltó. sram x7
fogsor. sram pg530
lánc. sram pc890
váltókarok. sram x7 8seb
fékek. avid sd5 bbb pofákkal
karok. fr5
kormány. zoom
stucni. kcnc bearbone
ny.szár. pro xlt
nyereg. selle italia xr

ps.: kela, igazad van, a kép rögtön az összeépítést követõen készült, nem állítottam még be a nyerget. (ja és a gumitopikban leírtam a tapasztalatokat a tegnapi szilikon témáról.)
Posted 2008. December 27. - 20:44

Karácsonyra megleptem magam egy pár új kerékkel. Kevésbé egyedi, mint a régi bordó felnikkel, de ez legalább erõs lesz és nem is nehezebb összességében.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Posted 2008. December 27. - 20:40

Ott a pont.az nem is, csak elõbb nézzen utána , mielõtt....vagy ilesmi na
az a váz rohadtul tetszik nekm is amúgy

Posted 2008. December 27. - 20:34

Ki az az Edit?
Az a baj a rajta lévõ nyereggel,azon túl,h több mint fél kg,hogy a szélessége miatt Schladmingban a combom belsõ oldalát sebesre dörzsölte a nadrágon keresztül kb a második nap végére!
Tényleg jó lenne megnézni rajta,de nem sok helyen tudnák mindkét darabot a kezembe adni,hogy "Próbáld fel!" .
Mellesleg engem a színe érdekelne,hogy nem-e elüt nagyon a kígyóbõrminta!

Az a baj a rajta lévõ nyereggel,azon túl,h több mint fél kg,hogy a szélessége miatt Schladmingban a combom belsõ oldalát sebesre dörzsölte a nadrágon keresztül kb a második nap végére!

Tényleg jó lenne megnézni rajta,de nem sok helyen tudnák mindkét darabot a kezembe adni,hogy "Próbáld fel!" .

Mellesleg engem a színe érdekelne,hogy nem-e elüt nagyon a kígyóbõrminta!
Posted 2008. December 27. - 20:19

Rá kéne rakni... aztán azt úgy lehet eldönteni, de nekem ezzel a kicsit "durung" nyereggel is tetszik... nem tudom... DH gépeken bejön a kecses nyereg... ezen az "átmeneti" gépen nem tudom hogyan nézne ki
edit: eldöntöttem... jól nézne ki:D
edit: eldöntöttem... jól nézne ki:D
Posted 2008. December 27. - 20:03

Ezt imádtam a Hungarya-ban! Merevebb tõle a v-fék!Erõsebb a fékhatás!De jobban kapja a sarat!
Anno még olyat akartam venni duplavállasban. 
Off. Szerintetek a gépemhez már sok lenne egy kígyóbõrmintás nyereg?
http://bikemarket.hu...eszlet&tid=1281
Annyira bejön!

Off. Szerintetek a gépemhez már sok lenne egy kígyóbõrmintás nyereg?

http://bikemarket.hu...eszlet&tid=1281
Annyira bejön!

Posted 2008. December 27. - 20:03

Posted 2008. December 27. - 19:58

a vázon kívül tetszik a bringa. remélhetõleg ez a váz nem törik annyira, mint a karbon változata
(ugye Matyi?
)
Dave
Pace villa, fordított híddal. idéntõl(?) DT néven keresd.
Hungarya telómon is fordítva van az elsõfék. azon levehetõ konzol van, tetszés szerinti felrakhatósággal.

Dave
Pace villa, fordított híddal. idéntõl(?) DT néven keresd.
Hungarya telómon is fordítva van az elsõfék. azon levehetõ konzol van, tetszés szerinti felrakhatósággal.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. December 27. - 19:50

az nem is, csak elõbb nézzen utána , mielõtt....vagy ilesmi naSzerintem meg az egyáltalán nem ciki, hogy valaki nem ismeri ezt a fajta teleszkópot...
az a váz rohadtul tetszik nekm is amúgy
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. December 27. - 19:48

A helyedben gyorsan módosítanék a post-on, mert elég ciki, amit írtál.
Szerintem meg az egyáltalán nem ciki, hogy valaki nem ismeri ezt a fajta teleszkópot...
Posted 2008. December 27. - 19:40

Posted 2008. December 27. - 19:33

biztos, hogy nem fordítva van bent az a villa? vagy ez is ilyen hátsó fékhidas?
A helyedben gyorsan módosítanék a post-on, mert elég ciki, amit írtál.
Posted 2008. December 27. - 19:30

biztos, hogy nem fordítva van bent az a villa? vagy ez is ilyen hátsó fékhidas?
amúgy szép, grat!
amúgy szép, grat!
Posted 2008. December 27. - 19:29

Tetszik... érdekes módon nekem is egyre jobban tetszik a zöld lángminta(és az eddig jobban kedvelt fekete lángmintás nem tetszik annyira)... csinálhatnál több képet is, és hajtásoldalit is;) így is szép! Grat.! A hajtómû, meg a pedál bejön, meg a teló is szép... csak az a fékfelfogatás szokatlan... alkatrészlista is RULEZ!
Posted 2008. December 27. - 19:27

Posted 2008. December 27. - 19:15

Hú bazzeg! Ez gyönyörû! Az a villa ott van a toppon! A fék felfogatása nagyon tetszik! Így biztos baromi durva a fékhatás! 
És imádom a zöld lángmintát!

És imádom a zöld lángmintát!

Posted 2008. December 27. - 19:06

a teló egy pace rc38 karbonlábas bestia. mozog mint az állat und könnyû is.
még egyel sem találkoztam eddig.
a váz pedig ezzel a hajtómûvel valami csudajó.

hepinesz van:D
Posted 2008. December 27. - 19:00

Legszívesebben lejtõkön!
Abszolút hobbista vagyok! De volt már példa maratonra is és DH versenyre is. Csak sajna nem túl gyakran
.

Abszolút hobbista vagyok! De volt már példa maratonra is és DH versenyre is. Csak sajna nem túl gyakran

Posted 2008. December 27. - 18:37

Szép lett... Grat.! A piros kormány nem nagyon jön be... de így a többi pirossal még elmegy;) Miken indulsz vele?
A faliszõnyeg tetszik;)
A faliszõnyeg tetszik;)