hali
tudom hogy nem ide tartozik de nem találtam szerszámos fórumot. az lenne a kérdésem ha bowdenvágó az jó a bowdenház vágásához is?
Pedig van.
http://forum.bikemag...t=1146&page=222
hali
tudom hogy nem ide tartozik de nem találtam szerszámos fórumot. az lenne a kérdésem ha bowdenvágó az jó a bowdenház vágásához is?
Szuper szexi....
Imádom, ha egy biciklin a színek is kivannak gondolva...
filmes, te gyerekeket vagy CC eket akarsz ijeszgetni?:scared:
A mecsekben mennyire van othon egy ilyen masina?
Ha már Rocsipeti fölrakta az övét akkor én is erõsítem kicsit a DHs vonalat:
A tavalyi BOTYs képekhez képest változott rajta a teló, stucni, kormány, fékek, hajtókar, fogsor, lánckerék, láncvezetõ, felnik, küllõk
Nyugodtan lecserélheted, jobb nem leszel tõle, de legalább nem kell gondolkoznod, hogy mi legyen, amikor majd csak tárcsás vázat fogsz kapni. Bírja ám a v-fék is a vizet meg a sarat csak jó pofa kell. Tárcsaféknél is csak a fémes betét bírja a sarat, a többi nem az igazi.Nem örökké leszek rövidtávos.
Azért, ha jól emlékszem, a 2008-as CRK-n még mindig jobban haladtak a tárcsások... meg a V-féknek elég egy kis víz, meg sár a felnire, aztán annyi... tárcsafékkel nem tudom, hogy van ez.
A sebesség mindent megold.
még fiatalka, meg rövidtávú elitrészer... neki nem gond, ha kolbász:D(szvsz NE)
Ha már Rocsipeti fölrakta az övét akkor én is erõsítem kicsit a DHs vonalat:
A tavalyi BOTYs képekhez képest változott rajta a teló, stucni, kormány, fékek, hajtókar, fogsor, lánckerék, láncvezetõ, felnik, küllõk
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Gratula a hölgynek!
A SID gondolom alatta nem fog csavarodni tárcsafékkel. Én is gondolkozom, hogy tárcsaféket kéne rakni a gépre, de nem tudom, bevállaljam-e a 65 kg-mmal, meg egy 2005-ös SID-del... holnap rakok fel képeket. Van egy-két változás.