Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19084 replies to this topic

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Csak elvittem fotózni , de elég morcos voltam , hogy nem úgy sikerült ahogy akartam.
Egyedül ilyen fotózásra nem szívesen megyek ki , fõleg az elgondolt területre... Egy lovardát akartam háttérnek a lemenõ nappal vegyítve ahogy a felszáradó területen a lovak által felverõdik a por , eközben a bringát megvillantva szembõl tökéletes egységet alkotna a surlófény és a vaku hideg fénye.
Na ebbõl kb pont ennyi nem jött össze. Már majdnem az lett belõle , hogy a háttér valami villámlás lesz - olyan hírtelen vert minket el az esõ , hogy kénytelenek voltunk visszavonulót fújni. Autóztunk egyet a viharban aztán elvergõdtünk ide... ez van , nem ez lesz a kedvenc képem.

A legutolsó normálisnak nevezhetõ kép óta a következpk változtak: Syncros DP25 felnik , DT küllõk , SLX agyak , SLX fékek (hátul megtárcsásodott , elõl nagyobb pizza lett de errõl már volt szó) , Velo Prolite nyereg
A következõ fejlesztés az SPD lesz (szürke vagy fekete 520) , és talán csökkentek pár grammot az össztömegbõl is - nem a bringából, de ezekért külön nem fogom lefotózni.

Feltöltött kép Feltöltött kép

A morcos.

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 posts

Ha Pécs környékén terepen is használni szeretnéd, szerintem a 32-16 talán az egyik legjobb kompromisszum. Még az is nagyon kemény tud lenni.

Pár napja gurultam egyet a szokásos rövid körömön (Kertváros - Deindol - Remeterét - Égervölgy - Kertváros) és csak a "Középdeindol-hegyhát út" szakaszon volt teljességgel lehetetlen az áttétel, ami egész pozitív, mivel ott amúgy is inkább pörgetek, ha "váltóssal" megyek.

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 posts
igen, régi SD7 a kar.
Legalsó (lineáris) állásba tekerve a bowdenhúzás-állítót jól mûködik a fékkel, fõleg ha úgy van beállítva, hogy amikor a fékkar párhuzamos a kormánnyal, akkor harapjon a pofa a felnire. Ha rövidebb útra állítom, akkor nem az igazi a fékerõ.
Korábban használtam ugyanezt a féket CX kiegészítõ fékkarral és RSX outival is, ezeknél sokkal jobb az SD7.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Végére értem a "singlespeedesítésnek". 44-16-os az áttétel, ami klassz, haladós tempót tesz lehetõvé brutális pörgetés nélkül is - viszont ahol eddig is mókuskeréken mentem fel, elég esélytelen a dolog, de azt úgyis másik bicajjal... :-] Setup.

Feltöltött kép

Még egy-két kép.

Ha Pécs környékén terepen is használni szeretnéd, szerintem a 32-16 talán az egyik legjobb kompromisszum. Még az is nagyon kemény tud lenni.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

A monti már lassan 3 éve nem frissül (ami jó, az jó :)), viszont elkészült végre a fixim. :)

Feltöltött kép

több kép itt:
Picasa Web Albums - zaqrack - Fixi

Teccik. SD7 fék van rajta? Mûködik óúti fékkel is rendesen?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
varosi szaladgalos :) baromi jo tekerni az ossztelos utan.

Feltöltött kép

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 posts
Sziasztok.

Igen jól látod :-)

Gyerekhordozós a lelkem.

Betett a bárányhimlõ, így ezzel vittem õket.

Mit nem adnék egy 1 1/4-es jóféle dugós stücniért :-) mert a control tech-et már nem tudom feljebb húzni.

Ha valakinek van vagy tud jelezze köszi.

Lógok az ebay-n de answer atac-ot vagy más régi jófélét nem láttam csak kalloy-t mondjuk az sem volt rossz :-) csak sznob vagyok.

Ha elmúlik ez a fránya himlõ kimegyek és készítek jobb képeket a retro topic-ba :-)
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Sziasztok.

Én most ezzel nyomulok és hihetetlenül jó és könnyû.

1993 cannondale m2000

Teljesen gyári, kivéve , hogy a pepperoni villa helyett egy quadra 10 van benne, aminek az egyik lábába egy rugót kellett tenni, hogy mozogjon is.

Ritchey hajtómû, coda fékek xt szett és mavic felni.

K

meg hamax gyerekules :) kiralyos amugy
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

A monti már lassan 3 éve nem frissül (ami jó, az jó :)), viszont elkészült végre a fixim. :)

http://lh3.ggpht.com...00/IMG_5525.JPG

több kép itt:

nagyon tetszik, a második kép meg állat:)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
kafa!
van bele kafa villám, ha érdekel

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 posts
Sziasztok.

Én most ezzel nyomulok és hihetetlenül jó és könnyû.

1993 cannondale m2000

Teljesen gyári, kivéve , hogy a pepperoni villa helyett egy quadra 10 van benne, aminek az egyik lábába egy rugót kellett tenni, hogy mozogjon is.

Ritchey hajtómû, coda fékek xt szett és mavic felni.

K
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
KI
Szeretem, amikor idõrendben visszafelé haladva olvasom a hozzászólásokat és egyszer csak feltûnik, hogy teen anal, meg gangbang, aztán a handjob-nál jövök rá, hogy mirõl is van szó. :)
BE

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

http://lh3.ggpht.com...00/IMG_5525.JPG

több kép itt:

nagyon szép lett!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 posts

Feltöltött kép

több kép itt:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
én a HHH-n a 36/16 al is szenvedtem

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Végére értem a "singlespeedesítésnek". 44-16-os az áttétel, ami klassz, haladós tempót tesz lehetõvé brutális pörgetés nélkül is - viszont ahol eddig is mókuskeréken mentem fel, elég esélytelen a dolog, de azt úgyis másik bicajjal... :-] Setup.

Feltöltött kép

Még egy-két kép.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jól néz ki, teen anal inkább

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
tsini a Cove...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,262 posts
köszönöm.
kb 11.5-12kg, nem tudom.
köszi, rob. nem tervezek venni, feleslegesnek érzem.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

mennyi módosítás elég, hogy érdemes legyen újra postolni? :chin:

ha érdekel slx-rõl bashguard, megnézem mi a cikkszáma, saccolok rá egy árat, aztán lerendeled valahol. nos? :)
mert már tényleg csak az hiányzik róla.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.