bocs hogy megvárakoztattalak titeket, de suliba voltam eddig........
légyszi ezért ne hurrogjatok le
Ne értsd félre! Nem hurrogtuk le,csak szerintem páran félreértették az elõzményt és azt hitték,hogy 50 ért vetted.
Véleményem szerint a 30 ezret megérte,amennyiben minden pikk-pakk müxik.
A duplavállas villa a hazai körülményekre majdhogynem felesleges,hiszen ma már nagyon erõs szimplavállas villákat gyártanak.
A váznak nem az anyagával,hanem a kialakításával nincs a nép kibékülve. A monoblokk a hátsó háromszögön van, nincs tárcsa konzol és a siklócsapágyazás sem a legfinomabb mozgást nyújtja. De ettõl még neked megfelelhet.

Ha azt vesszük,h duplafalú felnikkel van, shimano fékváltókarral, xt hátsóváltóval, shimano hajtókarral(ha igaz),akkor nem rossz gép ez kezdésnek. Én is gagyibb géppel kezdtem,amit ráadásul drágábban vettem.

Mindenesetre a tárcsaféked elöl nem shimano,abban biztos vagyok. Elsõként én ennek a helyére vennék az apróból egy shimano vagy egy avid,vagy egy hayes bovdenes féket. Persze csak,ha te is alkatrészenként cseréled.

Lehet erre a vázra is építeni,ha nincs pénzed újra,vagy ne nyúlj hozzá, használd amíg bírod, és ha elkapott a bringás érzés,akkor veszel egy komplett gépet.