tekeyagd: a Radium tag hogy mozog? lehet én is ilyesmivel szerelt váz tulaja leszek
remélem hamarosan én is jelentkezek az új masináról készült képekkel
Zoomstag, így legalább nem akarják elrabolni
, egyébként elég pofás grat!
Zoom, ne addógj, nekem is tetszik!
Majd idõvel egy fajinabb szín, és nagyon jó lesz! : )
Izomtéridõninja-geológus!
Nem semmi a gép.!.Hát nem tom, én az elõszobába tartom,nem merném otthagyni sehol még a házunk udvarán se.Lakatot se vettem nehogy valahol le keljen zárnom.be van értékbiztosítva a tároló, és csakis én használom. :cool2:
És lent is tartod? Én nem aludnék nyugodtan az tuti
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Izomtéridõninja-geológus!
jaja en speciel erre gondoltam.
Sõt, még akár a villába is!raadasul a floating tarcsa szegecsei is kiallnak ugy 1-1 mm-t mindket oldalra, igy bizonyos tipusoknal pont bele bir erni a fektestbe/adapterbe.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
raadasul a floating tarcsa szegecsei is kiallnak ugy 1-1 mm-t mindket oldalra, igy bizonyos tipusoknal pont bele bir erni a fektestbe/adapterbe.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Figyelni kell a különbözõ típusokra, mert vannak a szokásostól eltérõ tárcsa méreteik, amihez más adapter kell, eltérõek a fékezõ felület méretei a különbözõ típusoknál (ahogy Maggi is írta), illetve van olyan, ami kimondottan csak bizonyos típusú Hope fékekhez használható.miért nem kompatibilis?
miért nem kompatibilis?hope floating tarcsa nem csak draga, de nem is kompatibilis minden fekkel es fekadapterrel. komplett hope fekszett meg mar a nagyon nem olcso kategoriaba esik
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F