Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:43
Posted 2009. January 20. - 11:07
Posted 2009. January 14. - 22:24
Posted 2009. January 14. - 15:58
OCR az kb ugyanaz mint kesobb az SCR lett. mert ugye a TCR volt a verseny-orientalt, a masik pedig a kenyelmesebb-hatradolosebb "edzobringa". ami nem gyilkolja le a hatadat ha sokat ulsz rajta.
milyen bandazs? ezek a zseles cuccok jok? marmint nem az amikor rateszed a zselet a kormanyra es ugy tekered be, hanem amikor a zsele bele van diffundalva a bandazsba gyarilag
milyen bandazs? ezek a zseles cuccok jok? marmint nem az amikor rateszed a zselet a kormanyra es ugy tekered be, hanem amikor a zsele bele van diffundalva a bandazsba gyarilag
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. January 14. - 15:55
Meglesz, csak elsõnek túl akarok lenni vizsgákon, majd aztán finomhangolás.
OCR1 a gép, fõ a kényelem! Nyáron tekertem vele 9 órát egyhuzamban, és annyira nem volt vele problémám, hogy másnap is szívesen szálltam nyeregbe
Valszeg közrejátszott ebben a 25-ös külsõ és a szuper bandázs is.
OCR1 a gép, fõ a kényelem! Nyáron tekertem vele 9 órát egyhuzamban, és annyira nem volt vele problémám, hogy másnap is szívesen szálltam nyeregbe
Posted 2009. January 14. - 15:49
a masik ahogy elnezem egy regebbi SCR, ami teljesen jo kis bringa. majdnem en is vettem egy olyat tavaly nyaron. csak a fullkarbon verziot. iiiiiiiszonyat lehetett vele hasitani 
az anthemben a villanyakat pedig tessek gyorsan elfureszelni! [egyreszt mert sulyt csokkentesz vele
masreszt - ami fontosabb - csunya!
]
az anthemben a villanyakat pedig tessek gyorsan elfureszelni! [egyreszt mert sulyt csokkentesz vele
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. January 14. - 15:41
Jól lemodellezték a computeren, majd elégedetten hátradõltek.
"87%-os megfelelõség az elõzetes teszteken, ilyet értünk el a speckónak is nem?"
A többit meg, letudják gariban.
/ma cinikus napom van!/;)
Viszont tutkón néznek ki így együtt! Meg jók is, már az ANTHEM biztosan a másikat nem tudom.
"87%-os megfelelõség az elõzetes teszteken, ilyet értünk el a speckónak is nem?"
A többit meg, letudják gariban.
/ma cinikus napom van!/;)
Viszont tutkón néznek ki így együtt! Meg jók is, már az ANTHEM biztosan a másikat nem tudom.
Posted 2009. January 14. - 15:29
Gondolom, ki van ez találva.
Vélhetõen a tervezõi jobban értenek hozzá mint én,
csak logikailag nem értem, hogy miért kell egy csövet hajlítani, ha nem muszáj.
Emiatt biztos, hogy az alsócsõvet vastagabbra (nehezebbre) kellett csinálni.
Vélhetõen a tervezõi jobban értenek hozzá mint én,
csak logikailag nem értem, hogy miért kell egy csövet hajlítani, ha nem muszáj.
Emiatt biztos, hogy az alsócsõvet vastagabbra (nehezebbre) kellett csinálni.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2009. January 14. - 15:10
Ahham, azt hiszem, értem mire gondolsz, hogy van a nyeregvázcsõ, ami amúgy is elég lapos szöggel bír, és ehhez képest a rugóstag is azon munkálkodik, hogy "kinyissa" az alsócsõ és a nyeregvázcsõ által bezárt szöget. Hát, igen... Remélem, nem fog neki sikerülni
Posted 2009. January 14. - 15:00
OFF
A bajom a dologgal az, hogy nagyon ritka az a váz, amiben a csövet nem hosszirányban terhelik.
Ha megnézed ezt a vázat, akkor a hátsó kerék terhelése - áttételen keresztül- gyakorlatilag szét akarja feszegetni az alsócsõ-felsõcsõ-nyeregcsõ alkotta háromszöget.
A fullys vázak általában az erõt úgy adják át, hogy a csöveket hosszirányba vegyék igénybe, ne hajlításra.
A bajom a dologgal az, hogy nagyon ritka az a váz, amiben a csövet nem hosszirányban terhelik.
Ha megnézed ezt a vázat, akkor a hátsó kerék terhelése - áttételen keresztül- gyakorlatilag szét akarja feszegetni az alsócsõ-felsõcsõ-nyeregcsõ alkotta háromszöget.
A fullys vázak általában az erõt úgy adják át, hogy a csöveket hosszirányba vegyék igénybe, ne hajlításra.
Posted 2009. January 14. - 14:53
Köcc, bár tök véletlen, hogy a színek így összejöttek. Igaz, most lelki szemeim elõtt megjelent egy kék Giant DH
Csatlakozással esztétikai jellegû, vagy mûszaki problémád van? Terhelést tekintve ugye legokosabb megoldás az szokott lenni, ha az egy köztes darabbal alsó- és nyeregvázcsövön egyszerre oszlik el, dehát attól, amit maratonokon kap, nem hiszem, hogy baja lenne. Meg végülis nem lehet akárhová tenni, mert a link mozgása és ehhez képest a rugóstag helyzete befolyásolja a mozgás karakterisztikáját, és gondolom, ezt találta ideálisnak a világ legnagyobb gyártójának mérnökbrigádja
Ha nem az, akkor majd kiderül, terepen még nem mentem vele. Ami már tuti, hogy a Trancehez képest sokkal gyorsabbank tûnik az irányítása, hiába hosszabb a geotáblázat szerint, bár ez még változni fog, kap hosszabb stucnit mindenképp.
Csatlakozással esztétikai jellegû, vagy mûszaki problémád van? Terhelést tekintve ugye legokosabb megoldás az szokott lenni, ha az egy köztes darabbal alsó- és nyeregvázcsövön egyszerre oszlik el, dehát attól, amit maratonokon kap, nem hiszem, hogy baja lenne. Meg végülis nem lehet akárhová tenni, mert a link mozgása és ehhez képest a rugóstag helyzete befolyásolja a mozgás karakterisztikáját, és gondolom, ezt találta ideálisnak a világ legnagyobb gyártójának mérnökbrigádja
Posted 2009. January 14. - 14:27
Jól néz ki a két kék cucc egymáson.
Szépek.
(Az már az egyéni szoc. problémám, hogy a szemem nem tudja megszokni
az Anthem rugóstag csatlakozási helyét. Brrr.)
Szépek.
(Az már az egyéni szoc. problémám, hogy a szemem nem tudja megszokni
az Anthem rugóstag csatlakozási helyét. Brrr.)
Posted 2009. January 14. - 14:03
http://www.kepfeltoltes.hu
Manitou, Sid, XT-XTR, Hayes Carbon, Race Face Deus, Bontrager Race Lite, WTB Laserdisc Trail, Kenda...
de lesznek változások; Manitou rugóstag manitou-s mozgása miatt le lesz cserélve, SUN Equalizer 21, Sram X0...
Posted 2009. January 10. - 16:14
Nálam õ volt az elsõ helyen az AM-ben.:cool2:
Köszi:) Volt egy pár ember akitõl 3 pontot kaptam, nem is gondoltam volna. Elég erõs volt a mezõny, sok szép bringa volt az AM-ben.
Még kormány és stucni nem a végleges rajta, az csak régi maradék alkatrészbõl került rá átmenetileg.
Posted 2009. January 10. - 15:12
;812973']Én nyártól ezzel:
http://bikeoftheyear...ndex_03_AM.html az AM06-al
Nálam õ volt az elsõ helyen az AM-ben.:cool2:
Posted 2009. January 10. - 14:16
Posted 2009. January 08. - 15:26
Köszi szépen mindenkinek!:prosze:
Azért majd csinálok (nem tudom mikor...) normális képeket is.
És ha nem sokat csal a mérleg, akkor 12,7 kg.
Amit egy kicsit keveslek...
Majd jelentkezem megint.
Azért majd csinálok (nem tudom mikor...) normális képeket is.
És ha nem sokat csal a mérleg, akkor 12,7 kg.
Amit egy kicsit keveslek...
Majd jelentkezem megint.
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2009. January 08. - 10:45
Posted 2009. January 07. - 23:59
franko lett
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. January 07. - 22:40

Sign In
Create Account

Back to top