Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19084 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
például a balta? :P :D

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Jól áll ebbe minden !!! :)

"just chillin killin"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
jól áll neki a DT :)

szép...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem sok ujsag van, csak a villa meg a fekkarok, de gondoltam felrakok rola par kepet amig ilyen szep tiszta.

http://lh4.ggpht.com...6/DSC03146.jpg]

tobbi kep
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
off
gaboca1
Ez még 2008 as anyag.
630 ból indultam ki, de egy szerelés közben (a Geaxról) mondom lemérem és 550gr körül voltak.
A neten olvastam egy mailt a Schwalbetól, ahol beismerik a 2009-es szériák "tulsulyát" a 2008al szemben, de csak 1-2 modelnél.
A 2010 es szériák meg keskenyebb mint a 2009-esek, ezt egy német forumból tudom, ahol rendszeresen mérik öket. Erre még nemolvastam hivatalos Schwalbe választ.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF

hol lehet ilyen gumókat kapni? és mi a matekjuk?
ust meg hiperszupersonic nem igazán kellene...:)

Itthon a Bikeexpress tud neked hozni, mint minden olasz cumót, kint meg ezer helyen kapni. Az alapelve, hogy relatív vékony oldalfalat párosítanak UST peremhez, ezáltal szépen felül a felnire, ellenben tej nélkül nem használható. De hát tejet meg amúgy is minden értelmes bringás tenne bele. A Race verzió 500 gramm kereken. Az azért elég kellemes UST-ben.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Gratula, szép masina.

Milyen Geax gumát szereltél rá? En Arrojo-t használam és 2.1 NN UST(550gr) re cseréltem (szintén XT 775 felnin)

Rebell hol vetél Te 550g-os NN UST-t ? Gyári adat szerint 675g!

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

ust meg hiperszupersonic nem igazán kellene...:) legyen aránylag nemtúl nehéz meg megfizethetõ áron

crc-n láttam...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ust meg hiperszupersonic nem igazán kellene...:) legyen aránylag nemtúl nehéz meg megfizethetõ áron

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

jók ezek a Geax cumók?

Nagyon. Tapadnak, gyorsak, s nem is nehezek, 617 volt a mérlegre dobva az UST. Nekem nem jött be a NN viselkedése, hogy Rebell-78 észrevételére is reagáljak. A Geax elõször elkezd csúszni, mielõtt kifordul, nekem ez nagyon hiányzott NN esetében. (ott csak "egyszercsak vége van" feeling és iszonyat lassú gumik)

A kék csavarok Middleburn-ök. Volt KCNC is, de ez most olcsóbb volt.

Egy tuning még várat magára, szeretnék egyszer szûkítõ nélküli nyeregcsövet bele, ami ráadásul könnyebb is (nagyobb átmérõben ugyanez a típus), de majd csak ha lesz elfekvõ pénzem.

Köszönöm mindenkinek, még egyszer. Sokat agyalok a designon mindig, mert hát mégiscsak szakmába vág, s örülök, hogy most kivételesen mindenbõl összejött az, amit kivadásztam - bár az XT kerekek küllõanyája lehetne elox-piros helyett kék. :) (bár mivel a Fox tagon is van elox-piros, még ez is "védhetõ" malõr)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Szépek a bicók gratula mindenkinek!

Megjött az új vázam ma, talán holnap még bicaj is lesz belõle :)

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

Az a polírozott váz színe és minden anthem így van festve az enyém is beeee bii bii :)
nekem tetszik.Hossz

Tévedés! Nem minden anthem!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
jók ezek a Geax cumók?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
deszép ez a Giant..
ezek az egysebi/fixi bringák meg egyre jobban tetszenek. lassan már annyi régi alkatrész lesz itt a szobában szanaszét, h. csak egy vázat kell vennem. lehet össze kéne rakni egyet..
Tekeyagd, tetszetõs a toxic!

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
@Dante:
Tyû, ez nagyon szép bicaj! Lánctányérnál a kék csavarok az KCNC?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

:)
Szegény lány.. Ziláltan odamegyek hozzá, hogy: NE haragudj! Éppen verseny van, és az egyik feladat az, hogy keressünk egy csinos lányt, adjuk oda neki a bringát, és fotózzuk le. Megengednéd?
Aztán még azt mondtam, hogy a feladat része az is, hogy ideadja a telefonszámát.. Bevette.. :D

ne hagyd veszni ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Az átépített fegyver. :)

Feltöltött kép

Néhány kép még:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Gratula, szép masina.

Milyen Geax gumát szereltél rá? En Arrojo-t használam és 2.1 NN UST(550gr) re cseréltem (szintén XT 775 felnin)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

:)
Szegény lány.. Ziláltan odamegyek hozzá, hogy: NE haragudj! Éppen verseny van, és az egyik feladat az, hogy keressünk egy csinos lányt, adjuk oda neki a bringát, és fotózzuk le. Megengednéd?
Aztán még azt mondtam, hogy a feladat része az is, hogy ideadja a telefonszámát.. Bevette.. :D

Mit vett be? :)

On: Lassan nekem is kéne csinálnom valami tisztességes képet aztán felpakolni :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dante! Csodaszép, lassan én is töltök képet az új setupról :) Nekem az X2es vázra lett építve a paripa még tavaly.
Budamarcin voltál? mert akkor faterom ezt a gépet látta. Megoldódott a talány a családban...

Voltam, de csak mint nézõ. :)

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Dante! Csodaszép, lassan én is töltök képet az új setupról :) Nekem az X2es vázra lett építve a paripa még tavaly.
Budamarcin voltál? mert akkor faterom ezt a gépet látta. Megoldódott a talány a családban...