Nõtt még néhány segged?
Ez az! Osszátok szegényt!Én is ezt akartam írni ám úgy gondoltam illetlen, de bíztam benned.
Már nekem is 4 bringám van, bár ebbõl három 50k forint alatti értékû, szal nincs nagy vagyon benne.
Nõtt még néhány segged?
Ez az! Osszátok szegényt!Én is ezt akartam írni ám úgy gondoltam illetlen, de bíztam benned.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Erre mondtam en azt anno, hogy de hat csak egy segge van embernek, egyszerre csak egy bringan tud ulni. Aztan mi lett belolem megis...
nekem 4 egész bringám van, meg egy darabokban. bringából sosem elégÉn akarom a vázat
Csak már van 2 bringám, most egy 3., megint egy rakat pénz, mire olyan lenne amilyet elképzeltem. Most készül a táblázat, hogy mennyibe is kerülne még a vázon kívüli alkatrészek sora... A tulaj korrekt, elvileg nem küld Angliából a tengeren túlra, most kivételt tesz.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
De utálom most magam, le lehet valahogy tiltani magad az ebay-rõl? Úgy tûnik lesz egy SS vázam... barna
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_