Enyem is hamarosan elkeszul, remelem, mar csak a grouppo hianyzik

na akkor néhány fergeteges kép az új kerékpáromról: Picasa Web Albums - Pter Nevels - canyon
igen, a nyerek magassága még nem stimmel
Gyönyörû az Anthem! Az ideiek is tetszenek (jobban, mint a Trance X). Egyszer élõben is megcsodáltam a Szépvölgyi úton, gondolom HHH-ra mentél. (akkor még a régi kerékszettel). Sok tekerést vele! Crossmax ST tapasztalat majd érdekelne, hónapok óta szemezek vele.
hat eleve eleg mas mufaj a 140et mozgo stumpi es a 100at mozgo anthem.
Azt hiszem '88-ban volt az a csillagküllõs dolog, rokonnak mindig a "legmenõbb" dolgai voltak. Van emlékem arról is, hogy nagyapám tanyabike-jával váz között tekerek. Valszeg ez elõbb történt. Igaz jó pár évvel késõbb kezdett érdekelni a dolog. Addig/akkor fanatikusan párhuzamos.. hmm.. nem inline görkorisként éltem életema csepel bmxen kivul nagyon nem lattunk mi meg semmit, sot az is nagy szo volt a kornyekunkon (kb 86ot irunk). en speciel egy hold soskat lelegeltem volna egy muanyag kullos cangaert. kicsit kesobb ausztriabol hozunk egy masikat, no ott lattunk csodakat az itteni verdak utan.
youtubeon fennvan az egesz...
hat en sem ugy gondoltam, hogy most "ven" fejjel a regi szarral akarok tekerni, hanem a stumpjumperert kapnam vissza a kamaszkorom, a korszakot, etc.
Ride everywhere.
.
Talán egy zöld mûanyag csillagküllõs bmx-el tanultam meg igazán biciklizni. Csak kölcsön kaptam, és csak elsõ fék volt rajta. Nem fogott semmit
Ez a film valahol itt van a gépem mélyén. Kb 10 trükk van benne, de már vannak elég korrekt alkatrészek, pl. monobody platformpedál, (nem keretes) normálisabb kormány. No meg Mongoose-okkal és Diamond Backekkel is mennek.
Abszolút abandonware lett. Kisbarátommal hónapokig kerestük boltokban, de legtöbbször inkább kiröhögtek, hogy ilyen régi szart keresünk (amúgy tényleg az) . Ha kell felnyomom valami videomegosztóra.
Amúgy én nem cserélném el egyik mostani gépemet sem az akkori BCA-ra, de a kicsivel késõbbi GT-re sem. Mostanában hoztak be a boltba több ilyen/ilyesmi de kicsit fiatalabb régi gépet, és szereléskor mindig eszembe jutnak az akkori szívások, fõleg a fékek terén. Így nem édesíti meg az emlékemet a nosztalgia, no meg megszerettem a hidraulikát