Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

nem mentem még lefelé még 29-es kerékkel, de mintha azt olvastam volna, hogy jobban veszi a terepakadályokat

de neki nem 29-es a konfig, hanem 35-ös cross racing ralph. ami azért más kicsit.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ha elmegy a cannondale nekem is 29" lesz

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
nem mentem még lefelé még 29-es kerékkel, de mintha azt olvastam volna, hogy jobban veszi a terepakadályokat
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

2=3

2=3

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

itt folytatva,
Miért cserélnél 26-os kerékre, ha elmész ezzel mindenhol?
Milyen áttételt hajtasz?

Mert alacsonyabban lennek, ami nagyobb biztonsagerzetet adna es szeretnek is kicsit gyorsabban jonni lefele (rugout is 80mm helyett 110mm mtudna lenni). Abban mindenkeppen segiteni fog a kisebb szelesebb kerek. Eredetileg ilyen nagy kerekekkel vettem, es jo otletnek tunt ezzel terepezni (meg mindig jo otletnek tartom, nem szenvedek vele). Az attetel most 32:18, de lehet lesz belole 32:19...
(gyenge labak :)

A tobbieknek pedig koszi a dicseretet!

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
itt folytatva,
Miért cserélnél 26-os kerékre, ha elmész ezzel mindenhol?
Milyen áttételt hajtasz?

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Sziasztok, en egy ilyet hasznalok

....

Gyönyörû!
Már csak fekete szigetelõszalagot kell szerezned ;)

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
fu ez nagyon szép :)

grat :)

2=3

2=3

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Sziasztok, en egy ilyet hasznalok

Feltöltött kép

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
bent, kiszedni nem sikerült , de tervben van :)

A morcos.

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Még mindig jó. :D

Féktüskék bent maradnak?

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Csak elvittem fotózni , de elég morcos voltam , hogy nem úgy sikerült ahogy akartam.
Egyedül ilyen fotózásra nem szívesen megyek ki , fõleg az elgondolt területre... Egy lovardát akartam háttérnek a lemenõ nappal vegyítve ahogy a felszáradó területen a lovak által felverõdik a por , eközben a bringát megvillantva szembõl tökéletes egységet alkotna a surlófény és a vaku hideg fénye.
Na ebbõl kb pont ennyi nem jött össze. Már majdnem az lett belõle , hogy a háttér valami villámlás lesz - olyan hírtelen vert minket el az esõ , hogy kénytelenek voltunk visszavonulót fújni. Autóztunk egyet a viharban aztán elvergõdtünk ide... ez van , nem ez lesz a kedvenc képem.

A legutolsó normálisnak nevezhetõ kép óta a következpk változtak: Syncros DP25 felnik , DT küllõk , SLX agyak , SLX fékek (hátul megtárcsásodott , elõl nagyobb pizza lett de errõl már volt szó) , Velo Prolite nyereg
A következõ fejlesztés az SPD lesz (szürke vagy fekete 520) , és talán csökkentek pár grammot az össztömegbõl is - nem a bringából, de ezekért külön nem fogom lefotózni.

Feltöltött kép Feltöltött kép

A morcos.

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

Ha Pécs környékén terepen is használni szeretnéd, szerintem a 32-16 talán az egyik legjobb kompromisszum. Még az is nagyon kemény tud lenni.

Pár napja gurultam egyet a szokásos rövid körömön (Kertváros - Deindol - Remeterét - Égervölgy - Kertváros) és csak a "Középdeindol-hegyhát út" szakaszon volt teljességgel lehetetlen az áttétel, ami egész pozitív, mivel ott amúgy is inkább pörgetek, ha "váltóssal" megyek.

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
igen, régi SD7 a kar.
Legalsó (lineáris) állásba tekerve a bowdenhúzás-állítót jól mûködik a fékkel, fõleg ha úgy van beállítva, hogy amikor a fékkar párhuzamos a kormánnyal, akkor harapjon a pofa a felnire. Ha rövidebb útra állítom, akkor nem az igazi a fékerõ.
Korábban használtam ugyanezt a féket CX kiegészítõ fékkarral és RSX outival is, ezeknél sokkal jobb az SD7.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Végére értem a "singlespeedesítésnek". 44-16-os az áttétel, ami klassz, haladós tempót tesz lehetõvé brutális pörgetés nélkül is - viszont ahol eddig is mókuskeréken mentem fel, elég esélytelen a dolog, de azt úgyis másik bicajjal... :-] Setup.

Feltöltött kép

Még egy-két kép.

Ha Pécs környékén terepen is használni szeretnéd, szerintem a 32-16 talán az egyik legjobb kompromisszum. Még az is nagyon kemény tud lenni.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

A monti már lassan 3 éve nem frissül (ami jó, az jó :)), viszont elkészült végre a fixim. :)

Feltöltött kép

több kép itt:
Picasa Web Albums - zaqrack - Fixi

Teccik. SD7 fék van rajta? Mûködik óúti fékkel is rendesen?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
varosi szaladgalos :) baromi jo tekerni az ossztelos utan.

Feltöltött kép

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Sziasztok.

Igen jól látod :-)

Gyerekhordozós a lelkem.

Betett a bárányhimlõ, így ezzel vittem õket.

Mit nem adnék egy 1 1/4-es jóféle dugós stücniért :-) mert a control tech-et már nem tudom feljebb húzni.

Ha valakinek van vagy tud jelezze köszi.

Lógok az ebay-n de answer atac-ot vagy más régi jófélét nem láttam csak kalloy-t mondjuk az sem volt rossz :-) csak sznob vagyok.

Ha elmúlik ez a fránya himlõ kimegyek és készítek jobb képeket a retro topic-ba :-)
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Sziasztok.

Én most ezzel nyomulok és hihetetlenül jó és könnyû.

1993 cannondale m2000

Teljesen gyári, kivéve , hogy a pepperoni villa helyett egy quadra 10 van benne, aminek az egyik lábába egy rugót kellett tenni, hogy mozogjon is.

Ritchey hajtómû, coda fékek xt szett és mavic felni.

K

meg hamax gyerekules :) kiralyos amugy
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

A monti már lassan 3 éve nem frissül (ami jó, az jó :)), viszont elkészült végre a fixim. :)

http://lh3.ggpht.com...00/IMG_5525.JPG

több kép itt:
Picasa Web Albums - zaqrack - Fixi

nagyon tetszik, a második kép meg állat:)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kafa!
van bele kafa villám, ha érdekel