pedig lehetne több is....
elnézegetnénk
Tessék
Picasa Webalbumok - Laci Srkzi - Giant anthem ...
Talán egy zöld mûanyag csillagküllõs bmx-el tanultam meg igazán biciklizni. Csak kölcsön kaptam, és csak elsõ fék volt rajta. Nem fogott semmit
Ez a film valahol itt van a gépem mélyén. Kb 10 trükk van benne, de már vannak elég korrekt alkatrészek, pl. monobody platformpedál, (nem keretes) normálisabb kormány. No meg Mongoose-okkal és Diamond Backekkel is mennek.
Abszolút abandonware lett. Kisbarátommal hónapokig kerestük boltokban, de legtöbbször inkább kiröhögtek, hogy ilyen régi szart keresünk (amúgy tényleg az) . Ha kell felnyomom valami videomegosztóra.
Amúgy én nem cserélném el egyik mostani gépemet sem az akkori BCA-ra, de a kicsivel késõbbi GT-re sem. Mostanában hoztak be a boltba több ilyen/ilyesmi de kicsit fiatalabb régi gépet, és szereléskor mindig eszembe jutnak az akkori szívások, fõleg a fékek terén. Így nem édesíti meg az emlékemet a nosztalgia, no meg megszerettem a hidraulikát
Ride everywhere.
.
Aki még nem látta, nézze meg a BMX banditákat Nicole Kidmannel.
'83-ból, amikor a BMX volt a menõ!
Óhh BCA
Hogy szerettük, pedig mekkora egy foshalom volt. A rózsaszín, fröcsköltmintás, kb. húsz kilós, de már modern 21! sebességes de még nem ejtett felsõcsöves szerintem szénacél mtb-vel bejártam vagy 500 km-t. '90-es évek eleje.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Óhh BCA
Hogy szerettük, pedig mekkora egy foshalom volt. A rózsaszín, fröcsköltmintás, kb. húsz kilós, de már modern 21! sebességes de még nem ejtett felsõcsöves szerintem szénacél mtb-vel bejártam vagy 500 km-t. '90-es évek eleje.
hát én is erre gondoltam, ...
...mit hoz a jövõ
Ride everywhere.
.
nálam az elsõ bicaj 94ben egy schwinn-csepel ty2 volt. de ahogy nézem, ti akkor még azt mondtátok a kocsira, hogy tocsi.
És minusz x kilóPofás a WildGripper.
Caprine Highlander, Hungary:A CenterX, Alivio váltás, hajtás, fékek, Vuelta Airline1 felnik, Michelin WildGripper külsõk.
Ride everywhere.
.
Az elsõ komoly(nak gondolt) bringámmal nem volt gond. A necces dolgok akkor kezdõdtek, amikor a Veled bizniszelt SW DH1-et beletoltam a Caprine Highlander-be.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
bocs hogy megvárakoztattalak titeket, de suliba voltam eddig........
légyszi ezért ne hurrogjatok le