Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2010. október 22. - 12:33
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. október 22. - 11:22
Ha megjön a váz majd töltök fel képet. Barna, amerikai márka és megoldotta a gondot a 29-es SS legyen vagy 26-os kérdésben.
Írta 2010. október 21. - 22:14
De utálom most magam, le lehet valahogy tiltani magad az ebay-rõl? Úgy tûnik lesz egy SS vázam... barna
ha írsz egy szép levelet az eladónak, akkor kb minden probléma nélkül hagyhatod az egészet. én is jártam így, egy hajnali meggondolatlan licit után lett volna egy fox36-om.
Írta 2010. október 21. - 21:17
Írta 2010. október 20. - 23:05
Írta 2010. október 17. - 22:30
Írta 2010. október 17. - 22:20
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2010. október 17. - 22:11
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Ez lett belõle!
Egy vázcser és kész! Meg valszeg a hajómû is mert kopott!
Írta 2010. október 17. - 14:12
még mindig rajtam van a szopóálarc, szóval hétköznap változatlanul nem vagyok mobilis. és így sosem kopnak be a fékek.Vagy valamelyik koradélután kitekerünk barátira, és lefotografálom a lemenõ nap fényében!
175 cm vagyok a Speci és a Merida is M-es, nem hiszem, hogy nagy lenne a váz. Mindkét stucni 100-as (A Meridát 110-essel adták, de az sok volt.) Mászásnál jól jön hogy elõl van a súlypont, és számomra a mászás a kihívás, azt szeretem. Azonkívül kényelmes is. Egész nap, reggeltõl estig elvagyok a nyeregben úgy hogy az ülepem meg sem érzi. A térdem se reklamál miatta. (Mindkét bringával.) Úgyhogy, szerintem nem lehet rossz.
Amúgy a nyeregbeállítás nálam elég hosszú (kb egyhónapos) procedura. A Meridánál jól követhetõ volt, elõször 80, majd, 100, aztán 150 km-en át lett egyre jobb és kényelmesebb (megállás nélkül végigülve), ahogy a végén félcentiket vagy a magasságállító csavaron 1/4 fordulatot állítottam.
nem arra gondoltam, hogy rossz, csak a saját kényszermegoldásomból indultam ki és azért kérdeztem a stucnicserés megoldást a nyereg elõretolása helyett. az én összeállításom is kissé "extra", mrt 178centi vagyok, és egy Ses vázat használok égbehúzott nyeregcsõvel, 100as stucnival(lehet rövidebb lesz) és így kényelmes..
itt a harmadik...
ez is szép: )
Írta 2010. október 17. - 09:35
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
ez pedig a barátnõm bringája még gyári állapotában:
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. október 16. - 22:04
jó masszív cc-teló
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. október 16. - 21:17
az komoly
nem hallottam még ilyen megoldásról.
de mûködik
grat a bicókhoz, Cube szép loakodós fekete
Írta 2010. október 16. - 18:56
eléggé extrém a nyeregbeállítás mindkét bringán. miért fontos, hogy így álljon? mármint.. nekem akkor volt hasonló pozícióban, mikor túl hosszú vázat használtam. rövidebb stucnival nem lehetne korrigálni inkább?
nem zavar, hiszen a te bringád, meg nem is kötekedek, csak kíváncsi vagyok: )
itt a harmadik...
Írta 2010. október 16. - 15:49
eléggé extrém a nyeregbeállítás mindkét bringán. miért fontos, hogy így álljon? mármint.. nekem akkor volt hasonló pozícióban, mikor túl hosszú vázat használtam. rövidebb stucnival nem lehetne korrigálni inkább?
175 cm vagyok a Speci és a Merida is M-es, nem hiszem, hogy nagy lenne a váz. Mindkét stucni 100-as (A Meridát 110-essel adták, de az sok volt.) Mászásnál jól jön hogy elõl van a súlypont, és számomra a mászás a kihívás, azt szeretem. Azonkívül kényelmes is. Egész nap, reggeltõl estig elvagyok a nyeregben úgy hogy az ülepem meg sem érzi. A térdem se reklamál miatta. (Mindkét bringával.) Úgyhogy, szerintem nem lehet rossz.
Amúgy a nyeregbeállítás nálam elég hosszú (kb egyhónapos) procedura. A Meridánál jól követhetõ volt, elõször 80, majd, 100, aztán 150 km-en át lett egyre jobb és kényelmesebb (megállás nélkül végigülve), ahogy a végén félcentiket vagy a magasságállító csavaron 1/4 fordulatot állítottam.
Írta 2010. október 16. - 15:41
amint lesz fényképezõm, készítek pár képet én is. kapott a Slayer xt fékeket, csodaszép(és brutálhangos) kék hope agyakat. még egy laposabb stucni a mostani 12fokos helyett, meg tavasszal fekete küllõ+kék nipli, xt, esetleg slx hajtás és kb tökéletes.
Vagy valamelyik koradélután kitekerünk barátira, és lefotografálom a lemenõ nap fényében!
Írta 2010. október 16. - 14:51
Az enyém is:
Picasa Web Albums - zszsupan - Specialized F...
és ha nem lehet erdõbe menni:
Picasa Web Albums - zszsupan - Merida Speede...
amint lesz fényképezõm, készítek pár képet én is. kapott a Slayer xt fékeket, csodaszép(és brutálhangos) kék hope agyakat. még egy laposabb stucni a mostani 12fokos helyett, meg tavasszal fekete küllõ+kék nipli, xt, esetleg slx hajtás és kb tökéletes.
Írta 2010. október 16. - 14:43
Írta 2010. október 16. - 14:20
és ha nem lehet erdõbe menni:
Picasa Web Albums - zszsupan - Merida Speede...
Írta 2010. október 16. - 13:04
Írta 2010. október 16. - 11:42
Ez sufni tubeless. 20"-os belsõ felnire felrak, külsõ kerületén körbevág szétterít. gumi felrak, lötyi, felfúj, az oldalt kilógó belsõ fölöslegét levág és kész.
az komoly

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére