Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2009. június 27. - 21:23
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. június 27. - 19:31
http://imagerz.com/Q...0tvAwIAV15KEAVR
- magellan crater 16" váz
- elöl alap shimano agy+valami olcsó alex felni, hátul B+ agyon ZAC2000 felni, CST 1.4 slick gumik
- régi merida fékek aranyszínû jagwire pofával, deore fékkarral
- régi rst villa, városba tökéletesen jó, kimozogja mind a 6.5-7 centi útját padkán meg kátyúkban, de amúgy tekerés közben "lockout"
- alivio hajtómû, 44T, hátul meg egy 16T Dicta racsni, Sh 8s lánc + Point 1görgõs feszítõ, meg egy 520-as SPD pedál
- homemade kinder szelepsapka:)
- kormány, kormányszár régi merida...
meg most áttettem a montiról a pazzaz nyeregcsövet meg a rival nyerget, mert fõleg ezzel hajtok. nagyon kényelmes, de a súlya miatt lassú...egy piszokkönnyû gumi, könnyebb kerekek, meg egy könnyû merev villa sokat dobna a súlyon, csak ez meg már egy másik bicikli ára lenne.
annyt meg nem ér, így legalább csak berakom a sufniba, akármi is van, néha locsolok rá olajat, aztán megy.
Írta 2009. június 27. - 18:44
õszintén? nekem is az a kedvencem az összes közül.amugy amikor otthon voltam akkor ott volt a zold meg az epic is. eloszor egybol az epic erdekelt, de aztan amikor elvittem a korre a langstert, onnan mar az volt a favorit. varosban gurulaszni annnnyia jo mint allat.
mind jó, de ha csak egyet tarthatnék meg, a zöld lenne.
mindenkinek ajánlom, hogy tegyen össze egyszer egy egysebességes országútit, ha lehet könnyût mai modern geoval (nem egy kiszuperált ezeréves olasz acélvázat - bocsi akinek a lelkébe gázolok, szép egy millió éves cinelli, de kavics nehéz) szóval könnyû egysebességes országútit, és használja picit. eszméletlen nagy fless.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. június 27. - 10:56
Hát ezt nem így mondanám, hanem finomabban. De a lényeg valami ilyesmi lenne.
Szépek.
Látom Specializedekre specializálódtál.
Ennél finomabban? Szerintem már õ is túl finom volt!
Írta 2009. június 27. - 10:33
Írta 2009. június 26. - 23:48
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. június 26. - 23:02
a kompozicio cime, "na elmész te a jó k...."
Hát ezt nem így mondanám, hanem finomabban. De a lényeg valami ilyesmi lenne.
Szépek.
Látom Specializedekre specializálódtál.
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2009. június 26. - 23:00
Írta 2009. június 26. - 22:55
a féktüskét nem tudom kiszedni a vázból, szóval marad inkább, mint szétbarmoljam a tüskét.Váltóbowden felgöngyölve, féktüskék még rajta vannak az Epicen.
a váltóbowden valóban nincs levágva, még állítgatom kicsit és igy kényelmesebb.
meglepõ, de a zöld elég sokat futott már idén, mármint hozzám képest sokat.mintha nem lenne mindegy, hogy állnak a garázsban
amugy meg csak irigykedsz
formula igen, de projektben van az sm-rt76 is (az sm-rt79-es xt tárcsa 6 lyukas verziója) vagy a szivem csücske egy pár avid cleansweep g3, szóval az még nem fix. illetve még egy kormány cserén is átesik a szekér, valami könnyebb és szélesebb kell, ez 150g és 580mm. plusz bónusznak kap egy ergon markolatot isrob: szép a géppark, fõleg az epic :love:
végül mi is lett az a tárcsa? :chin: formula?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. június 26. - 22:38
Írta 2009. június 26. - 22:35
végül mi is lett az a tárcsa? :chin: formula?
Írta 2009. június 26. - 22:23
mintha nem lenne mindegy, hogy állnak a garázsbanVáltóbowden felgöngyölve, féktüskék még rajta vannak az Epicen.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. június 26. - 21:44
Amúgy szépek.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Írta 2009. június 26. - 21:14
nem vettem, kaptamnyilvan :matrix:
amugy 2 tippem volt:
1. tole vetted [kevesbe valoszinu]
2. azert vetted hogy bosszantsd
Írta 2009. június 26. - 20:29
amugy 2 tippem volt:
1. tole vetted [kevesbe valoszinu]
2. azert vetted hogy bosszantsd
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. június 26. - 20:25
jött, mert jönnie kellett.[ez honnan? es minek?
]
amugy berecz-et bosszantani
Írta 2009. június 26. - 20:20
van hozza korban passzolo muanyag specialized kulacstartom
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. június 26. - 19:44
az alanyok pedig:
2008 Specialized Langster Custom
amibõl áll:
Specialized Langster váz, carbon villa
Shimano Ultegra hajtás
Shimano Tiagra fékezés
Alex kerékszett
Schwalbe Delta Cruiser külsõ
Specialized polir stucni
ControlTech polir kormány
Shimano Ultegra polir nyeregszár
Specialized OEM fehér nyereg
1994(?) Specialized Rockhopper Comp
amibõl áll:
Specialized Rockhopper Tange acél váz, merev villa
Shimano Deore LX szett,
Shimano DX felsõváltókarok
Specialized kiegészítõk (kormány, nyereg, felni, pedál, nyeregszár, gumik)
2006 Specialized Epic Custom
amibõl áll:
2006 Epic váz, 2009 SBC Brain rugóstaggal
2007 Manitou R7 Super TPC Lockout
Shimano XTR váltás/meghajtás
Shimano XT dualcontrol fékezés/váltás
Sun Ringlé Black Flag Ceramic kerékszett,
Schwalbe Racing Ralph 2.25"
Ritchey WCS carbon nyeregcsõ
Ritchey WCS alu kormányszár
Selle Italia SLR C64 fullcarbon nyereg
Specialized Flatbar
Írta 2009. június 25. - 23:01
Írta 2009. június 25. - 20:15
Teccetõs a géped!:cool2: /én a villanyakat levágnám/
Örülök hogy tetszik. Majd le fogom vágni. Valószínûleg így jó lesz, de még hajtanom kell. Mindenemet odaadnám, hogy most mehessek vele, de még az orvos nem engedi. Szerintem 2-3 hét és mehetek.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére