Sztem ez így nem teljesen igaz. Terhelés alatt sokkal pontosabban, finomabban vált az slx-xt-xtr mint az alivio. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
terhelés alatt nem váltunk .p
Sztem ez így nem teljesen igaz. Terhelés alatt sokkal pontosabban, finomabban vált az slx-xt-xtr mint az alivio. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
minden alkatrész beszerzve, end of cannondale project
este tolok képet
maximum gyorsabbanSztem ez így nem teljesen igaz. Terhelés alatt sokkal pontosabban, finomabban vált az slx-xt-xtr mint az alivio. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
A váltóbowdenen kell állítani, új bringánál szokott nyúlni egy kicsit, ez teljesen normális. Legjobb ha visszaviszed oda ahol vetted, hogy állítsák be. Ha normálisak, akkor ingyen megoldják.
mod: egyébként a váltás nem lesz pontosabb hogy alivio helyett slx-xt-xtr van fennt... max a váltókar miatt gyorsabb/kényelmesebb. Májerfaktor és súly miatt van csak jelentõsége
A váltóbowdenen kell állítani, új bringánál szokott nyúlni egy kicsit, ez teljesen normális. Legjobb ha visszaviszed oda ahol vetted, hogy állítsák be. Ha normálisak, akkor ingyen megoldják."...
Az egy dolog, hogy elöl középsõ tárcsán, hátul a nagykeréken állásban a lánc hozzáér az elsõ váltóhoz (átdobó v. mi a neve?), de hogy idõnként rosszul vált, és hangosan csörömpöl...
Én meg ezt raktam össze a télen, ráérõ óráimban
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Izomtéridõninja-geológus!
Huha, az azért már drágább cucc. X1800-as szettet láttam most 68-ért, bár valószínû annyi se lesz rá az idén.Alex: DT Swiss - M 1600 Az 1600-as szériában vannak 240s agyak.
De az eredeti téma sem ez, hanem: Ki milyen bringával nyomul....
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
én nem cseszegetni akarlak, de abban a kategóriában, amit az élversenyzõk használnak, túl sok különbség nincs az alkatrészek közt.
tehát lehet az metal zero, slr vagy akár valami csúcs dt kerék, az eredmény nem változik.
és mivel nincs nagy különbség, ezért azzal megy a szegény csórikám, amit odaadnak neki... de a célt elérik vele, élõ példa vagy rá Te is - ebbõl arra következtetsz, hogy jó és megveszed az alacsonyabb kategóriájút. ami természetesen nem ugyanazt a minõségi kategóriát képviseli, mint a nagytesója.
nem személyeskedni akartam, csak hoztam egy példát, ezt leírhatnám akármi mással is egyébként...
kela
szerintem túlreagáltad a dolgot kicsit